Horoskop na 3. červencový víkend: Blíženci zažijí dobrodružství, Střelci se setkají s přáteli

Horoskop na 3. červencový víkend: Blíženci zažijí dobrodružství, Střelci se setkají s přáteli
​​​​​​​Tento víkend bychom si měli dát velký pozor na to, jak vnímáme různé podněty, ne všechno totiž můžeme pochopit dobře, a to zejména kvůli vlivu Měsíce, který se bude nacházet pod vlivem Ryb. Na co se můžete těšit? To se dočtete zde.

Beran (21. března – 19. dubna)

V pátek budete cítit potřebu strávit volný čas se svými přáteli, budete hodně společenští. Také zábava bude v plném proudu, kdekoliv se objevíte. Po zbytek víkendu budete mít velký elán a také se projeví vaše něžnější stránka. V každém případě si celý víkend užijete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Již dlouho jste střádali své kariérní plány. Nyní je čas, abyste se do nich pustili. To platí zejména v pátek, kdy navíc bude zvýšena vaše schopnost prosperity. V sobotu a v neděli budete trávit čas se svou spřízněnou duší. Nemáte-li partnera, strávíte víkend s někým, k němuž máte nejblíže.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tento víkend bude ve znamení dobrodružství. Víte, co chcete, ale nikdy jste si nenašli čas vyzkoušet nové věci. Nyní je ten správný čas. Během víkendu objevíte svůj skrytý talent, který vám značně pomůže na vaší životní cestě, využijete-li ho správně.

Blíženci zažijí dobrodružství, Zdroj: Dudarev Mikhail/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Spolupráce je tento víkend vysoce důležitá. Nedělejte vše sami, pouze byste si přitížili a hodně se navztekali. Nebojte se požádat o pomoc své okolí, vaši přátelé vám rádi pomohou. Jak bude víkend pokračovat, budete se cítit čím dál tím víc sebevědoměji. Můžete vyrazit na dobrodružství nebo za zábavou.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud jste zadaní, objeví se problém ve vztahu, a to v pátek. V opačném případě se tento den nic zásadního nestane. V sobotu zatoužíte po intimitě, pokud jste nezadaní, strávíte víkend s člověkem, na němž vám bude záležet nejvíce. Také si uspořádáte myšlenky v hlavě.

Panna (23. srpna – 22. září)

V pátek budete muset vyřešit problém, kterému jste se vyhýbali dlouhou dobu. Zvládnete ho vyřešit na výbornou. V sobotu a v neděli budete hodně společenští. Budete trávit čas s přáteli, na nichž vám záleží nejvíce, nebo se svým partnerem. Užijete si hodně zábavy.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše nápady mohou posílit vaše vztahy, ale spíše se budou ubírat pracovní cestou. Naplánujete si hodně práce také na víkend, poněvadž cítíte, že toto je ta správná cesta k penězům, která vám může dát nový životní směr. Váš profesní život bude hodně posílen.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš domov pro vás nyní bude vším. Již dlouho jste na něm chtěli něco změnit, udělejte to tento víkend, budete mít hromadu času, nebudete zabráni do práce. Pečlivě zvažte všechny možnosti, jak svůj domov zútulnit, a vyberte tu nejlepší.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Můžete vyrazit ven, pokud nemáte partnera, s nímž byste chtěli trávit víkend. Lidé ve vašem okolí z vás získají lepší náladu, budete schopni komunikovat s kýmkoliv ve vaší komunitě. Sobotu a neděli strávíte s lidmi, na nichž vám záleží nejvíce.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Práce, práce, práce. Takto lze definovat vaše znamení a tento pátek nebude výjimka. Vaše prosperita vás nesmírně zajímá. Myslíte si o ní buď pozitivní, nebo negativní věci. Nicméně již v sobotu se vaše myšlenky přesunou do partnerského sektoru. Pokud partnera nemáte, poohlédnete se po okolí, zda vám někdo vyhovuje.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Doma vás čeká hádka, která je dočasná. Může se jednat o partnera, ale i o spolubydlícího, pokud partnera nemáte. V sobotu a v neděli můžete být informováni o pracovní příležitosti, jíž byste se měli chytnout, pokud potřebujete větší finanční zabezpečení.

Ryby (19. února – 20. března)

Svět vašich snů plný fantazie je místo, kde strávíte svůj víkend. A vám to tak vyhovuje. Díky cestování mezi realitou a fantazií se prohloubí vaše kreativita, dosáhnete velkých věcí, pokud ji investujete do správného směru.

Zdroj článku: