Jak komunikovat s mužem ve znamení Vodnáře

Jak komunikovat s mužem ve znamení Vodnáře
Navázání smysluplného vztahu je prvním krokem k vybudování pevného vztahu, ale komunikační schopnosti některých mužů Vodnářů nejsou nejlepší. Od slov, která volíme, až po význam řeči něčího těla. Je načase odhalit tajemství prvotřídní komunikace s mužem ve znamení Vodnáře.

Buďte přímí

Muži ve znamení Vodnáře jsou spíše myslitelé než mluvkové, takže je nesmyslné tlachání může snadno rozčílit. Pokud svůj pocit popíšete zbytečnými slovy, výsledkem může být, že vám muž Vodnář neodepíše nebo neodpoví.

Vědět, jak začít konverzaci s mužem Vodnářem, je poloviční výzva. Když chcete říct něco důležitého, uberte slov navíc a buďte přímí. Může to být nepříjemný zážitek, ale dosáhnete požadovaných výsledků.

A to platí zejména tehdy, když jde o city. To, co muž ve znamení Vodnáře u ženy potřebuje, je komunikace za použití přímých, jasných faktů. Nezatěžují se hrami, takže je neskrývejte, pokud máte na nějaké téma odlišné názory. Bude vás brát za bernou minci, takže nepřirozenost vám z dlouhodobého hlediska způsobí smutek.

Čtěte jeho řeč těla

Když muž ve znamení Vodnáře nekomunikuje dobře, opravdu ocení, když jste upřímní a opravdoví. Vodnáři mají často problém sdílet své pocity verbálně. Nesnaží se nic skrývat, ale najít slova může být náročné.

Proto je jedním z nejjednodušších způsobů, jak s mužem Vodnářem komunikovat je čtení řeči jeho těla. I v naprostém tichu se z jeho neverbálních gest a polohy těla dozvíte mnoho informací, které vám dávají šanci pochopit jeho situaci. Schopnost rozpoznat, že je muž Vodnář šťastný, v depresi, naštvaný nebo rozrušený, aniž by vám to přímo řekl, vám při komunikace určitě pomůže.

Vytvořte uvolněnou atmosféru

Muži narození ve hvězdném znamení Vodnáře mohou být buď bujarými exhibicionisty, nebo zdrženlivými a studijními mysliteli, v závislosti na měsíci, kdy se narodili. Všichni muži ve znamení Vodnáře však mají jeden dominantní společný rys, oba se vyhýbají konfliktům.

Jedním z nejlepších způsobů, jak podpořit úspěšnou komunikaci s muži ve znamení Vodnáře, je udržovat atmosféru v klidu. To jim pomůže mluvit svobodně, místo aby se stáhli do ústraní a vyhnuli se napětí.

Muži narození v lednu ve znamení Vodnáře dávají přednost menším skupinovým setkáním a aktivitám, zatímco jejich protějšky narozené v únoru budou pravděpodobně pořádat nejhlučnější večírek v bloku. Přesto bez ohledu na tyto značně odlišné životní styly dávají všichni vodnářští muži přednost uvolněné komunikaci.

Nejrychlejší způsob, jak zabít komunikaci s mužem Vodnářem, je být nudný, zdroj: Katy Hutchinson / Shutterstock

Buďte vždy sami sebou

Pokud si nejste jisti, kdo jste a co od života chcete, můžete mít problém s upřímnou komunikací s mužem ve znamení Vodnáře. Bude vás brát za slovo, a pak se chytíte do sítě lží. To, co muž ve znamení Vodnáře u ženy potřebuje, je upřímnost. To znamená nepotlačovat své pocity a nelhat o nich.

Mnoho žen má pocit, že se musí změnit, aby pro partnera vypadaly přitažlivě, ale muži Vodnáři jsou jiní. Komunikace by měla probíhat hladce kvůli toho, že budete upřímní, ale nebudete tlačit na věci nad rámec jeho současného pohodlí.

Udělejte to zajímavé

Nejrychlejší způsob, jak zabít komunikaci s mužem Vodnářem, je být nudný. Buďte rozverná, hádavá, dramatická, tajemná nebo zábavná. Pokud budete zajímavá, udržíte jeho pozornost. Vodnáři jsou typická vzdušná znamení s intenzivní a inteligentní myslí, která jsou téměř alergická na cokoliv nudného

Chcete-li si s mužem ve znamení Vodnáře užít produktivní komunikaci, udržujte ji soustředěnou, věcnou a především zábavnou. Buďte svým nejvtipnějším, nejbystřejším a nejbrilantnějším já a povídání bude volně plynout. Tím, že konverzaci odkloníte od nebezpečných témat, by měla pomoci budovat pouta a posilovat váš vztah.

Zdroje článku: