Horoskop na třetí adventní neděli

Horoskop na třetí adventní neděli
Zbývá už jen málo a Vánoce jsou tu. Třetí adventní neděle v mnohých z vás probudí to pravé čekání na Vánoce a v mnohých zase obavy z prožití vánočních svátků. Jak na tom bude vaše znamení, to se dozvíte v následujícím článku.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Možná už jste příliš unavení z toho, jak neustále nemůžete najít spřízněnou duši a třetí adventní neděle ve vás spíše než pocit radosti a těšení se na Vánoce vyvolává pocit samoty a smutku. Rádi byste totiž letošní Vánoce trávili s někým, kdo vás bude mít skutečně rád. Co takhle vyrazit třeba na hory a najít si tam lásku? Vánoce přece přejí zázrakům, není tomu tak?

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Potřebovali byste si konečně odpočinout, ale váš nadřízený to stále nechce pochopit. Už je přece třetí adventní neděle a tou dobou býváte už často doma s rodinou a pečete cukroví, proč tomu letos je jinak? Třeba to bude tím, že jste si nabrali příliš mnoho práce a nyní jednoduše nestíháte. Váš šéf ovšem na vaši práci nebude čekat až do nového roku. Zkuste se nad vaším pracovním životem trochu zamyslet.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Mars je aktuálně ve velmi skvělém rozpoložení a to vám dodává na velmi spokojené náladě. Vánoční atmosféru vídáte všude kolem sebe a sami se již o třetí adventní neděli pouštíte do vámi tolik oblíbeného pečení cukroví. Dárky máte samozřejmě již nakoupené, a tak se můžete začít pouze už jen těšit na zdobení vánočního stromečku, které vás čeká za týden.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Někdo o vás nejspíše právě na třetí adventní neděli projeví zájem. Dotyčný je ovšem trochu nesmělý, tak byste mu mohli trochu pomoci se seznamováním. Na Vánoce tak možná nebudete sami.

V práci již rovněž panuje volnější režim, a tak se začínáte těšit na svátky klidu a míru.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V oblasti milostných vztahů váš čeká na třetí adventní neděli velmi příjemné období. Potkáte se s celou řadou velmi zajímavých lidí a i přesto, že na nich vždy naleznete nějakou chybu, budete rádi, že jsou kolem vás v tomto předvánočním období. Na Vánoce by vás rovněž mohl překvapit člověk opačného pohlaví, který bude velmi originální a pro vás absolutně zajímavý. Třeba konečně přeskočí ta pomyslná jiskra.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pracovní povinnosti již na třetí adventní neděli házíte za hlavu. Pokud studujete, nejspíše za sebou máte již minimálně polovinu zkoušek, a tak si chcete opravdu konečně odpočinout. Merkur je ovšem ve velmi nepříjemném postavení, a tak budete muset ještě těsně před Vánoci řešit nějaké pracovní povinnosti či školní resty. Zkuste si alespoň na Štědrý den odpočinout.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Na třetí adventní neděli vás čeká navození nové známosti. Možná to již bude konečně ta pravá po vašich neúspěšných vztazích. Jste ve velmi dobrém rozpoložení a lásce se rozhodně nebráníte. Aby také ano, když jsou kolem vás všichni zadaní či čekají narození potomka. Zkuste se na chvíli oprostit od vašich pracovních povinností a začněte myslet také trochu na sebe.

Vánoční dekorace, Zdroj: Artem Avetisyan / Shutterstock

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Neskrývejte své city. Osoba, která vás miluje, se vám snaží své city dát najevo, jak jen to jde, a vy se stále chováte ledově. Při zapalování třetí adventní svíčky na adventním věnci zkuste alespoň na chvíli trochu pookřát. Vaše druhá polovička se totiž skutečně snaží a zasloužila by si, abyste její city opětovaly. Přece jen to cítíte stejně.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Stále hledáte toho pravého partnera pro život. Své hledání nevzdáváte ani v čase předvánočním. V tomto období se možná konečně seznámíte s někým, kdo s vámi bude počítat do budoucna. Dejte si ovšem velký pozor na přílišnou důvěřivost, nemuselo by se vám to vyplatit.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vaše momentálně smutné období alespoň trochu rozveselí právě Venuše, která je při třetí adventní neděli ve velmi milém rozpoložení. Bude se vám tak dařit konečně alespoň o trochu lépe a smíříte se s tím, co vám život přichystal. Starosti vám ovšem bude dělat vaše zaměstnání, ve kterém se vám již nějakou dobu vůbec nedaří a rádi byste danou situaci už konečně vyřešili. Rozumné ovšem bude, když své rozhodnutí necháte až na nový rok.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

I když budete na začátku prosince ve velmi nepříjemném konfliktu s Venuší, třetí adventní neděle tomuto nepříjemnému rozpoložení udělá konec. Dokonce také potkáte člověka, se kterým naleznete po dlouhé době společnou řeč. Věřte, že Vánoce strávíte nejspíše v páru.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Milujete osobu, ke které se za žádnou cenu nemůžete dostat. Buď se jedná o osobu, která má stálého partnera či o vaše city nestojí. Jste na vážkách již celý měsíc a ani třetí adventní neděli tomu nebude jinak. Romantické gesto z vaší strany ovšem onu vytouženou polovičku přiměje alespoň na nějaký čas změnit názor k vaší osobě či s vámi najde společnou řeč.

 

Zdroj: