Narodili jste se ve znamení Raka? Přečtěte si, jaká je Vaše povaha, schopnosti, klady i zápory

Narodili jste se ve znamení Raka? Přečtěte si, jaká je Vaše povaha, schopnosti, klady i zápory
Raci nemají rádi změny, takže pokud máte po svém boku Raka, dopřejte mu jistotu a stabilitu. Chcete se o Raku dozvědět více? Skvělé, v tomto článku se dozvíte další důležité vlastnosti.

Datum: 21. června – 22. července

Prvek: Voda

Vládnoucí planeta: Měsíc

Vlastnosti: Velmi citlivý, vyhledává pohodlí; odpouští, ale nikdy nezapomíná; má jen jednu hranici, ale je velmi pevná; přebírá problémy druhých lidí

Slavní: Ariana Grande, Frida Kahlo, Franz Kafka

Jaká je osobnost Raka?

Osobnost Raka je jako brodit se po prsa v jezeře s teplou vodou. Když se dotýká těla, působí jiskřivě a chladivě, ale víte, že kdybyste se do ní ponořili, byla by teplá. Sebevědomí Raka je jako příliv a odliv. Neustále se pohybují dovnitř a ven ze středu pozornosti. Jejich osobnost je mnohovrstevnatá. Mají mnoho nálad, z nichž některé jsou protichůdné, ale mají také hluboké, základní já, které přetrvává.

Raky tíží jejich vlastní smutky a smutky lidí kolem nich. Často je pronásleduje smutek. Je pro ně těžké sdílet svou bolest s ostatními a často se bojí být zranitelní, protože v sobě nosí strach, že lidé využijí jejich slabosti proti nim. Rakové se naučili skrývat svou bolest, aby nezatěžovali nikoho jiného. Předstírají, že jsou v pořádku, i když tomu tak není.

Jejich emoce jsou jako obnažený nerv. Cítí všechno. Jsou jako ladička, která vibruje při sebemenší provokaci. Mají sklon nosit v sobě hlubokou zášť, protože nedokážou zapomenout na citové bodnutí, které jim způsobilo nějaké příkoří.

Raci jsou domácí povahy, zdroj: Gorodenkoff / Shutterstock

Co Raky přitahuje?

Raci jsou domácí povahy. Mají rádi pohodlí známého prostředí. Nemají rádi změny. Přitahuje je stabilita a rutina. Rádi vědí, co se od nich očekává. Mají tendenci méně experimentovat než jiná znamení. Přitahuje je minulost. Rádi udržují tradice. Mají rádi umění, které jim připomíná jinou dobu. Milují staré příběhy nebo staré formy umění.

Předvídatelné prostředí jim dodává pocit pohodlí. Rádi vědí, co se stane. Mají rádi pocit, že jsou součástí většího plánu. Nemají rádi překvapení.

Jak svést Raka

Chyťte je za ruku, když jdete po ulici. Ujistěte se, že ji svíráte jemně, ale pevně, jako byste drželi ptáčátko. Vezměte je do domu, ve kterém jste vyrůstali. Pusťte jim smutnou hudbu. Zatímco spolu ležíte na posteli, prohlížejte si fotografie členů vaší rodiny a mluvte o svém komplikovaném dětství. Upečte jim dort s nápisem „Potřebuji tě“ ve fialově zbarvené polevě.

Zamilovávají se Raci snadno?

Raci se snadno zamilovávají. Mohou působit plaše a rezervovaně, ale pod tímto štítem se skrývá romantik, který trpí silnými nervy. Nezamilovávají se do osoby, ale do ideálu. Zamilovávají se do toho, v co doufají, že najdou. Hledají úplné a bezpodmínečné přijetí, protože se cítí nedostateční a nedokončení. Jsou zamilovaní do představy, že jsou zamilovaní. Proto často zjišťují, že nejsou schopni zamilovat se do lidí, kteří jim lásku skutečně oplácejí.

Raci se snadno zamilovávají, zdroj: bbernard / Shutterstock

Flirtují Raci?

Ano, ale možná ještě důležitější je, že flirtování Raků má vždy skrytý záměr. Raci neumějí udržet svá romantická tajemství. Snadno se odhalují a umožňují druhé straně nahlédnout za jejich masky, ale často to dělají, aniž by si to uvědomovali. Nejde o to, že by nic nezatajovali, ale spíše o to, že nevědomky vnucují druhé osobě své nálady a pocity.

Nezřídka se stává, že si Rak najednou uvědomí, že někomu vyprávěl o své rodinné historii nebo o svých pocitech z nedávné tragédie, aniž by si uvědomil, co dělá.

Vracejí se Raci ke svým bývalým?

Ano, Rakové jsou známí tím, že se vracejí ke svým bývalým. Touha po náklonnosti může Raky často vést k tomu, že se ohlížejí za svou romantickou minulostí a s láskou se zdržují vzpomínkami na osobu, se kterou byli. Přistihnou se, že vzpomínají na to, co pro ně vztah znamenal. Možná byli zrazeni nebo obelháni, ale počáteční nával lásky, který k dané osobě cítili, v nich zůstane navždy.