Horoskop na říjen: Blíženci dostanou druhou šanci a Lvy mohou potkat nečekané výdaje

Horoskop na říjen: Blíženci dostanou druhou šanci a Lvy mohou potkat nečekané výdaje
Nostalgický říjen v nás může vyvolávat staré vzpomínky a křivdy. Na problémech můžeme během tohoto měsíce pracovat s větší hloubkou a koncentrací. Ne každému se však bude chtít.

Beran

Říjen je pro vás měsícem léčení vztahů. Jste spíš sólový hráč či vůdce, ale komunikaci s lidmi se učíte celý život. Do úplňku 20. října se pokuste otevřít všechny tabu ve vztazích, o kterých víte. Nebuďte na sebe tvrdí, najděte si i čas jen pro sebe, který tak zbožňujete.

Býk

Jste připraveni na hluboké čištění zanesené mysli? Pravděpodobně už se snažíte odstranit největší stresové stimuly, odpojit se od falešných přátel nebo jste začali se zdravými návyky. Říjen vám pomůže ještě více vše uvést do souladu. Jste připraveni řešit jakékoliv problémové místo a vše vyladit do rovnováhy. 

Blíženci

Pozor, Blíženci, dostanete druhou šanci! Hvězdy odhalují některé z vašich tajných tužeb a otevírají možnosti, ve které jste už ani nedoufali. První dva týdny máte možnost něco od základu změnit. Po zbytek měsíce se budete učit s tím novým zacházet. Pusťte do svého života svěží vítr!

Rak

Říjen je měsícem, ve kterém si rádi hovíte doma, připravujete podzimní výzdobu a pečete dýňové koláče. Z vašeho klidu vás však vyruší rodinná hádka. Řekněte, co máte na srdci, neduste to v sobě, ale nabídněte protistraně trpělivé naslouchání. V čem se můžete shodnout? Vycházejte z toho a pomalu budujte nové stupně přívětivé komunikace.

Lev

Měli byste být opatrní na své finance. Mohou se objevit nečekané náklady, které vás mohou nutit sáhnout do fondu. Domácí a rodinné povinnosti naberou na síle. Stejně tak budete na roztrhání i v práci, kde vás čeká nový zajímavý úkol. Nenechte si vzít svůj jediný koníček, během kterého si odpočinete, a pokud ho ještě nemáte, je nejvyšší čas s tím něco udělat. 

Panna

Budete mít pocit hojnosti, a to nejen ten materiální, ale také psychický. Vaše sebeúcta roste stejně rychle jako konto vašeho bankovního účtu. Inspirace vám dá podnět ucházet se o práci snů. Zpočátku vypadá nedostupně, ale věci se pomalu rozjedou, Panny, mějte trpělivost. 

Váhy

Pokud jste přišli o přítele, jen proto, že jste si potřebovali ujasnit hranice, pravděpodobně nikdy nebyl vaším přítelem. V říjnu se budete hodně těšit příjemné společnosti svých přátel. Zapojíte se do místní komunity nebo zpevníte své vztahy s tou současnou. Přestaňte se tolik starat o to, co si o vás lidé říkají a jednejte upřímně ze svého srdce.

Štír

Pokud jste to dosud neudělali, Štíři, tak nyní už je skutečně čas na odpočinek. Možná se cítíte izolováni, osamělí nebo ztracení. Zřejmě vás čeká úplná obnova, kdy se můžete naučit mnoho nových věcí. A jedna z nich je vnímat přítomný okamžik. 

Střelec

Stále jste tam, kde jste před několika měsíci začali, Střelci. Uděláte tři kroky vpřed a čtyři vzad. I když se možná cítíte pozadu, vaše sebedůvěra v tomto měsíci poroste. Udělejte cokoliv, na co se už dlouho chystáte, ale obávali jste se, že to nevyjde. 

Kozoroh

Říjen je pro vás měsícem zodpovědnosti. Soustředíte se na budování bohatství a posilování svých zdrojů. V práci se osamostatníte nebo dojde ke střetům s vaším nadřízeným. Vše však bude mít svůj smysl. Díky konfliktům se posunete na cestu, která se před vámi již dlouho klikatí. 

Vodnář

Nebojte se zůstat na prvním místě, Vodnáři. Nemůžete stále jen dávat, obzvlášť když sami už dlouho nejste nikým oceněni. Dovolte, aby o vás bylo postaráno. Nemusíte vše zvládat levou zadní, nechte si pomoc a poradit, uleví se vám a budete se cítit silnější.

Ryby

Možná pro vás bylo náročné trávit tolik času sami se sebou. Nyní budete mít příležitost se více zapojovat do společenských aktivit. Dávejte si pozor, abyste neutratili všechny peníze, které vyděláte. Vytvořte si finanční rezervu, stejně jako si umíte vytvořit rezervu časovou.

Zdroj:

https://astrostyle.com

https://www.ganeshaspeaks.com