Horoskop na poslední březnový víkend: Střelci si zaslouží odpočinek, zatímco Blíženci budou v akci

Horoskop na poslední březnový víkend: Střelci si zaslouží odpočinek, zatímco Blíženci budou v akci
Plánujete víkend plný odpočinku nebo zábavy? Hvězdy vám napoví, jak víkend naplno využít a jak si ideálně najít čas na obojí.

Beran

V tyto dny můžete najít podporu ve svých blízkých. Zamyslete se nad tím, kde byste si mohli odlehčit a požádat o pomoc. Požádejte o radu, i když to pro vás není samozřejmé. Je čas zpomalit, Berani.

Býk

Dejte si pozor na velkou upřímnost vůči svému okolí. Pokud od svých blízkých či spolupracovníků požadujete změnu, postupujte klidně, neagresivně. Své nápady nezahazujte, přistupujte k nim realisticky. 

Blíženci

Pokud si pohráváte s myšlenkou změnit své zvyklosti, tento víkend se přímo nabízí. Opusťte představy a fantazie, pusťte se přímo do akce. Začněte pomalu a vytrvejte. 

Rak

Buďte k sobě upřímní, Raci. Někdy se vyhýbáte přímé konfrontaci s lidmi jen proto, že se bojíte jejich reakce. Co by se stalo, kdybyste řekli celou pravdu? Udělejte si jasno v tom, co je pro vás prioritní.

Lev

Pokud se z pracovního týdne cítíte přehlcení, nejlepší uvolnění nabízí pohyb. Zkuste svižnou procházku, kondiční trénink nebo jen pár dynamických cviků na rozproudění krve.    

Panna

Možná jste zmatení z divokých snů, které se vám poslední dobou zdají. Použijte svou intuici a vytvořte si plán, jenž vám pomůže zmatené myšlenky zkrotit. Vaše okolí vám v tom může být nápomocno.

Váhy

Udržujte rovnováhu mezi aktivním pobytem venku a zaslouženým odpočinkem, milé Váhy. Dejte se svými přáteli hlavy dohromady a naplánujte si pestrý víkend. 

Štír

Heslem tohoto víkendu je stručná a jasná komunikace. Místo sáhodlouhého monologu přesně vyjádřete svůj záměr, vyvarujete se tak neúspěchu u posluchačů. Myslete také na odpočinek a aktivní pohyb. 

Střelec

Všechno máte hotovo a můžete si dopřát odpočinek. Odměnou vám může být odpoledne strávené s nejbližšími přáteli či nějaká oblíbená kreativní činnost. 

Kozoroh

O víkendu budete obletování vašimi přáteli a známými. Hýříte vtipem všemi směry, ale mějte se na pozoru, abyste neshodili i to, co je pro vás důležité. 

Vodnář

Nedělejte věci za druhé a nechte je, ať se s nimi poperou sami. Svou energii raději investujte do povzbuzení, možná pak lépe uvěří v to, že to zvládnou sami. 

Ryby

Obklopte se lidmi, kteří vám pomohou dosáhnout vašich cílů a jejichž život vás inspiruje. Na závěr dne si udělejte prostor pro tichou chvíli v soukromí, kdy budete mít prostor si vše promyslet. 

 

Zdroje: