Horoskop na čtvrtou adventní neděli

Horoskop na čtvrtou adventní neděli
Je 19. prosince a přípravy na Vánoce vrcholí. Slavnost narození Páně se nezadržitelně blíží a vy zapalujete čtvrtou svíci na adventním věnci. Této čtvrté svíci se často přezdívá andělská, jelikož má představovat pokoj a také mír. Zajímá vás, jak bude čtvrtá adventní neděle probíhat či v jakém rozpoložení v tomto období budete?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Z kuchyně u vás doma voní vanilkové rohlíčky, badyán i skořice, děti už pomalu ale jistě tuší, že se někde doma potulují vánoční dárky a vy nevíte, co dříve dělat. Naštěstí máte i při čtvrté adventní neděli dostatek energie, a tak veškeré úkoly zvládnete doslova na jedničku. Vánoční svátky jsou pro vás dokonalým obdobím, které chcete strávit se svou rodinou a blízkými. Proto vás již nyní nezajímá nic jiného než Vánoce.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Dárky sháníte jako každý rok právě na čtvrtou adventní neděli, kdy jsou obchody přeplněné k prasknutí lidmi, kteří to mají stejně nastavené jako vy. Jediné, co vás omlouvá je fakt, že díky své práci skutečně nemáte příliš mnoho času na nákup vánočních dárků. Každopádně vás onen přítomný stres také trochu nabíjí. Bez akce totiž nemůžete žít.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Nezahálíte ani o čtvrté adventní neděli. Včera jste složili velmi náročnou zkoušku ve škole a dnes se pouštíte do pečení, a tak trochu doufáte, že už budete mít pro letošní rok klid. Pohled na školní skripta či přeplněný pracovní stůl ve vaší pracovně vás ovšem příliš neuspokojuje. Dejte si ovšem ruku na srdce. Umíte vůbec odpočívat a nic nedělat?

Zdroj: Bernd Juergens / Shutterstock

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Jakmile venku začne zima, stahujete se do svých domovů a snažíte se vycházet pouze minimálně. Už jen samotná cesta do práce je pro vás v zimě unavující. Od čtvrté adventní neděle ovšem máte oficiálně volno, a tak se můžete pustit do všeho, co se k Vánocům sluší a patří. Uspokojuje vás také pocit, že již nebudete muset ráno vstávat či kamkoliv chodit či dojíždět.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Máte před sebou velmi krásné a také aktivní období. Daří se vám již od první adventní neděle a tento maraton štěstí stále není zdaleka u konce. O Vánocích byste se ovšem měli konečně zastavit a začít si užívat Vánoc a klidu. Navštivte své staré známé, popovídejte si o všem, co vás jen napadne a jednoduše relaxujte.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Celý prosinec je pro vás ve znamení velkého psychického vypětí. Jste roztržití, řešíte neustále choroby vašich dětí a v práci na vás stále někdo štěká. Do toho všeho se hádáte se svým manželem či manželkou a máte toho až po krk. Na Vánoce nedostanete chuť ani o čtvrté adventní neděli. Dokonce ani poslední svíčku na adventním věnci nezapálíte, jelikož vám vůbec nedojde, že Vánoce jsou již skutečně za dveřmi.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Máte dobře zaděláno na nový vztah, a tak vás namísto vánočních příprav zajímají spíše romantická gesta a skutečně solidní romantika, kterou budete chtít svou drahou polovičku zahrnout. Vypadá to, že Vánoce pro vás budou šťastné a velmi spokojené. Pozor si ovšem dávejte na platonické vztahy či na ty, ve kterých hrajete roli velmi oblíbeného převozníka, tedy toho, kdo slouží pouze jako záplata na zlomené srdce.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Prosinec si užijete se vší parádou. Planeta Venuše vám skutečně přeje, a tak se vám bude dařit po všech směrech. Již od začátku prosince se snažíte odpočívat a spíše než práce vás zajímají předvánoční aktivity vašich dětí a také celková pohoda a spokojenost celé vaší rodiny. Děláte to správně.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Prosinec pro vás bude velmi harmonický a také poklidný. Užijete si krásné svátky, budete tvořit se svými dětmi ozdoby na vánoční stromek, budete s nimi péct, uklízet i zvelebovat byt. Vánoce milujete, a to zejména od chvíle, kdy jste se stali rodiči. Tuto úlohu zvládáte na jedničku a nejinak tomu bude i v příštím roce.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V prosinci se budete cítit jedním slovem skvěle. Poté, co zapálíte poslední andělskou svíčku na adventním věnci z vás jakoby zázrakem opadnou všechny povinnosti a starosti. Nadechnete se a pustíte se do příprav posledního vánočního cukroví. Dárky již máte ve skříni od poloviny listopadu, a tak si nyní už pouze užíváte.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Prosinec je pro vás zcela zásadním měsícem. Od 19. prosince, tedy od čtvrté adventní neděle budete prožívat pouze samá překvapení. Čeká vás nejen přírůstek do rodiny, ale také nová práce, základy na rodinný dům i výhodná investice. Čeká vás skutečně přenádherné období. Snažte se ho nepokazit.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Na Vánoce se těšíte jako malé děti. Poslední svíčka na adventním věnci již hoří a vy už netrpělivě vyhlížíte onen zázračný Štědrý den. Vánoce vám dodávají energii a také chuť k práci a k lepším výkonům. Ve svém životě se proto řídíte heslem, že co můžete udělat dnes, není vhodné odkládat na zítřek.

 

Zdroj: