Andělská poselství na pondělí: Berani, naučte se říkat ne, Střelci navážou nové užitečné kontakty

Andělská poselství na pondělí: Berani, naučte se říkat ne, Střelci navážou nové užitečné kontakty
Začátek pracovního týdne bude pro většinu znamení velmi hektický, obzvláště po pracovní stránce. Berani se musí naučit říkat ne, Panny budou řešit rodinné trable.

První den tohoto týdne bude všechno, jen ne nudný. Většina znamení nebude vědět, kam dřív skočit, takže jim pondělí opravdu rychle uteče. Andělé radí, abyste se pokusili, i přes svou dnešní zaneprázdněnost, najít chvilku na relaxaci ve společnosti rodiny či přátel. Pomůže vám to dobít baterky.

Beran (21. března - 19. dubna)

Abyste v pondělí stihli všechno, co chcete, budete se muset naučit říkat ne. Nemusíte přijmout každé pozvání, které vám přijde do cesty, a rozhodně nemusíte ani dodělávat resty za kolegy. To, že někoho odmítnete neznamená, že jste špatný přítel či kolega. Mějte to dnes na paměti.

Býk (20. dubna - 20. května)

Nevysvětlitelně napjatá nebo nepříjemná komunikace, kterou jste nedávno vedli se spolupracovníkem, začne najednou dávat smysl, když se o něm dozvíte něco nového. Nechte si to ale pro sebe a nešiřte tuto informaci dál, zbytečně byste zklamali jeho důvěru.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Při plnění úkolů můžete v pondělí narazit na jisté komplikace. Zachovejte si praktický přístup a udržujte svou mysl uvolněnou a soustředěnou, jen tak dokážete zadané úkoly zvládnout.

Rak (22. června - 22. července) 

Pondělí vás naplní pocity nejistoty. Buďte trpěliví a rozhodní. Dobře si své aktivity naplánujte, a plánu se pak držte. Existuje také možnost, že budete muset udělat jisté kompromisy v rámci rodiny.

Lev (23. července - 22. srpna)

Pondělí bude asi nejlepší den tohoto týdne. Vše vám půjde od ruky a do cesty se vám  nebudou stavět žádné překážky. Využijte toho a dotáhněte dlouho odkládaný úkol. Stravte také trochu času s rodinou, v poslední době je máte tendenci zanedbávat.

Panna (23. srpna - 22. září)

Pondělí bude hlavně o vaší schopnosti efektivně pracovat a řešit problémy. Rodinné záležitosti a přibývající závazky vás budou znepokojovat, ale pokud si vše správně naplánujete, podaří se vám vše vyřešit.

Váhy (23. září - 22. října)

Tento den by mohl přinést nepříjemné situace s vašimi nadřízenými. Musíte zachovat chladnou hlavu a pozitivní přístup, abyste takové situace zvládli s grácií. Buďte opatrní také s ohledem a naše zdraví. Obzvláště na úrazy dolních končetin.

Štír (23. října - 21. listopadu)

V pondělí buďte opatrní hlavně v rámci rodiny. Musíte se vyvarovat projevů agresivity vůči partnerovi. Klidný a vyrovnaný přístup pomůže udržet dobrý vzájemný vztah. Buďte obezřetní také na poli financí, nepouštějte se do žádných riskantních investicí.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Tento den můžete využít k navázání nových užitečných kontaktů, které vám mohou v budoucnu velmi pomoci. Předpokládá se také možnost cestování a finančních zisků. Mějte tedy oči otevřené a hned jak zavětříte příležitost, chopte se jí.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Pondělí vám nabídne nové příležitosti, které vám rozšíří obzory. Chopte se příležitosti a nenechte si tyto příležitosti utéct. Odpoledne stravte nějaký čas se svou rodinou a přáteli, pomůže vám to zbavit se přebytečného napětí.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Při vyřizování každodenních záležitostí musíte být velmi opatrní. Neočekávejte příliš mnoho, protože se pravděpodobně setkáte s určitým zklamáním. Vyhněte se přijímání závažných rozhodnutí.

Ryby (19. února - 20. března)

V práci vám mohou bránit v růstu překážky. Je také více než pravděpodobné, že budete vystaveni dalšímu pracovnímu tlaku. Snažte se tvrdě pracovat a nespoléhejte se jen na štěstí.

Zdroje článku: