Horoskop na 2. říjnový víkend: Berani si odpočinou, Kozorozi se budou držet u své rodiny

Horoskop na 2. říjnový víkend: Berani si odpočinou, Kozorozi se budou držet u své rodiny
Hlavní zdroj našich informací budou v pátek a v sobotu naše sny, měli bychom se proto na ně zaměřit. Možná budeme mít problém s emocemi, Měsíc se bude nacházet pod vlivem Ryb. V sobotu večer se přesune pod vliv Berana, o nedělním úplňku můžeme být impulzivní a náladoví. Co čeká tento víkend vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

V pátek můžete být trochu náladoví, pokud si však najdete čas na meditaci, výrazně se vám uleví. Také si všímejte svých snů. V sobotu vám bude nejlépe doma, odpočívejte a relaxujte. V neděli můžete narazit na novou pracovní příležitost a také popřemýšlíte o svých úspěších.

Býk (20. dubna – 20. května)

Společnost přátel bude hlavní téma pátku a soboty. Zatoužíte se pobavit a sdílet se svými dobrými přáteli zkušenosti z vašeho osobního života. Co se týče neděle, můžete silně zatoužit po romantice. Pokud hledáte vztah, rozhodnutí, zda se s někým dát dohromady, nechte na jindy.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše kariérní oblast bude v pátek to, na co se zaměříte. Možná budete muset udělat něco navíc, abyste se měli lépe, možná najdete novou pracovní nabídku. V sobotu budete frustrovaní. Abyste tomu předešli, dopřejte si dostatek spánku. V neděli si uděláte rekapitulaci svých úspěchů.

Rak (22. června – 22. července)

Jakmile se v pátek probudíte, vstanete s pocitem, že dnes je ten nejlepší den prozkoumat okolí, které ještě neznáte, nebo odjet na víkendový výlet. Užijete si ho až do soboty, budete mile překvapeni, kolik toho můžete prozkoumat. Neděle slibuje odměnu za vaši práci či novou pracovní nabídku.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud se vám někdo líbí či máte partnera, pátek je romantický den pro vaše znamení. V sobotu se zatoužíte pobavit a také se něco přiučit, neškodné toulky po okolí jsou dobrým zaplněním vašeho plánu. V neděli opět zatoužíte objevovat nové kraje, sobotní zkušenosti vás navnadí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento víkend budete učiněný romantik. Dokonce i pokud zrovna nemáte partnera, budete chtít vaši skvělou náladu šířit na někoho jiného. Jste-li bez partnera, patrně si nějakého dočasného najdete, poněvadž po celý víkend budete chtít mít s kým sdílet vaše romantické myšlenky.

Váhy (23. září – 23. října)

Po náročném týdnu je čas relaxovat, jakmile v pátek splníte všechny své pracovní i jiné povinnosti. Uděláte si radost. Pokud nemáte partnera, v sobotu k sobě pozvete osobu, na níž vám záleží. V druhém případě strávíte zbytek víkendu s partnerem. Budete se chtít mazlit, avšak v neděli pozor na nedorozumění.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V pátek se budete řídit romantikou a vášní. Nemáte-li partnera, sejdete se s člověkem, který vás přitahuje. V sobotu pocítíte osobní pohodu a budete relaxovat. V neděli k vám připluje nová pracovní příležitost, která bude opravdu výhodná, nenechte si ji ujít.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Můžete v pátek vyrazit za svou rodinou a přáteli, v tento den je budete vnímat jako nepostradatelnou součást vašeho života. Vzpomínky vás donutí je navštívit. Od soboty budete myslet romanticky, pokud nemáte partnera a někdo vás momentálně přitahuje, svěřte se mu se svými city.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše komunikační dovednosti dosáhnou začátkem víkendu úctyhodných hodnot, budete také mnohem sdílnější s ostatními lidmi. Zpočátku budete přecitlivělí, avšak později se to napraví. V sobotu odpoledne se budete chtít držet u své rodiny. V neděli zažijete pocit opravdového štěstí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Téměř po celý víkend se zaměříte na své finance a svůj postup v kariéře. Budete chtít pracovat přesčas, víte, že to bude momentálně nejvhodnější rozhodnutí. Pokud se s někým dělíte o výdaje, v sobotu můžete zjistit, že nyní musíte přispět trochu více. V neděli budete chtít se všemi komunikovat.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud se stane, že si v pátek nebudete jisti s nějakým vaším rozhodnutím, poslechněte svou intuici, tento den vás nezradí. V sobotu se na vás usměje štěstí, co se týče vaší prosperity. V neděli si všimnete, že jste na tom hodně dobře, mnohem lépe než spousta ostatních lidí.

Zdroj článku: