Andělský horoskop na 2. říjnový týden: Berani budou podrážděni, Lvi se nepohodnou s autoritou

Andělský horoskop na 2. říjnový týden: Berani budou podrážděni, Lvi se nepohodnou s autoritou
Venku se již ochlazuje, avšak andělé nás střeží dál. Neznají teplo nebo zimu, nemají výmluvy pro to, proč nám nepomoci. Jejich štěstí je tím větší, čím více nám pomáhají. Jsou vděční za každou příležitost, kdy nám mohou udělat radost. Inspirujme se jimi. Aby nám pomohli ještě více, přinášejí nám horoskop na 2. říjnový týden.

Přání všech andělů je dosáhnout světa, kde jsou si všichni lidé rovni a zároveň se respektují. Častokrát jim splnění tohoto přání znemožňujeme. Oni se ale nikdy nevzdávají a hledají tu nejlepší cestu, jak dosáhnout světového míru. Druhý říjnový týden se nese ve znamení sobeckosti. Většina z nás bude toužit být vyslyšena a upřednostněna. Jak se zachovat, abychom ostatním lidem nezpůsobili přílišnou újmu? Přečtěte si svůj horoskop a andělskou radu na celý tento týden.

Beran (21. března – 19. dubna)

Začátkem týdne budete podrážděni slovy někoho, kdo na vás má velký vliv. Může se jednat o blízkého přítele, nadřízeného či rodiče. Být tvrdohlaví není moudré řešení. Uprostřed týdne se může stát, že si budete potřebovat půjčit peníze. Také ale budete mít dostatek odvahy. Stále ale budete mít problém s přílišným utrácením za věci, které nepotřebujete.

Andělská rada: Je dobré naslouchat ostatním a nestát si pevně za svým názorem. Vždy je pravděpodobné, že nemáte pravdu. Neutrácejte za věci, které se vám líbí, ale nehodí se vám. Se svou odvahou zacházejte opatrně, nedovolujte si na lidi, kteří vám nic neudělali.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete až příliš ambiciózní a na své cestě zraníte city mnoha lidí, hlavně začátkem týdne. Navíc budete sami sebe stresovat nedostatkem času. Koncem pracovního týdne zazáříte, pokud budete sdílet s ostatními to, co si myslíte. Budete-li spolupracovat s ostatními, splníte své cíle mnohem dříve než si myslíte.

Andělská rada: Dělejte všechno jednoduše a neříkejte si, že nemáte čas. Pokud něco nestihnete, vždy se to dá dodělat později. Průběžně se ptejte svých spolupracovníků, co si o vašich plánech myslejí oni. Každý námět můžete přetvořit ve zlepšovák, z něhož budou všichni včetně nadřízených příjemně udiveni.

Blíženci (21. května – 21. června)

Na začátku týdne se setkáte s neúspěchem tam, kde jste ho vůbec nečekali. Budete-li se do úspěchu nutit, pouze zhoršíte svou psychickou pohodu a navíc danou situaci nezlepšíte. V průběhu týdne budete příliš nespokojení. Ne že byste nezažili nic příjemného, bude to tak, že nedokážete ocenit malé věci, kterými vám lidé dělají radost. Teprve až ve čtvrtek začnete řádně řešit své problémy.

Andělská rada: Snažte se přejít na kompromis, kdykoli se s někým nepohodnete. Není-li dotyčný ochoten na kompromis přistoupit, již se s ním nebavte, zbytečně byste se trápili. Také pamatujte na to, že nikdy nedokážete uspokojit očekávání všech lidí ve své komunitě. Z malých hádek si proto nic nedělejte.

Rak (22. června – 22. července)

Ve vašem soukromém životě se vyskytne nějaký problém, který dá vaší psychice pořádně zabrat. Vaše slova budou silnější a následky nebudete moci zvládnout. Také budete mít velké problémy vyjádřit své skutečné názory, budete předstírat, že jste někdo jiný. Máte-li před sebou důležitý rozhovor či dokonce pohovor, přesuňte ho na čtvrtek.

Andělská rada: Pořádně přemýšlejte, než něco vyslovíte. Vaše slova mohou vést k rozhádanosti či dlouhodobé izolaci. Řiďte se tím, co je správné podle vás, nikoli podle ostatních lidí. Řeší-li někdo z vaší rodiny závažný problém, vaše rada bude moudrá. Musíte ji ale vyslovit, jakkoli iracionálně se vám osobně jeví.

Řiďte se tím, co je správné podle vás, nikoli podle ostatních lidí
Řiďte se tím, co je správné podle vás, nikoli podle ostatních lidí | Zdroj: Dmytro Zinkevych / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Zejména v pracovním prostředí se nepohodnete s někým vlivným, vaše nevhodná slova nebudou ignorována. Vaše touha po pomstě nepovede k ničemu dobrému, proto byste se nyní podobným plánům měli vyhnout. Čtvrtek je ten správný čas na komunikaci, budete mnohem rozvážnější a vaše sympatie k ostatním se také zvýší.

Andělská rada: Dejte si pozor na svůj hněv, bude pro vás mít ničivý dopad. Neříkejte nic, co by vás mohlo mrzet. Popřemýšlejte, zda to, co chcete říci, je skutečně nutné, abyste změnili současnou situaci. Ve čtvrtek využijte svou vnitřní sílu a vůdčí schopnosti. Hledejte spojence mezi rodinnými příslušníky, jsou mnohem kompetentnější než si myslíte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Náhlý příval štěstí začátkem týdne vás učiní neostražitými. Nic nebude tak růžové, jak se zpočátku bude zdát. Vaše sebejistota může zničit veškerý pokrok, a to zejména v oblasti mezilidských vztahů. Váš názor nebude prosazen v celé první polovině týdne. Ve čtvrtek potkáte člověka, který vám pomůže vyřešit všechny spory a zlepší kvalitu vašeho života.

Andělská rada: Nezaměňujte touhy s potřebami. Možná je něco podle vás hodně důležité a musí se to stát, ale jedná se pouze o vaši sobeckou touhu. Netlačte na ostatní, spíše se zaměřte na jejich názory a posuďte, zda mají pravdu či ne, a to objektivně, nikoli subjektivně.

Váhy (23. září – 23. října)

V domácím prostředí a v přítomnosti své rodiny budete velmi tvrdohlaví, což není dobře ani pro vás, ani pro ostatní. Nesnažte se za každou cenu prosadit své názory. V práci si také dejte pozor na svá slova a slova vašich nadřízených si neberte osobně, vaše reakce by mohla vést k propuštění ze zaměstnání. Naopak od čtvrtka budete více myslet a vaše slova rozuzlí důležitý problém.

Andělská rada: Nesnažte se ostatní přesvědčit, že právě vaše nápady jsou ty nejlepší. V první polovině týdne si pouze myslete, co chcete, ale mlčte. Ušetří vás to mnoha potíží, které byste v blízké době nebyli schopni vyřešit. Své komunikační dovednosti využívejte až ve druhé polovině týdne.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Potlačení vašeho hněvu vás v první polovině týdne izoluje od vašich nejbližších. Tolik se budete snažit, abyste se nerozhněvali, až vás to nakonec bude stát dobré přátele a možná i některé členy rodiny. Od pondělí do středy navíc nebudete mít na romantiku ani pomyšlení. Vaše nevhodné chování bude nahrazeno moudrostí již ve čtvrtek. Sebejistota vám může pomoci splnit vaše sny.

Andělská rada: Lepší je utrousit slova zraňující někoho, kdo vás rozesmutnil, než vztekle pokřikovat na všechny okolo, když pohár přeteče. Vymezte si čas, abyste pochopili své emoce. Od čtvrtka poslouchejte svou intuici, radíme vám, jak dosáhnout vašich snů. O zbytek se musíte postarat sami. Musíte jen být odvážní.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud na vás někdo bude naléhat, snadno se necháte zmanipulovat, a to první tři dny v týdnu. Hlavně v oblasti financí a nakupování buďte obzvláště opatrní. Máte určité ambice, které chcete naplnit, avšak jejich naplňování by pouze vedlo ke katastrofě a vašemu zklamání. Pozor na pocit zoufalství a odcizení. Ve čtvrtek zahajte spolupráci na projektu vašich přátel, tento plán má budoucnost.

Andělská rada: Nenechte nikoho, aby ovládal vaše činy prostřednictvím pocitů. Doporučujeme vám od pondělí do středy nedělat žádná unáhlená rozhodnutí a pokud možno počkat do čtvrtka, kdy budete v mnohem lepším psychickém rozpoložení.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete příliš panovační, což se nebude líbit nikomu, s kým si pohovoříte. Nebezpečí hrozí hlavně při komunikaci s autoritami, budete příliš drzí. Lépe se vám bude dařit od čtvrtka, kdy se rozhodnete vyžehlit všechno, co jste začátkem tohoto týdne způsobili. Navrhněte jim společnou aktivitu, kterou sami vyberou.

Andělská rada: Více si všímejte, jak ostatní reagují na vaše slova. Budou-li signály, které k vám vyšlou, negativní, je čas přestat a být trochu zdvořilejší. Budete tíhnout k nezdvořilostem, proto si dávejte pozor na jazyk. Ve druhé polovině týdne buďte komunikativnější.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Přišel čas rozvíjet svůj talent, a to hlavně začátkem týdne. Být sami bude nyní vhodnější, neboť budete tíhnout k intenzivním hádkám. Vaše argumenty nebudou přesvědčivé a způsobí pouze problémy. Od čtvrtka se všechno zlepší, budete vynikat svými názory i schopnostmi.

Andělská rada: Vaše názory o politice a aktuálním dění nebudou ty, které ostatní lidé budou chtít slyšet. Vyhněte se jim proto za každou cenu. Ve čtvrtek budete argumentovat podloženými fakty, které vám nikdo nebude moci vyvrátit. Ve čtvrtek také zkuste požádat nadřízeného, aby vám navýšil výplatu.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše vztahy se mohou rozvrátit kvůli špatně pochopené situaci a vašim emocím. Uchovávejte si zdravý rozum, abyste stále jednali racionálně. Od čtvrtka budete naopak velmi přesvědčiví a snadno odhalíte záměry ostatních lidí, avšak stále byste si měli dát pozor na své rozbouřené emoce, které vás mohou uvést v omyl.

Andělská rada: Pamatujte na to, že vše může být jinak, než se vám momentálně jeví. Jakmile získáte schopnost odhalit falešné přátele a zlé lidi, využijte tuto schopnost k tomu, abyste pomohli dobrému člověku.

Zdroj článku:
  • Autorský text