Hvězdná znamení, která jsou špatnými hosty

Hvězdná znamení, která jsou špatnými hosty
Pokud někoho pozveme na návštěvu do našeho domu, předpokládáme, že se bude chovat slušně. Že nám bude děkovat za každé občerstvení, které mu přineseme, že po sobě bude splachovat záchod nebo sklopí záchodové prkýnko.

Některá znamení, ať se nám to líbí, nebo ne, nikdy nedodrží zásady slušného chování, například se zdrží více, než jsme původně naplánovali. Nepatří mezi neslušná znamení i to vaše?

Lev (23. července – 22. srpna)

Považujete se za ty nejdůležitější osoby, které může kdo potkat, a to nejen ve své domácnosti, ale také u někoho cizího. A co vás činí tak špatnými hosty? Překvapivě vaše samotné návštěvy. Jsou totiž neohlášené, a tudíž i nečekané.

A co si od toho slibujete? To, že váš příchod všechny v domácnosti nadchne, že váš příchod budou doprovázet ovace a vaše samotné zjevení se u někoho doma bude připomínat příchod nějakého spasitele. Ve většině případů však přijdete nevhod, což často vede k narušení života členů oné domácnosti. Také se vám často stane, že vás lidé musí prosit, abyste odešli, protože vy sami si tu dobu neuhlídáte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Patříte k těm nejhorším hostům vůbec. Vaše návštěvy, které ohlásíte a dodáte, že se jedná jen o pár minut, se záhy při vašem přivítání rázem změní na několik dní či týdnů. A abyste hostitelům přinesli nějaký dárek, o tom nemůže být ani řeč.

Zato je (alespoň ve vaší mysli) jasné, že vás páni domu musí obskakovat a dát vám vše, o co si zažádáte. A lidi, kteří od vás očekávají nějakou levnou květinu, bonboniéru či láhev alkoholu, budou těžce zklamáni, protože vy prostě dárky nikdy nenosíte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Proč si myslíte, že vás to táhne k návštěvě příbuzných nebo přátel u nich doma? Chcete si odpočinout. Jakmile přijdete k někomu na návštěvu, sednete si na gauč a nehnete se, pokud se zrovna nepotřebujete protáhnout nebo s někým nemluvíte. I když s sebou přitáhnete spoustu svých dalších přátel, nikdy nejdete hostiteli pomoci s přípravou jídla. Ani po sobě neodnesete prázdný talíř. A pokud máte žízeň, skleničku vám musí donést sám hostitel.

Jakmile přijdete k někomu na návštěvu, sednete si na gauč a nehnete se, Střelci, Zdroj: txking / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Ve vaší vlastní domácnosti si vás všichni vychvalují, jak jste dobrými hostiteli, avšak jakmile k někomu přijdete a ocitnete se v roli hosta, všechna chvála směrovaná na vaši osobu se rázem vytratí. Po většinu času jste milí a přátelští, ale jakmile zahlédnete v koutě jedno mikroskopické smítko špíny nebo prachu, začnete to hostiteli vyčítat.

A pokud se vám nebude líbit cokoliv jiného, okamžitě to zkritizujete, aby se váš hostitel necítil tak nadšeně, že vás ve svém domě vidí. Kvůli své povaze patříte mezi nejneoblíbenější hosty.

 

Zdroj článku: