Tracy McConnell alias vyvolená Teda Mosbyho z HIMYM je v reálném životě bezdětná a více než kamera ji táhne mikrofon

Tracy McConnell alias vyvolená Teda Mosbyho z HIMYM je v reálném životě bezdětná a více než kamera ji táhne mikrofon
Herečku Cristin Milioti si pamatujeme hlavně jako Tracy z Jak jsem poznal vaši matku. Dnes hraje hlavně v divadle a v necovidové době koncertuje, na rozdíl od seriálové Tracy po dětech až tak netouží.

Kráska s italskými kořeny z New Jersey

Cristin Miloti se narodila v New Jersey do rodiny italských přistěhovalců. Od malička to byla umělecká duše. Ráda zpívala, rychle se naučila hrát na kytaru a ukulele, práce v uměleckém směru byla jasná volba. Přihlásila se na uměleckou školu, navštěvovala různé herecké kurzy a chodila na jeden konkurz za druhým. Píle a dřina se vyplatily, herectvím a hraním se Cristin dodnes živí.

Reklamy, malé filmové role a Broadway 

Její první projekt byla reklama na Ford Edge, který běžela po celých státech. Následně se objevila v několika menších rolích oblíbených amerických seriálů, například 30 Rock. Více se ale věnovala divadlu, které měla vždy o něco raději než svět na plátně. Svým talentem okouzlila i producenty na Broadwayi a v roce 2007 už klidila ovace za svou první hlavní roli ve hře Helen Edmundson. 

Muzikálová hvězda v Jak jsem poznal Vaši matku

Spojení hereckého talentu a sametového hlasu jí přineslo mnoho rolí v nejrůznějších muzikálech. I přes nabitý divadelní program si našla čas na natáčení Jak jsem poznal vaši matku, kde si zahrála právě Tracy McConnell, nastávající Teda Mosebyho. Objevila se se všech epizodách poslední série a do finále oblíbeného seriálu dokonale zapadla. 

Z dalších filmových a seriálových projektů si ji můžeme pamatovat například ze snímku Vlk z Wall Street, kde si zahrála první manželku Leonarda Di Capria. 

Jejím milencem je pódium

Cristin Milioti má 35 let a vše má ještě před sebou. V současné době je však bez partnera i bez potomků, na tyto věci nijak nespěchá. Když to situace dovoluje, naplno se věnuje koncertování a hraní v divadle, pódium je zkrátka její životní láska.