Horoskop na 3. květnový týden: Raci budou hraví, Vodnáře čekají problémy s penězi

Horoskop na 3. květnový týden: Raci budou hraví, Vodnáře čekají problémy s penězi
Jupiter, který v úterý vstupuje do vlivu Berana, přináší do našich životů štěstí. Téměř cokoliv, co si zamaneme, to se nám splní. Je vhodná doba posunout se dopředu a zapomenout na různá nedorozumění, která jsme si s lidmi kolem nás prožili. Pojďte zjistit, co si vliv Jupitera připravil pro vaše znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

V pondělí si nedomlouvejte schůzku s vaší rodinou ani přáteli, zbytečně byste se rozhádali a vztahy stěží napravovali. Jste přeplněni emocemi, které potřebujete ze sebe vydat, ale lepší než hádky je meditace. Po zbytek týdne se budete cítit dobře. V pátek budete mít pocit, že váš mozek nestačí pobírat všechny myšlenky procházející vaší hlavou.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pondělí přináší vyvrcholení problémů ve všech životních oblastech, ovšem vaše vnitřní napětí vás donutí tyto problémy začít řešit již v úterý. To se vám povede. Pokud jste v poslední době vymysleli projekt, který by vám mohl vydělat nemalé peníze, v pátek a o víkendu můžete začít realizovat své plány.

Blíženci (21. května – 21. června)

Logické uvažování nebude v pondělí namístě. Můžete se snažit sebevíce, ale žádné logické vysvětlení čehokoliv v tento den nenajdete. Budete se cítit, jako byste zrovna přiletěli z jiné planety. Pokud chcete věci pochopit, měli byste být k ostatním laskaví. Uprostřed týdne budete velmi nerozhodní. Změna nastane v pátek a vydrží do neděle, pokud budete upřímní.

Rak (22. června – 22. července)

Budete nadměrně hraví, a to nejen ve vztahu, ale také v jiných oblastech života. Nenecháte si svou hravou náladu nikým zkazit, pouze vás zarmoutí, že lidé žijí ve stresu a na sdílení vašich emocí nemají čas. Uprostřed týdne si udělejte čas na meditaci, pokud nechcete, aby stres dolehl i na vás.

Lev (23. července – 22. srpna)

Může se jednat o práci, partnerství či váš osobní život – v pondělí budete cítit potřebu mít situaci pod kontrolou. Kvůli tomu se k vám spousta lidí obrátí na nějaký čas zády, poněvadž si nenecháte nic vysvětlit. Ani uprostřed týdne si nebudete připadat nijak komunikativní. O víkendu si vyrazíte s přáteli na menší výlet a oni vám mohou pomoci vyřešit obtížné životní situace.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete se všelijak snažit posunout své nápady na úroveň realizace a nic vás v tom nezastaví. Po všech stránkách budete mít potřebu vyjadřovat se ke všemu, co se kolem vás pohne. Finanční stránka se může zlepšit. Pokud si o víkendu budete dávat pozor na svá slova, víkend strávíte klidně.

Váhy (23. září – 23. října)

V pondělí se můžete cítit nejistí, jestli vaše finanční stránka je schopna uživit vás a vaši rodinu. Kvůli tomuto pocitu začnete od úterý usilovat o zlepšení vaší finanční situace. To se vám povede. O víkendu byste měli přehodnotit své plány, abyste se nesetkali s neúspěchem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nebudete-li mít dobrou náladu, nebude se vám dařit v ničem. Snažte se vykonávat aktivity, kde pomůžete ostatním lidem. Na konci týdne budete hodně komunikativní, ať již se budete bavit s partnerem o sexu či se známými rozebírat myšlenku smrti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Celý týden se budete obklopovat lidmi, kteří jsou pro vás důležití a není jim jedno to, co si myslíte nebo čeho chcete docílit. Budete vědět, čeho chcete tento týden docílit, poněvadž vaše intuice bude pracovat naplno. Výjimku bude tvořit druhá třetina tohoto týdne, kdy se vaše jasnost zatemní. Od pátku se vše vrátí do normálu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pocítíte zvýšený chtíč seznamovat se s novými lidmi. Jste-li nezadaní, je to skvělý nápad někoho potkat, pokud však jste ve vztahu, vyvarujte se toho. Díky své intuici v průběhu týdne poznáte, jak se ke komu máte chovat, a všichni z vás budou nadšení. Přes víkend budete upovídaní a budete si chtít pohovořit s kýmkoliv o čemkoliv.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Celý váš týden bude vesměs smutný, budou vám chybět finance, a pokud vaše rozhodnutí nenecháte na později, budou špatná. Již od pondělí si nebudete jisti vlastními emocemi a rozhodnutími. Pokud se musíte rozhodnout okamžitě, požádejte o radu někoho, komu důvěřujete. O víkendu si budete chtít užít zábavu, ale vaše plány se změní na poslední chvíli.

Ryby (19. února – 20. března)

Duchovno vás vždy fascinovalo, ovšem toto pondělí budete chtít komunikovat s duchy zemřelých lidí nebo se vydáte na nová, vámi dosud neprozkoumaná místa. Můžete přijít k prozření, pokud požádáte o pomoc vaše mrtvé milované. O víkendu očekávejte příchod vašich rodinných příslušníků, kteří vám se vším ochotně pomohou.

Zdroj článku: