Jaká jste osobnost podle vašeho pohledu do očí druhým lidem?

Jaká jste osobnost podle vašeho pohledu do očí druhým lidem?
Ne nadarmo se říká, že oči jsou pohledem do duše. Zjistěte, co o vás vypovídá způsob, jakým se díváte na ostatní, a objevte něco nového o sobě. 

Přímý pohled

Jste velmi otevření a vnímaví k emocím a informacím. Vaši osobnost charakterizuje vášeň a vřelost, což z vás dělá skvělého přítele. Máte sklon důvěřovat a obdivovat svět kolem sebe. Dávejte si však pozor, váš široce otevřený přístup vás může učinit zranitelnými a snadno manipulovatelnými. Rada? Nic neměňte, jen mějte své velké, krásné oči na pozoru před nepěknými typy!

Vyhýbavý pohled

Jste soustředění a odhodlaní a jste známí svým důvtipem a inteligencí. Baví vás jemné písmo a detaily a často se ponoříte do činností, díky nimž rychle získáte odborné znalosti. Jste velcí myslitelé a často jste ostražití vůči cizím lidem, což způsobuje, že působíte odměřeně a bez zájmu. Rada? Zachovejte si bystrou mysl, ale zjemněte svůj přístup, pokud jde o setkávání s novými lidmi.

Neúprosný pohled

Vaše oči jsou plné pozorování, upřeně se dívají a vnímají detaily okamžiku. Protože jste tak uvědomělí, dokážete zachovat chladnou hlavu i v těch nejstresovějších situacích a máte sklon k dobrému smyslu pro rovnováhu a velení. Jako pozorovatel možná nejste nejprudší osobností, pokud jde o emoce, ale jakmile někoho poznáte, jste upřímní a vřelí. Rada? Více se smějte! Spíše než sledovat okamžik, naučte se ho prožívat!

Jste velmi soustředěný a oddaný člověk, zdroj: Krakenimages.com / Shutterstock

Usměvavý pohled

Historie a rodina vás fascinují stejnou měrou jako úcta ke starým tradicím, zvykům, kultuře a dědictví. Jste velmi soustředěný a oddaný člověk, a to jak zvykům předávaným z generace na generaci, tak i běžným denním činnostem. 

S takovou láskou k minulosti a zvládáním současnosti jste úspěšní, ale mohou vás stresovat maličkosti, zejména když vás vyvedou z rutiny. Rada? Jděte s proudem. Zjistíte, že nenáročný přístup přiblíží ostatní k věcem, které považujete v aktuálním životním okamžiku za nejdůležitější, a ke vzpomínkám a tradicím, které jsou vám v srdci nejdražší.

Zdroje článku: