3 nejtolerantnější znamení zvěrokruhu. Najdete se mezi nimi?

3 nejtolerantnější znamení zvěrokruhu. Najdete se mezi nimi?
Tolerance se cení, a to nejen ve vztazích, ale i ve vnímání společnosti. Konverzace je o dost příjemnější, když člověk nad vším neohrnuje nos a snaží se i na cizích lidech hledat něco dobrého. V tom jsou mistři tato 3 znamení. Koho mezi nimi najdete?

Váhy

Váhy jsou spravedlivé a harmonické. Konfliktům se za každou cenu vyhýbají a snaží se najít klidné řešení. Není tedy divu, že se ocitly hned na prvním místě tohoto seznamu. Tolerance je totiž něco, co v sobě mají od narození zakořeněné. Jsou hodně přátelské a své blízké se snaží potěšit. Proto se jim jen těžko říká ne a často se kvůli druhým nechají zatáhnout i do něčeho, o co vůbec nemají zájem.

Umí se ale smířit i se špatnými vlastnostmi svých přátel a rozumí si vlastně s každým, i kdyby se od sebe ve všem lišili. Nikoho by bezdůvodně neponižovaly a vždy se zastanou těch, kterým je ubližováno. Váhy jsou zkrátka takovými usmiřovači a řešiteli sporů v každé skupině.

Rak

Raci jsou velice citliví a mají velké srdce. Díky své empatické povaze s ostatními soucítí, takže by nikoho zbytečně neodsuzovali. Jsou hodně tolerantní a podporující, ať už jsou vaše sny jakkoliv neuskutečnitelné. Navíc umí dobře utěšovat a svým blízkým dají v nesnázích vždy nějakou dobrou radu nebo alespoň řeknou něco, co je uklidní a možná i rozesměje.

Při komunikaci s lidmi se snaží být trpěliví a nebojí se žádné odpovědi. Přijmou jakékoliv vysvětlení a umí pochopit i složité situace nebo pocity. Jejich tolerance tedy často nezná mezí a před nebezpečím se chrání hlavně svou intuicí, která však bývá poměrně přesná.

Ryby

Ryby jsou velcí snílci, ale také romantici. Mají tedy sklony vše vidět až moc růžově a jejich naivní názory smývají jakékoliv pochybnosti a předsudky o lidech.

Své blízké se snaží potěšit a dělat jim radost. Většinou jsou ale zaseklí ve své vlastní hlavě a mají kreativní nápady, které se jim bohužel nedaří uskutečnit.

Tolerantní ale jsou, a to jak ve vztazích, tak vůči cizím lidem. Může jim to však občas být i na škodu, protože někteří jejich důvěřivosti mohou využít a ranit je. Měly by si na to tedy dávat pozor a před takovými lidmi se bránit.