Andělský víkendový horoskop: Váhám nebude chybět kuráž, Střelce pohltí láska

Andělský víkendový horoskop: Váhám nebude chybět kuráž, Střelce pohltí láska
Andělé mají různé nápady, jak nám pomoci. Ne vždy ale posloucháme jejich rady, přestože mohou být více než zřejmé. Každý víkend se nám mohou přihodit dobré, ale také špatné věci. Jsme ochotni udělat vše pro to, abychom se jim vyhnuli? Přečtěte si andělský víkendový horoskop.

Andělé jsou neustále zaneprázdněni. Snaží se nám pomoci, urovnat naše spory a učinit nás šťastnějšími. Jenže dokážeme být pouze tak šťastní, jak si sami přejeme. Jsme ochotni udělat něco pro zlepšení našeho života nebo nám vyhovuje život, který nyní vedeme? Můžeme odpovědět v rozporu s tím, co skutečně děláme. Andělé se ale nikdy nevzdají a pomáhají nám neustále. Co vás podle nich čeká a co můžete udělat?

Beran (21. března – 19. dubna)

Přestanete pohřbívat svůj smysl pro cestování. Ať už vycestujete do cizích krajů či si vyjedete do svého rodného města, tento výlet vám značně zlepší náladu. Na druhou stranu budete smutní z toho, co se děje ve vašem okolí. Také se zaměříte na svou rodinu, rozhodnete se ji navštívit a urovnat vzniklé spory.

Dobré zprávy: Naučíte se spoustu nových věcí. Vyzkoušíte něco nového a odnesete si z toho ponaučení. Značně se zlepšíte v činnosti, v níž jste opravdu dobří.

Na co si dát pozor: Něco, v co věříte, se může zdát jako osudová chyba. Nepochybujte o svých schopnostech ani názorech, koncem víkendu se ukáže, že byly oprávněné.

Andělská rada: Zeptejte se své rodiny, zda neexistuje něco, co byste pro ni mohli udělat. Zejména řešení sporů mezi rodinnými příslušníky pro vás bude jednodušší než kdy jindy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pomyslíte si, že vaše vztahy nejsou tak dobré, jak jste si původně mysleli. Nemusí to být nutně pravda, avšak vám to tak přijde. Začnete si lidí, na kterých vám záleží nejvíce, více všímat. Budou z toho mít radost. Jen pamatujte, že pokud na vás nemají zrovna náladu, je lepší ozvat se později.

Dobré zprávy: Budete všechno vnímat pozitivněji než doposud. Díky tomu se vám rozjasní celý svět. Také vaše schopnost umět ocenit talent vašich nejbližších zlepší náladu vám i ostatním.

Na co si dát pozor: Ne všechno bude tak růžové, jak se vám bude jevit. To může způsobit řadu neshod, pokud budete jednat, jak svět vidíte vy, a ne tak, jaký skutečně je.

Andělská rada: Zkuste nalézt rovnováhu mezi tím, co si myslíte, a tím, co cítíte ke každému člověku. To je jediný způsob, jak se spokojit s holou realitou. Nebuďte přecitlivělí ani se nesnažte působit příliš inteligentně.

Blíženci (21. května – 21. června)

Společné aktivity udrží vaši mysl v pozoru. Budete dělat to, co budou chtít udělat ostatní lidé, nic pro vás nebude dostatečně hloupé. Díky tomu zjistíte, že mnoho aktivit vás baví, ale vy jste jim nikdy nedali šanci. Vaše vztahy mají velkou šanci se upevnit, pokud v minulosti došlo k nedorozumění.

Dobré zprávy: Ve svých vztazích očekávejte velkou harmonii, problémy se vyřeší samy. Vám stačí mít touhu napravit všechny své chyby a ochotu se omluvit, pokud chyba byla na vaší straně.

Na co si dát pozor: Můžete pochybovat o životě, který nyní vedete. Toužíte po změnách, které nenastávají. Vezměte svůj osud do vlastních rukou a vše se brzy vyřeší.

Andělská rada: Nemyslete si, že jste příliš chudí na to, abyste se mohli měřit s ostatními. Pravé bohatství tkví v toleranci, nikoli v penězích.

Rak (22. června – 22. července)

Pocítíte velkou dávku pozitivní energie. Nenajde se skoro nic, co by vás mohlo rozhodit. Pokud vás něco naštve, rychle najdete způsob, jak se opět uklidnit. Lidé vás budou mít za citově velmi vyrovnaného člověka. Využijte toho, abyste zlepšili náladu méně šťastným lidem.

Dobré zprávy: Máte slušnou šanci najít si přátele, kteří vám zůstanou věrní po zbytek života, neboť je přivedete na pozitivní myšlenky. Bez vás by to nezvládli.

Na co si dát pozor: Některé aktivity se nemusejí setkat s úspěchem. Obzvláště rozhodli-li jste se držet dietu či začít cvičit, začátky mohou být opravdu těžké.

Andělská rada: Naslouchejte lidem a poskytněte jim rady. Je to skvělý začátek rozhovoru, díky němuž vám lidé mohou více důvěřovat. Jakmile se vám více otevřou, můžete začít pracovat na novém přátelství.

Nebudete ztrácet dobrou náladu
Nebudete ztrácet dobrou náladu | Zdroj: vk_studio / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete velmi kreativní v oblasti lásky. Ať už máte partnera či jste zrovna svobodní, najít způsob, jak okouzlit člověka, do něhož jste zamilovaní, bude velmi jednoduché. Sdílení vašich pocitů upevní váš vztah nejen s vaší láskou, ale také s rodinnými příslušníky a nejbližšími přáteli.

Dobré zprávy: Svou kreativitu využijete i pomocí mluveného slova. Řešení problémů pro vás nebude nic nadlidského, měli byste toho proto využít, abyste zvýšili štěstí jiných lidí.

Na co si dát pozor: Někteří lidé nebudou schopni ocenit vaši touhu pomáhat jiným lidem. To může dočasně zastavit vaši píli. Nevěnujte tomu pozornost, ještě nejsou schopni ocenit, co pro ně děláte. To přijde časem.

Andělská rada: Při řešení problémů vám velmi pomohou vaše zkušenosti z minulosti. Hledejte souvislost mezi minulostí a přítomností, abyste se rozhodli správně.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zatoužíte zůstat u sebe doma, nebude se vám chtít ho opouštět. Nebudete vědět proč. Ve skutečnosti vás tam bude držet touha uklidnit své myšlenky a naplánovat si, co budete dělat dál. Také vymyslíte, jak svůj domov více zútulnit, aby vám v něm bylo ještě lépe.

Dobré zprávy: Neshody s rodinnými příslušníky nyní zcela zmizí. Pozvete je, abyste společně udělali něco kreativního. Zabavíte celou rodinu a i vy budete spokojenější, když se jako rodina nehádáte.

Na co si dát pozor: Nerozhodujte za ostatní. Každý ví nejlépe, co má udělat, aby vedl svůj originální život. K radám se uchylujte pouze tehdy, budete-li o ně požádáni někým jiným.

Andělská rada: Ne vždy je moudré se svobodně vyjadřovat. Berte ohled na ostatní, ne všechna slova jsou vhodná v každé situaci. Také volte vhodný tón svého sdělení.

Váhy (23. září – 23. října)

Nic pro vás nebude nevyslovitelné, potřebná kuráž vám bude dodána. Nejvíce zapůsobíte, když své myšlenky napíšete formou básně, kterou následně přednesete lidem, pro něž bude určena. Ostatní se spíše zaměří na slova v básni než v sáhodlouhém proslovu, kterému nevěnují tolik pozornosti.

Dobré zprávy: Všem lidem, kteří vám pomohli či pomáhají dodnes, věnujete uznání. To je zahřeje u srdíčka a dodá jim to motivaci pokračovat ve svých dobrých skutcích.

Na co si dát pozor: Ujasněte si, zda všechno, co se chystáte předat světu, se zakládá na pravdivých informacích. Ne vše, co si myslíte, je totiž úplná pravda.

Andělská rada: Plně se zaměřte na svůj momentální cíl. Věnujte mu všechnu svou energii. Odveďte pořádný kus práce a v neděli odpoledne si shrňte, co všechno jste pro sebe udělali.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete přitahováni k lidem, kteří zdánlivě vědí, jak vydělat velké množství peněz za krátké časové období. Jakmile se s nimi dáte do rozhovoru, zjistíte, že za vším stojí roky tvrdé dřiny. Tento rozhovor ale nebude marný, naučí vás větší vytrvalosti a trpělivosti.

Dobré zprávy: Lidé, kteří vám mají co předat, k vám budou přitahováni jako k magnetu. O jejich přítomnost nebudete mít nouzi. Na oplátku jim předáte své zkušenosti, které jim opravdu pomohou.

Na co si dát pozor: Pocit samoty se vám nevyhne nehledě na to, kolik lidí potkáte a kolik přátel se s vámi sejde. Něco vám v životě chybí. Jakmile zjistíte, co to je, přestanete se cítit tak opuštění.

Andělská rada: I u dlouhodobých vztahů máte lidem co nabídnout. Přijďte s něčím novým. Lidé ve vašem okolí s tím nebudou počítat a budou překvapeni – jen se ujistěte, že mile.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Láska a romantika v minulosti neměly šanci se projevit naplno a nyní vám vaši zanedbanost zdaní. Začnete myslet více pozitivně a větší ohled budete brát na ostatní lidi. Naštěstí odhalíte, kdo si vaši pozornost a lásku skutečně zaslouží, tudíž ke konci víkendu nebudete litovat toho, s kým jste trávili čas.

Dobré zprávy: Pokud nabídnete lidem, na kterých vám záleží, účast na aktivitách, které vás osobně naplňují, získáte přátele, kteří s vámi budou trávit více času provozováním vašeho, nyní již společného zájmu.

Na co si dát pozor: Lidé, kterých si nyní nebudete všímat, protože vám nemají co nabídnout, mohou plánovat pomstu. Jednejte podle nejlepšího úsudku a nedávejte ostatním důvod k pomluvám.

Andělská rada: Nemyslete negativně, přestože vám někteří lidé budou říkat pouze negativní věci. Jejich zloba je jejich volba, nenechte se vtáhnout do této spirály neštěstí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pochopíte, proč se vás některé problémy drží jako klíště a odmítají zmizet. Již nebudete tak uzavření, naopak pokud budete mít co říci, řeknete to. To vyřeší řadu potíží, které vás nyní trápí. Jakmile ostatní lidé zjistí, jak se cítíte, začnou se k vám chovat mnohem mileji.

Dobré zprávy: Máte velkou šanci setkat se s někým, kdo vám chybí a koho jste neviděli po mnoho let. Všechny hádky, které nastanou, okamžitě ukončíte svým moudrým proslovem.

Na co si dát pozor: Negativní myšlení může i nadále ohrožovat vaši pohodu. Není nic špatného na trávení času o samotě, pokud si myslíte, že další interakci s lidmi již psychicky nezvládnete.

Andělská rada: Mluvte o tom, co si skutečně myslíte. Pokud se vás někdo zeptá, co vás trápí, a vy vymýšlíte neexistující problém, abyste se vyhnuli mluvení o skutečném problému, svůj problém nevyřešíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ne všichni přátelé s vámi mohou být každý den, neboť bydlejí příliš daleko. To si uvědomujete až moc dobře, proto dostanete nápad na víkendový večírek speciálně pro ně. Nezlobte se, pokud nemohou přijet. Většina vašich přátel to ale vezme jako dobrou záminku pro setkání s vámi.

Dobré zprávy: Ve svých přátelích najdete nikdy nekončící podporu. Víc hlav víc ví, a tak, pokud máte problém, můžete ho vyřešit, pokud o něm budete dostatečně dobře komunikovat.

Na co si dát pozor: Pozor na lidi, kteří za vámi přijedou pouze proto, že chtějí vypít co nejvíce alkoholu. Pokud jim trvá příliš dlouho, než vám odepíšou, pravděpodobně nepřijedou kvůli vám.

Andělská rada: Více pečujte o svou mentální pohodu. Vždy se najdou lidé, kteří vám něco vyčtou, jen tak pro svou zábavu. Naučte se rozeznat, kdo svou radu myslí vážně.

Ryby (19. února – 20. března)

Odhalte své znalosti i cíle ostatním lidem. Nebojte se, že by vás odsuzovali. Nějací závistivci se najdou vždy a všude, neměli byste jim věnovat větší pozornost než skutečným přátelům, kteří vás každý den motivují k alespoň nějakému malému pokroku.

Dobré zprávy: Své plány svěříte lidem, kteří jsou schopni vám poradit, jak správně postupovat. Také budete kreativnější, co se týče vaší profese, a vymyslíte velký zlepšovák.

Na co si dát pozor: Odhalte pravý charakter každého člověka, s nímž přijdete do kontaktu. Budete mít značné problémy zjistit skutečný záměr ostatních. Zkuste být obezřetnější.

Andělská rada: Máte velké množství rad, které pomohou ostatním lidem. Využívejte jich, abyste si našli nové, dobré přátele, kteří vás nikdy nezklamou, budete-li vybírat moudře.

Zdroj článku:
  • Autorský text