Jaké víno byste měli pít v závislosti na vašem znamení?

Jaké víno byste měli pít v závislosti na vašem znamení?
​​​​​​​Druhů vín je celá řada. A ani do té řady se nevejdou všechny druhy. Pokud váháte, jaké víno si koupit na víkend či jen tak po jídle, můžete se inspirovat svým znamením zvěrokruhu. Jaké víno byste měli pít podle horoskopu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Rádi vyčníváte z davu, tudíž zřejmě potřebujete víno, které nemá jen tak kdekdo. Hodí se k vám pomerančové víno, které má kyselou chuť a oranžovou barvu, jelikož se jedná o bílé víno vyráběné jako červené.

Býk (20. dubna – 20. května)

Barolo se často považuje za krále vín. A jelikož vy si v životě užíváte i těch nejjemnějších věcí a vychutnáváte si každý doušek dobrého vína, Barolo je pro vás jako stvořené.

Blíženci (21. května – 21. června)

Milujete rozmanitost a zároveň jste ochotni vyzkoušet cokoliv. Potřebujete pocit výjimečnosti a potřebnosti. Víno Chenin Blanc vám zaručí spokojenost.

Rak (22. června – 22. července)

Neustále hledáte víno, které by zapadlo do vašeho útulného domova. Pokud jste si někdy zakoupili Zinfandel, vězte, že to pravé víno jste již našli.

Lev (23. července – 22. srpna)

Šampaňské vám dodá pocit nejlepšího člověka na světě, poněvadž s ním se budete cítit výjimečně. Šampaňské se většinou pije k výjimečným událostem, a pokud ho pijete, když nic se speciálního neděje, musíte být výjimeční vy.

Panna (23. srpna – 22. září)

Sáhněte po víně Pinot Noir. To je vyráběno se smyslem pro detail, což je přesně to, co celý život hledáte.

Váhy (23. září – 23. října)

Riesling (nebo česky Ryzlink) je to nejlepší víno pro vás. Toto víno se hodí téměř ke všemu, stejně jako vy se dokážete bavit s kýmkoliv ve vašem širém okolí, protože si opravdu rozumíte úplně s každým.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Při chvílích odpočinku si budete plně rozumět s Cabernetem. Potřebujete trochu trpčí alkoholický nápoj, s nímž se můžete podělit o své trpké myšlenky.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Teran je víno původem ze Slovinska a hodí se k vám nejvíce. Milujete všechny lidi, obzvláště navazování nových kontaktů. Není proto divu, že s tímto vínem se budete cítit opravdu svobodně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nikdy nejste odstrčení od lidí, vždy si najdete způsob, jak být in. Stejně jako víno Bordeaux, které byste si měli koupit, pokud se rozhodnete víno pít, poněvadž toto víno nikdy nevyjde z módy. Stejně jako vy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Rádi zkoušíte nové věci. Pokud jste ještě nezkusili biodynamické víno, měli byste se do toho pustit hned teď.

Ryby (19. února – 20. března)

Petillant Naturel je víno, které vás nechá hádat. S vaší přizpůsobivostí a kreativitou tvoří ideálního partnera na osamocené večery.

Zdroj článku: