Partnerský horoskop na říjen: Čeká vás romantický říjen nebo měsíc plný nedorozumění?

Partnerský horoskop na říjen: Čeká vás romantický říjen nebo měsíc plný nedorozumění?
Říjen je prvním měsícem po létě, kdy tma převažuje nad světlem. Noříme se do tmy, stejně jako do vztahů, ve kterých nás čeká hodně práce. Některá znamení budou před problémy zavírat oči a některá se k nim postavíte čelem. Jak se bude dařit ve vztahu vám?

Beran

Se svým partnerem se stále míjíte. Musíte vynaložit velké úsilí k tomu, abyste se dohnali. Koncem měsíce se vám to snad podaří. Vychutnejte si společný čas, který je pro vás tak vzácný, bez vzájemného osočování a manipulace. Potřebujete-li si něco vyjasnit, dbejte na to, abyste tyto debaty oddělili od líbánek. 

Býk

Partnerství se v tomto měsíci stane vaším středobodem. Polovinu měsíce zasvětíte prohloubení konverzace. Budete chtít vše rozebírat do detailů, můžete se pokusit také prozkoumat styl vaší komunikace. Jak na vás partner reaguje a jak vy na něj? Objevte body, ve kterých se shodujete a kde se zcela rozcházíte. Ke konci měsíce se více propojíte a sladíte.

Blíženci

Ve vztahu prožijete něco zcela nového. Přistupujte k vašemu partnerovi každý den s radostí malého dítěte. To znamená, že si všímejte pokaždé něčeho nového. Nemusí to být jen materiální záležitost, všímejte si jeho pohybů, slov a emocí. Co se vám na něm líbí? Vytvoříte tak přívětivou energii pro nový rozvoj vašeho vztahu. A věřte, i po letech manželství je stále co rozvíjet. 

Rak

Na jaře jste řešili nepříjemné vztahové problémy. Ať už to byl rozchod nebo velká hádka, dozvuky tohoto nedorozumění se přenesou do následujících. Ověří nakolik jste situaci pochopili a vstřebali. Pokud ještě není celá věc dořešena, pokuste se najít cestu, která posílí váš vztah nebo nový život. Nedržte se ve starých energiích. 

Lev

Máte za sebou léto, které jste pravděpodobně trávili řešením svých nejhlubších problémů s intimitou a nyní nastal čas uplatnit to, co jste se naučili. S partnerem budete trávit poměrně dost intenzivního času, abyste si ověřili, zda navržené dohody spolu dokážete realizovat. 

Panna

Vaše vztahy jsou stále rozpolcené a citlivé. Zjistili jste, že vztah, který jste považovali za pevný se otřásá v základech. Musíte začít od začátku a trpělivě skládat kousek po kousku nebo se minimálně na čas rozloučit a počkat, zda máte opravdu společnou cestu. 

Váhy

Budete mít chuť krásně se obléknout a se svým partnerem konečně vyjít do společnosti. Pokud spolu jdete mezi lidi poprvé, užijte si to jako opravdovou slavnostní chvíli. Je to jedinečný čas jen pro vás dva. V říjnu můžete čelit intimním problémům, ale při úplňku se vše vyjasní.

Štír

Váš erotický život je na vrcholu, máte mnoho šancí k dobrodružství a povyražení, ale je to přesně to, co chcete?

Možná se toužíte spíše usadit a založit rodinu nebo upevnit místo ve své rodině. Směřujte energii přesně tam, kde oceníte růst.

Střelec

Ve vztahu se budete cítit nezávisle, můžete mít odvahu dělat věci, které jste se dříve styděli. Se svým partnerem můžete otevřeně mluvit o čemkoli. Vaše hovory budou směřovat k vzájemnému pochopení a souladu. Romantice i vášni jsou dveře otevřené.

Kozoroh

Váš partner se vám v tomto měsíci vzdaluje čím dál více. Odpoutejte se na chvíli od svých povinností a naplánujte si společný výlet někam daleko, kde se oba zklidníte a zapomenete na starosti.

Vodnář

Láska i profesionální vztahy pro vás mohou být tento měsíc obtížné. Napětí mezi vámi a vaším partnerem roste. Je na čase, abyste nechali minulost za sebou a otevřeli se novým možnostem.

Ryby

Na poznámky svého partnera můžete být přecitlivělí. Ujistěte se, že jste si naplánovali dostatek času o samotě, abyste mohli dobít baterky. Jinak vám hrozí výbušnost a posedlost k žárlivosti. Zklidníte se až koncem října, kdy se vám otevře rozhled a cesta, jak váš vztah obohatit. 

Zdroj: