Býci: Andělský horoskop na leden archanděla Chamuela

Býci: Andělský horoskop na leden archanděla Chamuela
Ambiciózní Býci budou v lednu slavit úspěchy hlavně v kariérním prostředí. Kreativita u vás bude mít jasnou zelenou, díky tomu však může nastat velký konflikt s kolegy, přáteli, a dokonce i blízkými.

Ochranná křídla nad vámi bude držet Chamuel, který se vás bude snažit na přicházející konflikt upozornit tehdy, kdy mu budete schopni ještě předejít. 

Jak dokáže Chamuel v lednu 2022 pomoci

Na začátku roku 2022 se budou Býci potýkat s určitými vnitřními chmury, na které je však jednoduché řešení. A to řešení vám ukáže právě Chamuel, který je připraven vnést do vaší duše i rozpačité mysli klid. Leden bývá plný nostalgie a melancholických pocitů, a to, co vás nejlépe dokáže těchto smutných myšlenek zbavit, je láska. Zní to pravděpodobně jako klišé, avšak Chamuel i vy moc dobře víte, že je to váš partner, kdo vás umí nejlépe rozveselit a otočit vaši pochmurnou náladu o 180 stupňů.

Nebojte se partnerovi ukázat, jak moc důležitý pro vás je, a jak jste vděčni za jeho přítomnost. A nebuďte překvapeni, pokud vás Chamuel během ledna párkrát k takovémuto vyslovení popostrčí. Moc dobře totiž ví, že tato drobná gesta vnesou do vašeho vztahu s partnerem harmonii. A co víc, dokáží vás odpoutat od bývalých neshod a sporů.   

Neztrácejte se v minulosti, kterou již stejně změnit nedokážete, uposlechněte raději lednových rad Chamuela, a začněte nový kalendářní rok s myšlenkami na toho, kdo váš život dělá šťastnějším právě teď a tady.

Leden pro vás bude zároveň měsícem, ve kterém se budete snažit zesumírovat vaše zisky a výdaje za minulý rok. A protože si budete chtít v roce 2022 finančně přilepšit, hned od začátku roku budete pracovat velmi energicky a plni motivace. Ačkoli Chamuel o vaší oblibě k materiálnu ví a chápe ji, snaží se dávat pozor na to, aby nepředčila některé důležitější hodnoty. Pokud totiž v práci budete pracovat tak, abyste získali co nejlepší finanční ohodnocení, avšak na úkor svých kolegů, nebudete mít bohužel v lednu nouzi o konflikty.

Chamuel se vám bude snažit ukázat, kdy je ještě vaše motivace zdravá a kdy už jdete přes čáru. Až si totiž příští měsíc uvědomíte, že jste sice vydělali o něco více peněž, ale zároveň jste si pokazili dobré vztahy na pracovišti, nebude se vám usínat příliš snadno.    

V lednu nebudete mít nouzi o konflikty, Zdroj: Andrii Yalanskyi / Shutterstock

Jak poznat lednové signály Chamuela

Archanděl Chamuel není ,,konzervativním“ andělem, a proto mu udělá velkou radost, pokud se v lednu 2022 vydáte ve své mysli hluboko do svých snů a své představivosti, ve které si možná budete vykreslovat obraz toho, jak by mohly následující měsíce vypadat. A přesně skrze ně, tedy skrze vaše sny, vás bude Chamuel navštěvovat a sdělovat vám své rady.

Bude-li se vám zdát sen o tom, že tento měsíc potkáte novou lásku, mějte oči otevřené, protože Chamuel se vám snaží ukázat, že se někdo takový ve vašem okolí nachází nebo objeví. Jestliže však budete mít naopak sen, ve kterém váš parter projevuje sympatie někomu jinému než vám, Chamuel vás upozorňuje na to, že by bylo dobré věnovat vašemu partnerovi více pozornosti a starostlivosti.

Nebojte se také použít svou kreativitu, které od Chamuela dostanete v lednu pořádnou dávku, neboť kdy jindy bude lepší chvíle něco změnit k lepšímu, než zrovna na začátku kalendářního roku.

Andělský horoskop a koho Chamuel opatruje

Může se sice zdát, že astrologie a teologie se prakticky vylučují, opak je však pravdou. Znamení zvěrokruhu jsou velmi úzce spojena s andělskými posly, kteří mají od Boha úkol nás ochraňovat. A tak jsou nám poskytnuti osobní andělští strážci, kteří mají ideální schopnosti pro usměrnění konkrétních znamení, která jsou jim přidělena. Pro Býky, tj. jedince, kteří se narodili 21. dubna až 21. května, je ochráncem archanděl Chamuel, kterému ani v lednu nebude lhostejná vaše životní situace. A pakliže uvidí, že vám první měsíc v roce nabízí neopakovatelnou příležitost, otevře vám všechny dveře a popostrčí vás, když budete váhat. A to v rámci kariéry, lásky i rodiny.         

 

Zdroje: