Horoskop na víkend: Čeká vás dobrodružství, úklid nebo pohodový víkend?

Horoskop na víkend: Čeká vás dobrodružství, úklid nebo pohodový víkend?
Zdá se, že Štíři budou muset ustoupit ze svých plánů a Střelci se nevyhnou rodinným povinnostem. A jak prožijete třetí březnový víkend vy?

Beran

O víkendu můžete být trochu rozrušení a zmatení. Zůstaňte chvíli o samotě, abyste si utřídili své myšlenky. Sobotní večer nejlépe strávíte s dobrými přáteli.

Býk

Můžete se cítit rozpolcení mezi zábavou a povinnostmi. Pouvažujte, zda nemůžete požádat o pomoc svého nejlepšího přítele. Je důležité, abyste si vyhradili čas také na péči o sebe. 

Blíženci

Krátký výlet se může protáhnout v celodenní dobrodružství. Jen si dejte pozor na vzájemné osočování. Pokud by se vaše konverzace stáčela k hádce, dejte si čas a k tématu se vraťte až emoce opadnou. 

Rak

Úplně nejlépe uděláte, když vyrazíte do přírody a zapomenete na starosti všedních dní. Vyhraďte si také nějaký čas na přátelská setkání a romantiku s partnerem. Čeká vás pohodový víkend.

Lev

Vaše slova mohou znít prudčeji, než si uvědomujete. Může se tak stát, že se vaši přátelé nebo příbuzní urazí a vy budete muset vše napravovat. Namísto obhajování svých názorů se omluvte a přijměte odpovědnost za své činy. 

Panna

Organizace a vylepšování vašeho domova budou tento víkend na prvním místě. Buďte opatrní na zbytečné rozhazování a vyvarujte se hádek kvůli penězům a komfortnímu vybavení vaší domácnosti. 

Váhy

I přestože je váš program na víkend pravděpodobně dost obsáhlý, možná zjistíte, že je pro vás nyní těžké se soustředit. Drobné chyby z nepozornosti vám mohou bránit v pokroku. Věci, se kterými nemůžete hnout proto odložte na později.  

Štír

Tento víkend na vás dopadne únava, Štíři. Dovolte si nicnedělání. Uplynulý týden byl nabitý akcemi a nyní je potřeba to vyvážit. Dožeňte ztracený spánek a čas s rodinou. 

Střelec

I když domácí atmosféra nemusí být zcela harmonická, nepokoušejte se z ní uniknout. Rodinné povinnosti vás dříve či později stejně doženou. Raději si vše rozložte tak, abyste si našli čas i na radosti.  

Kozoroh

O víkendu vás mohou potrápit finance. Nesnažte se nedostatky nahánět v práci, odpočinek potřebujete více než kdy jindy. V klidu si projděte historii bankovního účtu a pokuste se najít zbytečné výdaje.

Vodnář

Během víkendu se nepouštějte do činností, které vás vyčerpávají. Mohli byste mít sklony k pocitům viny. Nemějte od sebe příliš velká očekávání, před náročnou návštěvou upřednostněte neformální přátelské setkání.

Ryby

Nenechte se ovlivnit nejnovějšími trendy, vaše plány na tento víkend by se mohly zhatit. I přestože svým blízkým rádi nasloucháte, tentokrát z emocionálních výlevů svých přátel mohli zešílet.  

 

Zdroje: