Chcete zapůsobit na ženu ve znamení Vodnáře? Přečtěte si tento článek

Chcete zapůsobit na ženu ve znamení Vodnáře? Přečtěte si tento článek
Ženy narozené ve znamení Vodnáře jsou opravdu výjimečné. Neřídí se tím, co společnost předpokládá, spíše hledají svou vlastní cestu, po níž by mohly kráčet. Z tohoto důvodu je na ně skutečně těžké zapůsobit. Pokud hledáte způsoby, jak Vodnářce říci, že o ni máte skutečný zájem, tento článek je stvořen přímo pro vás.

Dopřejte jí svobodu

Pokud hodláte s ženou narozenou ve znamení Vodnáře flirtovat a říci jí, že vy jste pro ni ten (nebo ta) nejlepší, dejte jí prostor vyjádřit svůj názor na každý podnět, kterého si všimne. Pokud vás nebaví nechat druhé mluvit a nemoci říci svůj názor na celou věc, nebojte. Vodnářky vám po sdělení svých myšlenek vždy dají možnost mluvit o těch vašich. Nejhorší, co můžete udělat, je, že jí začnete sdělovat své požadavky. Vodnářky milují svou svobodu a nikdo ji nemůže narušit.

Mluvte chytře

Vodnářky příliš nemají v oblibě partnery, kterým příroda na inteligenci příliš nepřidala. Upřednostňují někoho, kdo ví, o čem mluví. Slova, která jí řeknete, budou extrémně důležitá pro její výběr. Vše, o čem chce slyšet, jsou vaše myšlenky na nejrůznější témata. Připravte se na to, že vás bude bombardovat otázkami ohledně společnosti, politiky, přírody i dalších témat. Nic jí nezatajujte, podělte se s ní o své myšlenky. Takové lidi má ze všeho nejraději a tímto na ni rozhodně zapůsobíte.

Vodnářky milují svou svobodu a nikdo ji nemůže narušit, Zdroj: oneinchpunch / Shutterstock

Berte na vědomí, že upřednostňují variaci ve společnosti

Dejte jí najevo, že pokud si vás vybere jako partnera, nebudete žárliví. Upřednostňuje společnost, baví se s mnoha typy lidí. Nezáleží jí na náboženství, barvě pleti ani kultuře. Spokojí se s kýmkoliv, kdo je ochoten podělit se o své názory a chce slyšet názory její.

To, že se baví s ostatními lidmi, ještě neznamená, že by se poohlížela po někom jiném. Pokud se rozhodnete pro vztah s Vodnářkou, musíte se připravit na to, že s ní jen zřídkakdy budete o samotě a většinu svého času budete trávit společně s jejími přáteli, kteří se záhy změní ve vaše společné přátele.

Nepřestávejte ji překvapovat

Udržet pozornost Vodnářky se může jevit jako složitý úkol, avšak nic není nemožné. Musíte jen být dostatečně kreativní. Tyto ženy milují, pokud jim neustále projevujete svou lásku a náklonnost. Dokonce i pokud s ní ještě nejste ve vztahu, měli byste přemýšlet, jak ji překvapit. A další vaše setkání by se mělo odehrávat v podobném duchu. A to další také.

Každé vaše setkání s ní by pro ni mělo být překvapující v pozitivním slova smyslu. Nikdy Vodnářce nesdělujte všechny informace o sobě hned na prvním setkání. Pokud ji vždy nepřekvapíte něčím novým, ztratí o vás zájem.

Zdroje článku: