Partnerský horoskop na víkend: Lvi si dají pauzu a Štíry čeká důležitý rozhovor

Partnerský horoskop na víkend: Lvi si dají pauzu a Štíry čeká důležitý rozhovor
Už jste si naplánovali víkend s vaší drahou polovičkou? Přečtěte si, na co si raději dát pozor a čeho se můžete úplně vyvarovat.

Beran

Zbytečně na svého partnera nevyjíždějte, Berani. Atmosféra bude trochu napjatá a kompromis pro vás může znamenat cizí slovo. Nevyvíjejte tlak a zůstaňte při zemi. Neshodám můžete předcházet společnou odpočinkovou aktivitou.  

Býk

Přestože se vám v komunikaci s druhými nemusí úplně dařit, můžete počítat s pochopením a podporou svého partnera. Obzvlášť novým vztahům přeje štěstí, ale s romantickým večerem mohou počítat i dlouhodobé páry. 

Blíženci

Ke svému milému se můžete nevědomky chovat nepříjemně. Zamezit tomu můžete společně stráveným časem podle vašich nejlepších představ. Vyvarujte se náročným společenským aktivitám a věnujte se jen sami sobě.

Rak

O víkendu si můžete bez výčitek dopřát společné odpočinkové aktivity, oba si je zasloužíte. Poslouchejte svou intuici a zapojte empatii, abyste předešli zbytečným neshodám a partnerským konfliktům. 

Lev

Pokud máte pocit, že ve vztahu stále narážíte na partnerovy emoce, dejte si o víkendu pauzu. Věnujte se svým vlastním potřebám a odpočiňte si od vzájemného osočování. Nyní nejvíce potřebujete svůj vlastní klid.

Panna

Držíte se osvědčených technik, ale zároveň jste si vědomi nekonečných možností. O víkendu se objeví výzvy a konflikty, které vás mohou vyvést z pohodlnosti. Odevzdejte se tomu, co přichází, jedině tak se vyhnete velké hádce. 

Váhy

Možná se snažíte vyhnout partnerským konfliktům, ale okolnosti vás vyzývají, abyste se zamysleli nad podstatou vašeho partnerství. Dáváte do vztahu stejně tolik jako přijímáte? Naštěstí máte tolik trpělivosti, že drobné neshody snadno překonáte.  

Štír

Během víkendu se ve vašem vztahu odehrají důležité rozhovory, které vás mohou zaskočit. Kompromisy jsou nedílnou součástí všech vztahů. Pokud musíte druhému říct ne, neznamená to, že vás jeho situace nezajímá, jen možná vidíte situaci trochu jinak.  

Střelec

Upřednostněte své soukromí před společenskými akcemi. Můžete se cítit trochu rozpolceni mezi následováním své intuice a zvládáním všech povinností. Nenechte se vykolejit, Střelci. Právě teď procházíte náročným emocionálním obdobím, ale vše se opět uklidní.

Kozoroh

Nepředpokládejte, že váš partner ví, jak moc ho milujete. Najděte způsob, jak mu vyjádřit, co vše pro vás znamená. Nemusíte použít jen slova, buďte tvůrčí a vyjádřete svou lásku kreativně. 

Vodnář

Rodině už jste se věnovali dost, Vodnáři. Nyní je čas na vás a vaši lásku. Vzpomeňte si, kdo jste a co jeden pro druhého znamenáte. Nespokojte se jen s obyčejným vyznáním, dopřejte si skutečnou romantiku. 

Ryby

Otevřete své srdce a mysl možnostem, které se vám v lásce nabízejí. Neváhejte vykročit ze své komfortní zóny a v případě potřeby se vydejte i do neznáma. Může se jednat o přátelskou výzvu, pozvání na výlet nebo o dobrodružné rande.

Zdroje článku: