Jak komunikovat s mužem ve znamení Vah

Jak komunikovat s mužem ve znamení Vah
Pokud jste se zamilovali do muže ve znamení Vah, možná vás zaujal svým smyslem pro romantiku a vášeň. První týdny se můžete cítit jako ta vyvolená, pro kterou si přijel princ na bílém koni. Jak se však bude vyvíjet vztah dál?

Po jaké ženě muž ve znamení Vah touží

Muž ve znamení Vah je zarytý romantik. Touží po odvážné a temperamentní ženě, která se nebojí projevit svou vášeň. Na svou životní lásku musí být hrdý. Měla by být tedy nejen pohledná, ale také inteligentní a sebevědomá. Má rád ambiciózní a kreativní ženy, ale hledá zároveň partnerku, která by měla čas realizovat i jeho plány. Miluje rychlé životní tempo a jeho vyvolená by měla být přinejmenším jen o krok za ním. 

Jak s mužem ve znamení Vah komunikovat

Buďte fyzicky spolu

Tento muž potřebuje vnímat vaši fyzickou blízkost. Ani tisíc textových zpráv mu nenahradí čas strávený s vámi. Potřebuje vás slyšet, dotýkat se vás a živě se s vámi bavit. Proto komunikaci online omezte na nejnižší možnou míru.

Chovejte se k němu s respektem

Velkou pozornost věnujte neverbální komunikaci. Muž ve znamení Vah ocení vaši zdvořilost a něžnost. Z chování rychle vycítí, zda k němu přistupujete s respektem, nebo jen něco předstíráte.

Buďte vždy upřímné

Muž ve znamení Vah vždy ocení vaši pohotovost a upřímnost. Rozhodnete-li se přiznat barvu a říct přesně to, co máte na mysli, okamžitě si u něj přilepšíte. Váhy raději unesou krutou pravdu, než by měli poslouchat milosrdné lži.

Zachovávejte ve všem rovnováhu

Muži narození ve znamení Vah upřednostňují přehledný životní prostor. Jakýkoli chaos či nepředvídatelné jednání je rozruší. Extrémní chování a situace je vyčerpávají, jelikož si nemohou dovolit zapojit se do složitých problémů. Své neschopnosti věnovat se jedné věci příliš dlouho jsou si vědomi, proto po svém boku ocení partnerku, která je organizačními schopnostmi od přírody obdařena.  

Nechejte mu volný prostor

Muž ve znamení Vah nesnese, když je někým ovládán a manipulován. Pokud mu budete vnucovat své podmínky a očekávat od něj, že se přizpůsobí, možná se chvíli podvolí, ale jen do té doby, dokud nenajde někoho, kdo ho bude milovat takového, jakým skutečně je. Tento muž miluje svobodu a jeho královstvím je osobní prostor. Nejlépe se cítí v blízkosti ženy, která přijme jeho temperament a podporuje ho na cestě za jeho sny.

Oceňujte jeho kvality

Snad každý muž touží po obdivu a úctě, u mužů narozených ve Vahách je však tato touha ještě silnější. I když mohou mít díky své nevázanosti a lásce ke svobodě špatnou pověst, mají vrozenou potřebu se s někým usadit. Šanci na dlouhodobý vztah s mužem ve Vahách dostane pouze ta žena, která si jej váží a dokáže ocenit jeho kvality.

Zdroje článku: