Velký horoskop přátelství na nadcházející rok 2023. Prožijete šťastné dny se svými přáteli?

Velký horoskop přátelství na nadcházející rok 2023. Prožijete šťastné dny se svými přáteli?
Každý člověk zajisté touží mít alespoň jednoho opravdového přítele, na kterého se může za všech okolností spolehnout. Přátelství je krásná věc a dává nám pocit bezpečí a důvěry. Nesmíme ale zapomínat o něj pečovat.

Pokud začneme brát naše přátele jako samozřejmost, můžeme o ně velmi rychle přijít. Čekají na Vás v mezilidských vztazích nějaké nástrahy? Nebo na Vás naopak čeká krásný rok, který Vám a Vašim přátelům připraví mnoho krásných chvil?

Beran (21. 3. 20. 4.) 

V roce 2023 Vás mohou potkat menší trable ve Vašem přátelství. S největší pravděpodobností v tom ale velký díl vinny ponesete právě Vy. Přátelství občas berete jako samozřejmost a na své přátele zapomínáte.

Pokud se nějaké chmury vyskytnou, neházejte flintu do žita a myslete pozitivně. Zaměřte se na to, abyste se svými přáteli trávili více času a nezanedbávali je. Můžete navrhnout společnou dovolenou nebo alespoň naplánovat nějaké pěkné výlety.  

Býk (21. 4. 21. 5.) 

Od svých přátel toho budete v nadcházejícím roce očekávat až příliš. To ovšem povede k drobnému zklamání, jelikož Vaši přátele nebudou schopni nebo ochotni Vaše očekávání naplnit. To Vás může poněkud rozčílit.

Dejte si ale pozor na své ego a zbytečné výbuchy emocí. Snažte se více komunikovat a respektovat názory a potřeby svých přátel. Zajistíte si tak krásné vztahy a vyhnete se zbytečným hádkám.

Blíženec (22. 5. 21. 6.) 

Rok 2023 bude pro Vás a Vaše přátelství velmi krásný. Bude plný radosti, smíchu a společných zážitků. Rok je ale dlouhá doba, a tak se může klidně stát, že Vaši radost zakalí i drobná nedorozumění. Nespoléhejte na to, že Vaši kamarádi vždy poznají, co cítíte a potřebujete, a raději jim vše upřímně řekněte.

Pokud se Vám něco nelíbí, vysvětlete to svým přátelům v klidu a najděte společně řešení. Nakonec se těmto drobným nepříjemnostem společně zasmějete. 

Rak (22. 6. 22. 7.) 

V první polovině roku může být Vaše situace v oblasti přátelství poněkud chladná. Možná dokonce na bodu mrazu. Je velmi důležité, abyste v této situaci neustrnuli a aktivně ji řešili. Dejte věci do pohybu a promluvte si se svými kamarády o tom, co jim vadí a co je trápí.

Buďte trpěliví a snažte se být pro své přátele oporou. Díky tomu se celá situace zlepší a Vaše přátelství opět pokvete. Jen více myslete na své blízké. 

Lev (23. 7. 22. 8.) 

Rok 2023 Vám nabídne skvělé příležitosti, jak napravit vztahy s kamarádem, se kterým Vás pojí dlouhá minulost, která ale byla pokažena zbytečným nedorozuměním a hádkami. Až se tato příležitost naskytne, neváhejte se jí rychle chopit. Tento přítel pro Vás byl velmi důležitý, a i když si to možná nepřiznáváte, v životě Vám opravdu velmi chybí. A příležitost na uzdravení tohoto vztahu již klepe na dveře. 

Panna (23. 8. 22. 9.) 

Nadcházející rok je pro Vás jako stvořený pro rozkvět Vašich mezilidských vztahů, lásky a přátelství. V tomto roce nejenže utužíte Vaše dosavadní přátelské vztahy, ale potkáte také mnoho nových lidí. A právě mezi nimi se může nacházet osoba, která se stane Vaší spřízněnou duší, a Vy tak konečně získáte pravého kamaráda nebo kamarádku. Budete si vzájemně moci plně důvěřovat a užívat si společné chvíle.

Váha (23. 9. 23. 10.) 

Přátelství pro Vás budete tento rok velmi důležité a budete si se svými přáteli užívat opravdu krásné chvíle. Čekají na Vás společné zážitky, akce a oslavy. Nejvíce si budete užívat letní měsíce, kdy si budete v kruhu svých přátel užívat společenské akce, festivaly a koncerty. Máte se opravdu na co těšit. Získáte mnoho nových společných vzpomínek. 

Štír (24. 10. 22. 11.) 

Rok 2023 pro Vás nebude v přátelství příliš příznivý. Pokud si svá přátelství budete chtít udržet, budete se muset více snažit. Naučíte se ale díky tomu lépe komunikovat. Buďte ke svým přátelům otevření a svěřte se jim, co Vás na Vašem vztahu trápí. Kromě toho se ale naučte také poslouchat, aby i oni mohli vyjádřit své pocity a potřeby. Zajisté tak najdete společnou řeč a své dlouholeté přátelství udržíte. 

muž a žena ve vztahu, zdroj: Rido / Shutterstock

Střelec (23. 11. 21. 12.) 

V roce 2023 se Vám v mezilidských vztazích a v přátelství bude skvěle dařit. Zjistíte, že máte kolem sebe opravdové kamarády, na které se můžete vždy a za všech okolností spolehnout. Pokud teprve čekáte na svou lásku, můžete ji potkat právě mezi svými kamarády. Dobře si ale uvědomte, co k této osobě opravdu cítíte. Pokud by tato láska nevyšla, přijdete nejen o lásku, ale také o krásné přátelství. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Budoucnost Vašeho přátelství je v roce 2023 poměrně nejistá, vše totiž bude záležet především na Vás. Máte na své straně spolehlivé a věrné přátele. Občas ale více mluvíte, než posloucháte. A to je velká chyba. Vaši přátele si tak totiž mohou připadat méněcenní a Vy ztrácíte jejich důvěru. Soustřeďte se v tomto roce především na to, abyste Vašim kamarádům dávali stejně pozornosti a lásky jako oni Vám. 

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

Vašim přátelským vztahům nebude příliš přáno. Dokonce to vypadá, že o nějakého velmi blízkého kamaráda přijdete. První polovina roku tak pro Vás může být poněkud náročná. Je ale důležité nevzdávat se. V druhé polovině roku budete přemýšlet, kde se stala chyba. Uvědomíte si taky chyby své, seberete veškerou odvahu a rozhodnete se svému příteli omluvit. Ten omluvu přijme a Vaše vztahy se opět napraví. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Dejte si tento rok pozor na umanutou trucovitost. Občas budete mít sklony chovat se jako dítě a budete vyžadovat, aby vše bylo podle Vás. Trpělivost Vašich přátel je ale omezená, a tak by se snadno mohlo stát, že Vaše vztahy ochladnou. Pokud se ale naučíte dělat kompromisy a více naslouchat lidem ve svém okolí, bude vše v naprostém pořádku. 

Zdroj článku:
  • Autorský text