Recept na úspěch mladé zpěvačky, maminky a influencerky Moniky Bagárové

Recept na úspěch mladé zpěvačky, maminky a influencerky Moniky Bagárové
Podle časopisu Forbes je Monika Bagárová jednou z nejvlivnějších a nejsledovanějších uživatelek sociálních sítí v České republice. Podle množství videí a fotografií Monika na své popularitě velice intenzivně pracuje.

Osobní kouzlo zpěvačky a mladé maminky, která jen na Instagramu uchvátila pomalu 800 tisíc sledujících, je pro mladé lidi vzorem ve všech směrech.

A jak to vše začalo

Monika o sobě dává vědět v roce 2009 účastí v soutěži Česko-slovenská superstar.

Krátce po soutěži Monika přichází s duetem s Robem Opatovským a dobývá první úspěchy na YouTube a ve vysílání MTV.

Děvče neusíná na vavřínech a krok za krokem si jde za svým snem. V roce 2011 vydává album a získává titul Skokan roku v populární soutěži Český slavík Mattoni. Přichází první videoklip, další album, účinkování ve spoustě pořadů, dokonce i role ve filmu.

Kromě skvělého hlasu a přirozené krásy, je mladá žena velice příjemná, což jí dává další plusové body i u žen starších generací, které by takovou milou a usměvavou dceru braly. Monika se nestydí za romské kořeny, a to je její další přidaná hodnota.

I těhotenství a mateřství se může stát „dobře prodejným artiklem“

A když už to vypadá, že je mladá žena „stálicí“ a víc fanoušků už nezíská, začnou se na sociálních sítích objevovat fotky Moniky s bříškem. Zatímco jiné „těhulky“ z řad mladých hereček a hvězdiček své těhotenství tutlají, Monika se s bříškem chlubí a její pozitivita ji přivádí další sledující. A nejen že jí to sluší v těhotenství, je hezká i po návratu z porodnice. Řadí se do skupiny žen, které člověk musí obdivovat a také jim trochu závidět. A na sociálních sítích přibývá další kategorie – mladé maminky.

Monika vytuší potenciál mateřství, nevydává se oblíbenou cestou, aby dítě schovávala a zveřejňovala jeho nožku nebo vlasy. Dítě má zdravé, a v euforii se s ním ráda pochlubí. V záplavě fotek a videí na Instagramu nechybí ani urostlý novopečený tatínek, který byl samozřejmě u porodu a jihne nad novorozenou holčičkou.

Prostě reklama na šťastnou rodinku a firmy s dětským oblečením a doplňky se předhání, aby jim mladá maminka udělala propagaci produktu.

Zatímco běžné novopečené maminky mají starosti s nabranou váhou, Monice to sluší ještě víc než před těhotenstvím a mateřství si evidentně vychutnává. A lásky má tolik, že své fanoušky bude určitě brzy zásobovat fotkami dalšího miminka.

Kdo by ji mohl nemít rád?