Partnerský horoskop na 3. květnový týden: Panny budou zářit nápady, Kozorozi potěší partnera

Partnerský horoskop na 3. květnový týden: Panny budou zářit nápady, Kozorozi potěší partnera
Horoskop na 3. květnový týden je ze značné části ovlivněn zatměním Měsíce, které je možno zahlédnout z neděle 15. 5. 2022 na pondělí 16. 5. 2022. Jsou možné hádky a různá nedorozumění. Jaký osud nadělily hvězdy vašemu znamení? Podívejte se.

Beran (21. března – 19. dubna)

V pondělí se můžete setkat s menšími nedorozuměními, co se týče vztahu. Již v úterý přijde do vašeho znamení Jupiter, planeta štěstí, a pomůže vám problémy ve vztahu vyřešit. Ukáže vám, co je potřeba k řešení dlouhodobých problémů udělat. Pokud potřebujete vztah vylepšit, Jupiter vám pomůže najít tu správnou cestu, pokud toužíte vztah opustit, Jupiter vám vyhoví.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud jste se v poslední době cítili jako v zajetí svého partnera, tento týden je pravý čas to změnit. Komunikace je nejlepší možnost, jak svému partnerovi prozradit, jak se cítíte. Vy sami jste milující bytost a váš partner si nemusí uvědomovat, co prožíváte vy. Zkuste si s ním promluvit. V pondělí na to není vhodná doba, od úterý jsou vám planety nakloněny více.

Blíženci (21. května – 21. června)

V pondělí to s vámi bude k nevydržení. Zatmění Měsíce ve Štíru bude mít na Vaše emoce katastrofický dopad. Pokud to partner s vámi vydrží do úterý, Vaše chování se razantně změní, ovšem opět ve středu začnete být na pochybách, zda je k vám partner upřímný. Specialista na vztahy vám může pomoci. V pátek, kdy se Slunce přehoupne do vašeho znamení, zjistíte, co opravdu chcete. V pátek byste měli říkat upřímná slova.

Rak (22. června – 22. července)

V pondělí budete velmi lísaví, budete chtít dát partnerovi najevo, jak hodně vám na něm záleží. Toto neverbální sdělení však nemusí být opětováno, měli byste na mazlení počkat do úterý. Během týdne si budete přát vědět o svém partnerovi něco, co nevíte, a na konci týdne to zjistíte. Poté se můžete spojit se svým budoucím Já a zjistit, co je potřeba ke šťastné budoucnosti udělat.

Lev (23. července – 22. srpna)

V pondělí nebude váš nejšťastnější den, co se týče partnerství, pokud nedokážete přijmout kompromisy. Měli byste více naslouchat partnerovi nejen v pondělí, ale také uprostřed týdne. V pátek se situace trochu zlepší, a to hlavně proto, že si vyčistíte hlavu setkáním s vašimi dobrými přáteli, kteří vám pomohou nalézt správný postup.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento týden pro vás bude ve znamení komunikace a nových nápadů. Budete zářit nápady na zlepšení vašeho partnerství, a to od pondělí do neděle. Pokud váš partner je vám schopen naslouchat, budete mít klidný týden, pokud však nebude mít náladu poslouchat vaše slova, tak klidné to již nebude.

Váhy (23. září – 23. října)

V pondělí můžete mít problém se sebou samými, hlavně si nebudete jisti svými hodnotami, což se projeví také ve vašem vztahu. Pokud najdete svou hodnotu, budete ochotni pracovat na vašem vztahu a posílit ho. Během týdne si uvědomíte, co vlastně v partnerství očekáváte, a toto vám pomůže napravit pochroumaný vztah.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Dávejte si pozor, abyste mysleli pozitivně. Pokud budete přemýšlet o negativních věcech, váš partner bude opravdu nešťastný, poněvadž své pocity přenesete do vašeho vztahu. To platí pro celý tento týden. Budete-li se soustředit na hezké věci, váš vztah bude kvést.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento týden budete neobvykle vnímaví k pocitům ostatních lidí, ovšem ačkoliv budete svého partnera plně chápat, raději se budete stýkat s lidmi, kteří podporují vaše sny, pokud to váš partner nedokáže. Zejména od úterý do čtvrtka budete ke svému partnerovi velmi lhostejní.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pondělí byste měli strávit čas pouze se svým partnerem. Něco vás bude nutit vyjít si na veřejnost, to se však tento den nejeví jako dobrý nápad, poněvadž můžete potkat někoho neznámého a zamilovat se do něj. Uprostřed týdne věnujete svou pozornost pouze svému partnerovi a potěšíte ho. O víkendu budete komunikativní, co se partnerství týče.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Co se týče vás a vašeho partnera, v pondělí není vhodná doba přehodnocovat současnou situaci a vytvářet jakékoliv dedukce, mohlo by se to obrátit proti vám. Uprostřed týdne si nebudete jisti ani sami sebou, na hodnocení partnerova chování není vhodná doba. Ani přes víkend to nebude růžové, retrográdní vliv Merkuru může zcela změnit vaše plány, což může naštvat vašeho partnera.

Ryby (19. února – 20. března)

V pondělí můžete chtít vyhledat radu duchů skrze znamení, abyste vyřešili své problémy ve vztahu. Od úterý do čtvrtka začnete na zlepšení svého vztahu pracovat, pokud si uvědomíte, co vás motivuje k tomu, abyste ve vztahu vydrželi. V pátek se váš vztah zlepší. Dopomůže tomu vaše rodina, která vám poskytne radu, jak si partnera udržet.