Horoskop na týden: Štíři zavzpomínají na minulost, Vodnáři učiní změny

Horoskop na týden: Štíři zavzpomínají na minulost, Vodnáři učiní změny
Tento týden by nás nemělo potkat nic záludného. Začátek týdne bude velice příjemný, poněvadž znamení zvěrokruhu Váhy budou mít pozitivní vliv skoro na všechna znamení zvěrokruhu. Avšak celý týden bude klidný. V neděli se Venuše přesouvá do vlivu Panny, můžete tudíž Vašim nejbližším vyjádřit lásku obzvláště kreativním způsobem. Co přesně Vás tento týden čeká?

Beran (21. března – 19. dubna)

Celý týden vymýšlejte pro sebe i Vašeho milovaného člověka společné aktivity, které Vás mohou skloubit dohromady. Též o víkendu si můžete vyjít na průzkum nových destinací, pomůže Vám to upevnit vztah s partnerem či si můžete najít nového. V neděli budete myslet pouze na lásku.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento týden se budete oblékat tak stylově, že můžete přilákat pozornost někoho, kdo se bude s Vámi snažit být více než přátelé. Vaše touha po romantice značně zesílí o víkendu a neděle, kdy Venuše bude pod vlivem Panny, bude touha po romantice nejvyšší. Též bude zvýšena Vaše kreativita.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váhy tento týden pozitivně stimulují Vaši romantickou říši, budete tudíž mnohem více mazliví než jste byli doposud. Znovu objevíte vnitřní krásu Vašeho partnera či si najdete nového. Též můžete mít problém s prací kvůli Vašim myšlenkám. Vaše láska vyvrcholí o víkendu, nejintenzivnější bude v neděli.

Rak (22. června – 22. července)

Vztahy s Vašimi nejbližšími se Vám budou celý tento týden zdát jako skvělá satisfakce za Vaši snahu dosáhnout mírumilovných vazeb. Vše se Vám nyní bude dařit a za vším budete hledat lásku. Budete opravdu uvolnění. V neděli se sblížíte se svým partnerem či si najdete nového, nebo budete cestovat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Najdete si spoustu nových přátel a posílíte Váš vztah či najdete nového partnera. Na toto všechno se můžete těšit po celý tento týden. Vaše slova budou obzvláště silná, čímž získáte pozornost mnoha lidí. Víkend strávíte romanticky, v neděli se však vrátíte k tomu, co je pro Vás důležitější.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete hodně komunikovat s lidmi po celý týden. Rozhovory Vám přinesou mnoho užitečných informací a hlavně na začátku týdne Vám udělá obrovskou radost obsah sdělení. O víkendu se s někým setkáte u sebe doma. Toto setkání Vás inspiruje. V neděli pocítíte lásku, která pluje k Vám.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete přímo zářit, když ze sebe budete vypouštět Vaše slova a s nimi také myšlenky. Vaše myšlení bude velice jasné a osloví velké množství lidí. Hlavně o víkendu budete mluvit ze zkušeností a Vašich pocitů, což Vám může pomoci najít vhodného partnera, pokud ho ještě nemáte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete hodně vzpomínat na Vaši minulost. Od pondělí do středy to bude příjemné, ve čtvrtek však vzpomínky mohou vyvolat nepředvídatelné emoce jako vztek, beznaděj a pláč. Víkend proto strávíte v přítomnosti Vašich přátel, abyste přišli na jiné myšlenky.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento týden budete myslet společensky, budete vyhledávat lidi, s nimiž si budete mít co říci. Můžete se též zúčastnit debaty ve skupině. O víkendu budete hodně sdílet své pocity, což do Vašeho života může přinést hodně romantiky. Budete myslet na lásku.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Celý tento týden věnujete své práci, není však vyloučeno, že romantika se v této Vaší důležité oblasti též objeví, obzvláště nemáte-li partnera, s nímž byste mohli sdílet své myšlenky. O víkendu se projeví Vaše intuice a může Vám pomoci ve vztahu či ohledně hledání nového partnera.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nevíte-li, jakou cestou se máte ve svém životě vydat, pozorně poslouchejte lidi kolem sebe. Někdo z nich Vám nevědomky ukáže tu nejlepší cestu. O víkendu a hlavně v neděli zjistíte, že potřebujete ve svém životě změnu, abyste dosáhli toho, po čem toužíte.

Ryby (19. února – 20. března)

Začátkem týdne se setkáte se svým partnerem či zcela jinou osobou v případě, že jste nezadaní. Toto setkání bude intimního charakteru. Celý týden budete myslet na lásku. Pokud máte partnera, Vaše pouto se hlavně v sobotu a neděli prohloubí, pokud ne, nová láska je na dosah.

Zdroj článku: