Toto není horoskop, ale charakteristika vaší osobnosti na základě vaší krevní skupiny

Toto není horoskop, ale charakteristika vaší osobnosti na základě vaší krevní skupiny
Tušíte, že charakteristiku vaší osobnosti může určit také vaše krevní skupina? Je to tak. Naší krevní skupinou jsme velice ovlivněni. Pojďme se podívat na to, jak se mohou konkrétní krevní skupiny projevovat.

Pokud neznáte svou krevní skupinu, můžete si ji nechat vyšetřit u vašeho praktického lékaře. Pokud jste prodělali větší operaci, měli byste mít údaje o vaší krevní skupině ve vašich záznamech.

Krevní skupina 0

Máte-li krevní skupinu 0, jde o vzácný typ. V České republice má tuto krevní skupinu 30–35 % obyvatel.

Patříte mezi odvážlivce a dobrodruhy. Máte vysoké cíle a tvrdě si za nimi jdete. Oplýváte přirozenou autoritou a máte v životě velké ambice. Dokážete se vypracovat až na vedoucí pozici. Jste také vášniví, velkorysí, flexibilní a také velmi laskaví lidé.

Jste velice odolní vůči stresu, což je v dnešní uspěchané a hektické době obrovským bonusem. Jste bojovník, který se nebojí riskovat. Své projekty dotáhnete až do konce.

Nechybí vám patřičné sebevědomí a také dávka bezstarostnosti, která vám dodává šmrnc a osobitost. Dále jste spolehliví, oddaní a dokážete být také velmi opatrní.  

Krevní skupina A

Krevní skupina A patří k nejběžněji vyskytujícím se krevním skupinám. V České republice ji vlastní 45 % obyvatel.

Pokud máte krevní skupinu A, vyznáváte poklidný životní styl. Vše si dokážete důkladně rozmyslet a zbytečně nikam zbrkle nespěcháte. Vyznáváte stereotypy a rádi se jimi necháváte obklopovat.

Nemáte rádi lhaní a jste introvertní. Vyhýbejte se alkoholu, dokážete po něm být velmi arogantní a problematičtí.

Dokážete být také vášniví a velmi chytří lidé, ale velmi těžce se srovnáváte se stresem. Nedokážete se stresovými situacemi moc bojovat a při zátěži se snadno vzdáváte a podléháte stresu.

Býváte tvrdohlaví, přecitlivělí a také plaší. Naopak jako přátelé jste velmi spolehliví, loajální, umíte skvěle naslouchat, ale o sobě mluvíte neradi. Vaše odpovědi na vaši osobu jsou strohé a nevíte, o čem byste mluvili.

Jste zodpovědní, zdvořilí a také velmi laskaví ke svému okolí. Máte sklony k perfekcionismu a jste rezervovaní.

Krevní skupina má vliv na charakteristiku Vaší osobnosti, Zdroj: LightField Studios / Shutterstock

Krevní skupina B

Krevní skupina B se v české populaci vyskytuje asi v 15–20 %. Jste velmi kreativní a také rozhodní.

Máte problémy s autoritami a často vás trápí problémy s láskou. Jste velice snaživí a rádi dosahujete stanovených cílů. Jsou pro vás prioritou.

Máte vysoké sebevědomí a vždy chcete být ve všem první. Jste velice vnímaví a také empatičtí lidé. Jste také nezávislé a silné osobnosti. Působíte veselým dojmem, ale ne vždy se tak musíte i cítit.

Na druhou stranu dokážete být velmi nezodpovědní, nedokážete pracovat kolektivně a neumíte táhnout za jeden provaz.

Jste samotáři, ale zároveň dokážete být velmi otevření, zvídaví, uvolnění, optimističtí a energičtí.

Krevní skupina AB

Krevní skupina AB je nejvzácnější krevní skupinou, protože se v české populaci vyskytuje v 5–7%.

Charakteristikou osobnosti lidí s krevní skupinou AB je směs vlastností krevní skupiny A a B. Pokud oplýváte krevní skupinou AB, jste docela komplikovaná osobnost. Neradi si k sobě někoho pouštíte a máte kolem sebe poměrně tlustou zeď. Můžete disponovat dvěma osobnostmi. Jednu ukazujete navenek a jednou opravdu jste a máte ji jen pro své blízké.

Pokud se vám podaří s někým navázat a udržet vztah, jste osobou s velkým smyslem pro humor, máte šarm a vaši přátelé se s vámi nebudou nikdy nudit.

Máte problém se zvládáním stresových situací. Jste kreativní, vnímaví a velice cílevědomí. Naopak dokážete být velmi neústupní, kritičtí, často zapomínáte a jste zranitelní.

 

Zdroje: