Co vypovídá tvar obličeje o vaší osobnosti

Co vypovídá tvar obličeje o vaší osobnosti
Fyziognomie je čtení z rysů obličeje. Stejně jako palmologie umožňuje dozvědět se něco o člověku pomocí otisků prstů na ruce, tak fyziognomie definuje typ osobnosti člověka podle tvaru obličeje. Co o vás prozradí vaše tvář?

Existuje šest základních tvarů obličeje a každý z nich říká něco o tom, kdo jsme.

Oválný obličej

Osoba s oválným obličejem se velmi často zaobírá tím, co si o ní myslí ostatní lidé, což může být poměrně deprimující. Než tento člověk něco, zváží každé slovo a snaží se nikoho neurazit. Zároveň může být dobrým posluchačem a dávat ostatním moudré rady.

Podlouhlý obličej

Taková tvář charakterizuje individualisty. Lidé s podlouhlou tváří se zaměřují na dosažení svých cílů. Vyznačují se pečlivostí, povinností a přesností. Bojují především o své zájmy, ale často jdou i přes mrtvoly.

Kulatý obličej

Lidé s kulatým obličejem jsou vřelí, laskaví, otevření ostatním lidem a vždy ochotní pomoci. Mají tendenci obětovat se pro ostatní. Rádi se věnují charitě.

Hranatý obličej

Tento tvar obličeje charakterizuje lidi, kteří si cení logiky a jsou schopni analyticky myslet. Nemají rádi týmovou práci, protože mají pocit, že ve správném týmu dokážou udělat všechno nejlépe.

Tvář ve tvaru srdce

Lidé s tímto tvarem obličeje jsou psychicky velmi silní. Pokud jde o dosažení jejich cílů, mohou být neuvěřitelně cílevědomí. Vyznačují se také silnou intuicí.

Trojúhelníkový obličej

Trojúhelník je tvar tváře pro zrozené vůdce. Tito lidé jsou charismatičtí a rádi velí. Někdy jsou příliš panovační a neumí přijmout kritiku. Jsou silně zaměřeny na dosažení vlastních úspěchu v životě. Stejně tak jako lidé s podlouhlým obličejem někdy nemají zábrany.