Co jste pravděpodobně již alespoň párkrát vyhledávali v prohlížeči podle Vašeho znamení

Co jste pravděpodobně již alespoň párkrát vyhledávali v prohlížeči podle Vašeho znamení
Každý člověk má jiné zájmy, což se mimo jiné projeví také ve vyhledávání v internetovém prohlížeči. Nicméně jednotlivá znamení zvěrokruhu používají k vyhledávání podobné výrazy. Zde je seznam znamení i s tím, co vyhledávají v prohlížeči. Sedí to i na Vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Rádi zkoušíte nové věci a zůstáváte neustále v pohybu. Pokud zrovna nemáte co na práci, vyhledáváte v prohlížeči tipy na nejlepší tréninkové aplikace. Ty Vás zabaví a také obsahují zajímavé výzvy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Soustavně se bojíte, že selžete a utratíte všechny své peníze. Jste též nedůvěřiví a bojíte se, že finance Vám mohou být odcizeny. Vyhledáváte způsoby, jak si své finance lépe hlídat.

Blíženci (21. května – 20. června)

Čtete rádi, obzvláště na dovolené, a proto vyhledáváte tipy na nejlepší knihy na cesty. Četba knihy Vám obzvláště při dovolené nahradí komunikaci, kterou potřebujete k životu.

Rak (21. června – 22. července)

S největší pravděpodobností jste již alespoň párkrát vyhledávali televizní program na ten den. Rádi trávíte čas doma sledováním televize, a proto potřebujete vědět, co kdy dávají.

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte spoustu nápadů na nové projekty, ale nemáte na ně čas, poněvadž kombinace práce, rodiny a přátel Vám neposkytuje téměř žádný volný čas. Vyhledáváte způsoby, jak si udělat více času na projekty.

Panna (23. srpna – 22. září)

Chcete o svůj domov náležitě pečovat, a proto v prohlížeči hledáte nápady, jak svůj dům udělat útulnějším. Chcete se o svůj domov postarat stejně jako se staráte o své zdraví.

Váhy (23. září – 22. října)

Vyhledáváte způsoby, jak o sebe pečovat za méně peněz. Není výjimka, když hledáte kosmetické přípravky za poloviční cenu nebo návody na domácí obličejové masky.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Zajímáte se o psychologii a nedůvěřujete téměř nikomu kromě sebe. Proto v prohlížeči vyhledáváte tipy, jak poznat důvěryhodnou osobu, nicméně i když to najdete, stále nikomu nevěříte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Rádi cestujete. Není proto divu, že si vyhledáváte tipy na výlety, jimiž byste mohli potěšit sebe i své přátele. Cestování je Váš celoživotní koníček a ve Vaší historii vyhledávání to je vidět.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte slušnou šanci stát se vůdcem, někdy jen prostě nevíte jak. Váš prohlížeč se Vám v tu chvíli stává výborným pomocníkem a rádcem. O zbytek jste již schopni se postarat sami.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Opravdu rádi pomáháte lidem a Vaše vyhledávání v prohlížeči podle toho vypadá. Hledáte nejrůznější dobrovolnické aktivity, do nichž byste se mohli přihlásit.

Ryby (19. února – 20. března)

Vyhledáváte stále novou hudbu, kterou byste si mohli poslechnout a posoudit, zda se Vám líbí, nebo ne. Také si pouštíte své nejoblíbenější videoklipy.

Zdroj článku: