Horoskop na tento víkend: Lvi si musí dát pozor na podvodníky, Vodnáři budou kreativní

Horoskop na tento víkend: Lvi si musí dát pozor na podvodníky, Vodnáři budou kreativní
Vliv Panny na Měsíc v pátek a v sobotu dopoledne bude tento víkend zřejmý. Může nám pomoci s postupem v kariéře. Na druhou stranu na sebe můžeme být příliš tvrdí. To se změní v sobotu odpoledne, kdy se Měsíc bude nacházet pod vlivem Vah. Budeme relaxovat, bavit se a pečovat o sebe. Co se stane tento víkend vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Začátkem víkendu se nemusíte cítit úplně zdravě, možná vás něco bude bolet. Hlavní je odpočívat a nabrat energii, přestože její nedostatek nemusíte pociťovat. Sobota odpoledne a neděle jsou skvělý čas na zapracování na vašem úspěchu. Tento den se vám bude vše dařit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Na co sáhnete, to se vám tento týden zdaří, hlavně z toho důvodu, že v pátek vás pohltí velká vlna kreativity. Zadaří se vám v práci i v osobním životě. V sobotu se vzbudíte s nápadem, jak váš život ještě více zlepšit. V sobotu odpoledne a v neděli budete pečovat o své zdraví i mysl.

Blíženci (21. května – 20. června)

Vaše nálada v pátek a v sobotu ráno bude chvilku výborná, chvilku mizerná. I přesto se však stavíte na návštěvě u své rodiny s cílem projevit jim trochu lásky. V sobotu odpoledne se vaše nálada stane vyrovnanou, ke všemu přistoupíte s klidem. V neděli budete odpočívat a také zatoužíte po romantice.

Rak (21. června – 22. července)

Něco vás v pátek a v sobotu bude táhnout ven. Budete chtít pomáhat lidem a měnit svět k lepšímu. Nevnucujte se však, pokud někdo odmítne vaši pomoc. V sobotu odpoledne budete chtít zůstat doma a odpočívat. Neděle je čas posunout se ve svém projektu nebo začít si plnit sen.

Zdroj: Rido / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

V pátek a v sobotu ráno si dejte pozor, podvodníci se kolem vás budou jen hemžit. Také budete hádavější než obvykle. Pokud se udržíte ve střehu, nebudete mít ztrátu. V neděli budete mít náladu na řešení vašich osobních problémů.

Panna (23. srpna – 22. září)

V pátek budete hodně citliví, dejte si proto pozor, abyste se s nikým nepohádali. Též budete na sebe tvrdí, budete však vědět, že to musíte udělat. Špatná rozhodnutí nehrozí. Během víkendu se značně zlepší vaše finanční situace, avšak pokud byste nadměrně utráceli, později byste zaplakali.

Váhy (23. září – 22. října)

V pátek a v sobotu dopoledne budete mít spoustu nápadů, jak si zlepšit tento život, a také je hned začnete plnit. Víte, že pokud nic neuděláte, nic se nezmění. V sobotu odpoledne budete mít dar zlepšovat náladu všem lidem kolem vás. To platí až do neděle, tak toho využijte.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Tento pátek zatoužíte po nezištné pomoci druhým lidem. Budete soucitnější než obvykle, což platí do soboty, která vám přesně sdělí, jak dosáhnout co nejefektivnější pomoci. V sobotu večer pocítíte prázdno po citové stránce, budete ho chtít něčím vyplnit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Kariéra a finance budou hlavní témata vašeho pátku. Zjistíte, jakou cestou se máte vydat, abyste byli více úspěšní. V sobotu pocítíte silnou touhu potkat všechny své přátele a zjistit, jak se mají. Budete hodně společenští. Také v neděli zatoužíte po přátelích a budete hodně upovídaní.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Začátkem víkendu nebudete vědět, kam dříve skočit, abyste dokončili rozdělanou práci, avšak ve výsledku získáte tučný příplatek. V sobotu ráno využijete volna k toulkám v okolí vašeho domova. V neděli strávíte kvalitní čas s člověkem, na němž vám záleží nejvíce.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pátek se vám nikam nebude chtít chodit, budete totiž zaměřeni pouze na váš domov. Můžete ho vylepšit, uklidit nebo zapojit své tvůrčí schopnosti a vyrobit si dekoraci. Zato od soboty neposedíte na jednom místě. Na výletě zazáříte štěstím. Můžete si udělat dvoudenní výlet do neděle.

Ryby (19. února – 20. března)

Celý tento víkend bude hlavně buď o partnerovi, či o snaze si najít partnera. Pokud partnera nemáte, neměli byste si v pátek a v sobotu ráno nikoho hledat, tento partner by k vám nebyl upřímný. V sobotu odpoledne zatoužíte po intimitě a v neděli, pokud jste sami, si patrně partnera najdete.

Zdroj článku: