Jaké počasí nejlépe vystihuje jednotlivá znamení? Patří k vám letní slunce nebo nevyzpytatelné bouře?

Jaké počasí nejlépe vystihuje jednotlivá znamení? Patří k vám letní slunce nebo nevyzpytatelné bouře?
Osobnosti jednotlivých znamení by se daly snadno přirovnat k počasí. Každé z nich je svými vlastnostmi tak typické a jedinečné, ale budete překvapeni, jak je jednotlivá počasí umí skvěle vystihnout. Tak jaké počasí se pojí právě k vám?

Beran – horko a sucho

Energičtí a impulzivní Berani jsou jako vlny horka. Je s nimi zábava, ale ze suchých veder může snadno vzplanout oheň.

Býk – svěží jarní déšť

Odhodlaní, věrní a trochu tvrdohlaví Býci jsou jako jarní deště, které dodávají vláhu květinám a pomáhají ovoci a zelenině růst.

Blíženci – nárazový vítr

Neklidní, divocí Blíženci s myslí plnou myšlenek a nápadů jsou jako dny plné bláznivého počasí. Nárazové větry foukají ze všech stran a občas je těžké se vůbec udržet na nohách.

Rak – vlhko a teplo

Milí, pečující a klidní Raci jsou jako teplé a vlhké podnebí, které vás k sobě přitahuje. Pro některé je to příjemné, jiným to ale může rychle začít lézt na nervy.

Lev – horko a slunečno

Nebojácní, autoritativní a společenští Lvi vystihuje horké počasí plné slunečního svitu. Je to hezké, ale nedívejte se do slunce moc dlouho, jinak se už nebudete moct soustředit na nic jiného.

Panna – mráz

Perfekcionistické a organizované Panny jsou jako jasný mrazivý den. Tráva je zamrzlá a může vás zastihnout ostrý vítr, ale slunce vytváří příjemnou atmosféru, která dokáže vykouzlit úsměv na tváři.

Váhy – slunečno a mrholení

Vyrovnané, štědré a nerozhodné Váhy nevystihuje ani teplé, ani studené počasí, a tak jsou spíše jako vybalancovaný sluneční den s menšími osvěžujícími deštíky. S takovým počasím se dokáže spokojit snad každý a z toho by měly radost i Váhy.

Štír – noční mlha

Záhadní, tajemní, ale upřímní Štíři jsou jako hustá mlha uprostřed noci, ze které vám běhá mráz po zádech. V takovém počasí nikdy nevíte, k čemu se schyluje, protože atmosféra je plná tajemství a záhad.

Střelec – bouřka

Dobrodružní, nezávislí a optimističtí Střelci jsou jako hlasitá a poutavá bouřka plná hromů a blesků, která vám nedá spát. Nikdy úplně nevíte, co se rozhodne udělat, neohlíží se na ostatní a vše si dělá po svém, stejně jako svobodomyslní Střelci.

Kozoroh – sníh

Inteligentní, pracovití a ambiciózní Kozorozi jsou jako sníh, který pokrývá krajinu a ze kterého se dá postavit cokoli vás napadne. Stačí jen trocha trpělivosti, odhodlání a svého cíle dosáhnete hned. 

Vodnář – kroupy

Neobyčejní, citliví a přátelští Vodnáři jsou jako rychle padající kroupy, které dokáží překvapit, protože se vymykají všemu ostatnímu. Jsou jako led a déšť, ale z originálního a nápaditého úhlu pohledu.

Ryby – obloha plná mraků

Zasněné Ryby s otevřenou myslí a velkou fantazií vystihují mraky a mlhavá obloha, která na nebi vytváří všelijaké tvary. Stačí jen trocha představivosti a můžete si z nich vytvořit svůj vlastní svět. Je tolik možností a tvarů, které mohou vzniknout a úplně vás očarovat. Stačí jen zvednout hlavu a zapojit svou fantazii.

 

Zdroje:

www.countryliving.com/

Zdroj článku:
  • www.countryliving.com