Na co se můžete těšit na Silvestra? Andělský horoskop vám to prozradí

Na co se můžete těšit na Silvestra? Andělský horoskop vám to prozradí
Co nám asi andělé předpovídají na silvestrovské oslavy a přechod z jednoho roku do druhého? Sice tyto duchovní bytosti nevidíme, ale jsou s námi každý den. Ke konci roku však andělé pracují mnohem více než obvykle.

Snaží se totiž očistit negativní energie, také chtějí, abychom se pustili všeho starého, co už nám neslouží, a šli dál, a to vstříc novým příležitostem a zážitkům. Přečtěte si, co vám andělé vzkazují na Silvestra.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vaši andělé vám vzkazují, že jsou na vás pyšní. Opravdu jste na sobě tento rok dost zapracovali. Silvestr pro vás tedy bude dnem, kdy pořádně reflektujete celý uplynulý rok. Uvědomíte si také vaše špatná rozhodnutí, což berete jako poučení do budoucnosti. Než abyste si dávali předsevzetí do nového roku, opravdu se nestačíte divit, kolik jste toho stihli v roce 2022.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Na Silvestra si užijete pořádnou oslavu. Sejdete se s lidmi, které máte opravdu rádi. Konečně nebudete řešit žádné starosti nebo problémy, ale spíše si užijete společný čas spolu. Dávejte si ale pozor na jednoho člověka, který bude chtít využít situace a dostat se k vám blíž. Jen proto, že je konec roku, nepovolujte svoje hranice a držte si svůj bezpečný prostor.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Silvestr jste nikdy moc neřešili, přijde vám to den jako každý jiný. Tento rok se to ovšem změní. Andělé totiž pracují tvrdě na tom, abyste se přiblížili s osobou, která je vám určená. Může to být spřízněná duše nebo dvojplamen. Připravte se na začátek velmi husté jízdy, co se partnerství týče. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Na Silvestra si andělé přejí, abyste konečně otevřeli oči. Nejspíš jste nějakou dobu žili v naivitě a andělé chtějí, abyste uviděli pravdu. Doteď jste na to nebyli připraveni. Zkuste více pozorovat a poslouchat. Určité souvislosti vám začnou více dávat smysl a půjdete do nového roku sebevědomější. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Jestliže jste tento rok něco nestihli, nepředpokládejte, že to na poslední chvíli na Silvestra doženete. Andělé si už opravdu klepou na čelo a dávají vám nekonečně mnoho signálů, abyste zpomalili a chvíli přestali všechno řešit. Tím, že aspoň na chvíli pustíte kontrolu, tak se vám hrozně uleví, ale paradoxně to nejvíce pomůže i vašim záležitostem. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pokud jste svátky neprožili tak, jak jste si vysnili, andělé jsou tady na konci roku proto, aby vás rozesmáli. Opravdu se snaží, abyste přestali brát věci tolik vážně. Věřte, že i lidé ve vašem okolí rádi uvidí úsměv na vaší tváři. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Chlebíčky, šampaňské, ohňostroje. Užijete si Silvestr tak, jak se sluší a patří. I přesto ale nezapomínejte na dobré mravy a slušné vychování, to vám vzkazují andělé. Buďte milí ke všem lidem, protože nikdy neznáte celý jejich příběh. Zkuste si také popovídat s osobou, se kterou byste se normálně do konverzace nepustili. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Andělé si přejí, abyste si odpočinuli. To, že je zrovna Silvestr neznamená, že se musíte velice opít, tančit do rána a přidávat nekonečně mnoho příspěvků na sociální sítě. Důležité je, abyste si to udělali tak, jak chcete vy. Postel, kniha a čaj? Lyžovačka na horách? Opravdu se zeptejte sami sebe, co chcete. Andělé vám pomáhají probudit intuici a jít za svým štěstím. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Na Silvestra budete králem večírku. I když tomu tak většinou není, máte velice dobrou náladu, což bude přitahovat lidi, kteří se ve vaší společnosti cítí velice dobře. Andělé si přejí, abyste se dokázali více odvázat a nebáli se mluvit otevřeně i mezi cizími lidmi. 

Střelci budou králi večírků. Zdroj: bbernard/ Shutterstock

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Silvestr není pouze o tom, abyste se opili a zažili nezapomenutelnou party. Je také důležité, abyste si dali jasné cíle na následující rok. Možná si říkáte, že jsou předsevzetí kýč. Andělé ale ve vašem případě opravdu chtějí, abyste si určité cíle nastavili, alespoň ve vaší hlavě. Pokud totiž víte, kam chcete směřovat, bude následující rok mnohem jednodušší, ať už v dělání rozhodnutí nebo při prioritizaci aktivit. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Andělé vám na Silvestra posílají ochrannou energii. Je možné, že se setkáte se zlými lidmi nebo se dostanete do nebezpečné situace. Ale nebojte se, opravdu kolem sebe máte bezpečí a nic negativního a zlého na vás nedosáhne. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pokud jste si chtěli za celý rok odpočinout nebo dojít na jiné myšlenky, Silvestr je konečně ten den. Konečně máte možnost přestat cokoliv řešit, andělé dokonce doporučují, abyste si vypnuli svůj mobilní telefon. Buďte offline a užívejte si co nejvíce přítomný okamžik. 

Zdroj článku:
  • Autorský text