Indiánský horoskop na duben 2023: Hady čeká omámení láskou, Vydra se bude cítit opět jako malé dítě

Indiánský horoskop na duben 2023: Hady čeká omámení láskou, Vydra se bude cítit opět jako malé dítě
Jste každý měsíc jako na trní z toho, že nevíte, co vás čeká a na co se připravit? Nebojte se. Náš horoskop vám poradí a vám dá ten správný směr, kterým máte v životě jít.

Vědět, co se v budoucnosti stane je v dnešní době veliká výhoda. Přečíst si tak dnešní indiánský horoskop na duben je tak skoro povinnost. Dozvíte se nejenom to, jak se bude v měsíci dubnu chovat vaše okolí, ale také to, jaká nálada bude tento měsíc obohacovat váš život.

Sokol (21. března-19. dubna)

Tento měsíc se vám bude dařit. Bude vás provádět a posilovat touha po vítězství. Nejenom, že po tom vítězství budete toužit, ale zároveň se vám bude i úměrně tomu dařit. Vaše bojovná povaha vám bude velmi pomáhat a vy se tak budete být jako lvi na cestě k vašemu cíli.

Bobr (20. dubna-20. května)

Vy budete tento měsíc oplývat životní radostí. Tato radost pro vás bude zdrojem síly a díky tomu vám vše půjde od ruky. I když to bude spousta práce, tak na konci měsíce se kouknete zpět a uvidíte, že tato práce stála za to.

Jelen (21. května-20. června)

Jeleny tento měsíc příliš nepotěšíme. Díky stále měnícímu se počasí se bude i vaše nálada měnit přesně jako to počasí. Okolí to tak s vámi nebude mít moc jednoduché, a tak se snažte mu to příliš neztěžovat a zkuste své nálady mírnit.

Datel (21. června-21. července)

Tento měsíc budete na svoje okolí působit jako lék na jejich rány. Budete se snažit lidem naslouchat a vaše sebevědomí půjde nahoru. Ostatní po vás budou toužit a vy si tak budete připadat velmi užiteční a potřební.

Budete výborným posluchačem
Budete výborným posluchačem | Zdroj: Monkey Business Images / Shutterstock

Losos (22. července-21. srpna)

Díky kouzlu vaší osobnosti si tento měsíc polepšíte. Vaše osobní kouzlo k vám přiláká spoustu zajímavých lidí, kteří vám pomohou se dostat dál v karierním i v osobním životě.

Medvěd (22. srpna-21. září)

Medvědy potká protivenství osudu. V jejich blízkém okolí je někdo zradí a budou z toho velmi smutní. Na druhou stranu se budete jako praví medvědi být a rychle smutek překonáte.

Havran (22. září-22. října)

Tento měsíc se budete na vše dívat příliš perfekcionisticky a budete od všech čekat strašně moc. Tyto vysoké nároky na ostatní způsobí, že od sebe budete odrazovat lidi. Proto, abyste se dostali zpět do společnosti lidí, musíte si uvědomit, že nikdo není dokonalý a že některá z vašich očekávání jsou přehnaná.

Had (23. října-22. listopadu)

Tento měsíc vás čeká omámení láskou. Vaše nálada se rázem změní a vy se na svět budete dívat po dlouhé době opět přes růžové brýle. Snažte se z tohoto omámení vytěžit maximum a třeba se bude jednat i o dlouhodobý vztah.

Sova (23. listopadu-21. prosince)

Sovy tento měsíc zláká sobeckost. Budete v pokušení nechávat si všechno jen pro sebe a nemyslet na ostatní. Tato špatná vlastnost se vám ale brzy vymstí, a tak se nad sebou co nejdříve zamyslete a změňte to.

Husa (22. prosince-19. ledna)

Tento měsíc se vám bude velmi dařit. Váš život bude tento měsíc opředen úspěchy na všech frontách vy se tak budete moci alespoň chvíli hřát v teple reflektorů. Není však jisté, jak dlouho toto období vydrží, a tak se nesnažte být až moc pyšní. Jak víte, pýcha předchází pád.

Vydra (20. ledna-18. února)

Vydra objeví své mladší já a bude se opět cítit jako malé dítě. Budete velmi hraví a na vše se budete dívat naivníma očima. Nenechte se však spálit. Někteří lidé by tohoto vašeho rozpoložení mohli využít.

Vlk (19. února-20. březen)

Vlci již nějaký ten čas touží po lásce, která se jim několik let vyhýbá. Vaše ostýchavá povaha s tím však moc dohromady nejde, a tak pokud opravdu toužíte po lásce, snažte se na tom zapracovat. Vždy je čas na to udělat ve svém životě změnu.

Zdroje článku: