Horoskop na víkend: Zatímco Ryby čeká víkend splněných snů, Berani upadnou do nostalgie

Horoskop na víkend: Zatímco Ryby čeká víkend splněných snů, Berani upadnou do nostalgie
Co přináší druhý březnový víkend? Podívejte se, co předpovídají hvězdy jednotlivým znamením. Někdo si polenoší a jiné znamení naopak dokončí všechny projekty.

Beran

Svět nostalgie vám tento víkend nebude cizí. Dejte prostor svým snům a představám, Berani. Oprašte stará alba a nad šálkem čaje se ponořte do svých vzpomínek. Potěšit vás může také procházka krajem vašeho dětství. 

Býk

Udělejte si čas na to, abyste ocenili své nejbližší. Energie tohoto víkendu vám pomůže citově se přiblížit k lidem, které máte rádi. Nemusíte se bát soudů. Pokud se svému milému svěříte, pochopí vás. Podělte se o své sny a naděje.

Blíženci

Nemějte výčitky svědomí, že si užíváte plodů své práce, Blíženci. Dopřejte si potěšení, které potřebujete, abyste se občerstvili na duši i na těle. Pokud si udržíte přirozenou rovnováhu v dávání a přijímání, nemusíte si nic vyčítat. 

Rak

Energie tohoto víkendu vám zprostředkovává možnost spojit se s životní silou, která je okolo vás, ale hlavně uvnitř vás samých. Pokojná energie naplní vaše dny pomocí meditace, aktivního, ale i pasivního odpočinku jako je četba knihy nebo sledování oblíbeného filmu.

Lev

V sobotu se konečně uvolníte od všech starostí a načerpáte novou energii. Probudíte se vitální, připraveni na nové aktivity s přáteli a známými. Vše se bude vyvíjet přirozeně, takže ani nemusíte nic plánovat. Žijte přítomnosti, Lvi.

Panna

Spojte se s přáteli a diskutujte nad společnými plány. Vaše nadšení a optimismus spolu se zdravou kritičností a podněty vašich známých může dohromady vytvořit jedinečný projekt. V neděli se mohou dlouhodobé spory vyřešit zdravým kompromisem.

Váhy

Víkend strávíte pomocí druhým a smysluplnou prací. Potřebujete se cítit užitečně, Váhy. Nezapomeňte přitom na vlastní potřeby a zaopatření své rodiny, to vždy zůstává na prvním místě.

Štír

Dávejte si pozor na jemné popichování a škádlení. Vyhněte se napjatým diskuzím a bojům o moc. Lepší bude, když si víkend pečlivě naplánujete a dokončíte své rozpracované projekty. Plán vám dodá potřebný klid a přiměje vás k soustředění. Dělejte jen to, co je pro vás důležité.

Střelec

O víkendu budete mít chuť si trochu polenošit. Nezaspěte však zajímavé investiční příležitosti. I když se vám může zdát, že nyní nemáte finančních prostředků nazbyt, zajímavá nabídka se neodmítá.

Kozoroh

Nepodléhejte každé mediální zprávě. Buďte zdrženliví a dříve než se s někým pustíte do hádky, pečlivě si ověřte informace z více zdrojů. Čemu byste se rozhodně měli vyvarovat je to, abyste se, byť nevědomky, nestali šiřiteli nepodložených zpráv.

Vodnář

Ráno byste měli zahájit pragmaticky s oběma nohama na zemi a sebejistí. Věnujte dostatek času na rozmyšlení svých plánů, jedině tak vás během víkendu nic nerozhodí.  

Ryby

Je před vámi jeden z nejkrásnějších víkendů, milé Rybky. Otevře se vám cesta ke splnění tajných snů a přání. Věnujte se činnostem, které vám přináší radost a povznáší vás. 

 

Zdroje: