Na koho čeká v květnu láska? Býci a Blíženci budou moci slavit nejen narozeniny

Na koho čeká v květnu láska? Býci a Blíženci budou moci slavit nejen narozeniny
Květen je pro lásku jako stvořený. Konečně nás čekají dny plné slunce a pohody, kdy se nové známosti navazují daleko lépe. Mějte proto oči otevřené, květen nabízí příležitosti v mnoha oblastech. Komu se bude dařit nejvíc? A co ostatní? 

Pro Berany končí šťastná vlna, ale není třeba zoufat, můžete si dál celkem v poklidu užívat radostí života. Raky čeká slibný měsíc bez vážných zvratů. Lvi přepadne vyčerpání a jejich cíle se budou zdát velmi vzdálené. Panny a Ryby nezačnou měsíc příliš úspěšně, zlepší se to až na konci května. Váhy budou tentokrát ve špatné náladě všude a ani v lásce nebudou spokojené. Štíři sice vyrazí zpočátku na plný plyn, ale koncem května budou doslova lapat po dechu. Kozorohům se nevyhnou domácí rozepře a Vodnáři budou mít hodně plánů, které se jim dobude dařit dotáhnout do konce. 

Býk (20.4. - 20.5.) 

Planeta Jupiter je nositelem štěstí a teď ji budete mít nad sebou právě vy. Díky tomu budete plní radosti a úspěchy se na vás pohrnou téměř samy. Dobrou zprávou je, že květnem to teprve začíná a štěstí vás nebude opouštět ani nadále. Váš pomalý postup životem nyní nebude na obtíž, není třeba chvátat, víte přesně, co chcete a proč. Komunikace, ve které nejste úplně mistři, vám půjde s lehkostí, jste od přírody upřímní, což ostatní ocení.

Nebojte se v těchto dnech vyjádřit i k věcem, do kterých jste se nechtěli pouštět. Vaše sebevědomí také zaznamená nárůst, budete dost silní, abyste si určili, co je pro vás negativní a čeho je potřeba se zbavit pro další životní růst. Využijte květen pro vyzkoušení něčeho nového a ujasněte si cíle, ke kterým se chcete dopracovat. Stejně tak dořešte něco, co jste ještě nestihli. Vzpomněli jste si na staré přátele? Nebo je někde někdo, koho byste chtěli oslovit? Teď je ta správná doba popadnout všechny nabízené šance za pačesy. 

Blíženci (21.5. - 21.6.) 

Brzy oslavíte další narozeniny, a tak se musíte řádně připravit. Budete na výsluní a ani lehký chaos, který vás bude provázet, nenadělá velké škody. Na lásce sice budete muset trochu zapracovat, ale vztahy nekvetou, pokud o ně nepečujete. Ukázat, co pro vás partner a rodina znamená, se vám nedaří vždycky, ale letos v květnu budete mít tolik nápadů, co s tím, že všechny překvapíte. Drobnosti, které by vám normálně zkazily náladu, nechte v květnu být a přejděte je.

Nic nestojí za zbytečnou hádku, sami uznejte, že jsou to hlouposti. Díky tomu se vaše vztahy vyladí, pouta se upevní, ať jde o partnera či rodinu. Vracet se do domova plného harmonie a klidu bude pro vás jako pohádka. Najdete si tak čas i na sebe, abyste se rozhlédli a zhodnotili, odkud kam chcete směřovat. Možná, že priority, které uznáváte, najednou přejdou do pozadí, jelikož najdete něco důležitějšího, pro co žít. I v práci se můžete posunout do lepší pozice. 

Střelec (22.11. - 21.12.) 

Slibný měsíc bude květen právě pro vás. Jste energičtí, pozitivní a nabuzení na nové příležitosti. Vaše chuť do života bude doslova nakažlivá, klidně se bezhlavě vrhnete i na nezištnou pomoc druhým, což normálně neděláte. Tentokrát se vám to ale vyplatí. O své vztahy pečujte právě s takovým nadšením, s jakým se pouštíte do všech dobrodružství. Láska v jakékoliv podobě nikdy není tak pevná, aby to nešlo ještě víc.

S partnerem tak naleznete harmonickou romantiku, děti budou pohodově klidné a mezi přáteli zavládne klid a mír. Pokud něco nepůjde dost rychle, netlačte na pilu, některé věci nejdou hned. Čas, který získáte navíc, věnujte sobě. Také potřebujete trochu péče, a tak se klidně nechte hýčkat nebo zařaďte do svého programu něco, co budete dělat pro sebe a své zdraví. V dalších oblastech se také budete cítit dobře, v práci se můžete přiblížit svému snu a celkově máte šanci si rozšířit obzory. 

Zdroje článku: