Andělská poselství na sobotu- vyslyšte volání nebes

Andělská poselství na sobotu- vyslyšte volání nebes
Tento den bude dnem velkých emocí a nebude vůbec lehké udržet je na uzdě. Dnes se zaměřte především na udržení svého nadhledu, ať je každé Vaše rozhodnutí vědomé a není učiněno v afektu. Vysoká citlivost na emoční rovině ale může mít i své výhody. Napojit se na Vaše bližní bude dnes velmi jednoduché a můžete zažít neobvyklé pocity souznění a porozumění. Vážným debatám se ale raději vyhněte a nechte je na jindy, snadno by mohly přerůst v hádku.

Býci jedou na vlně radosti, Lev by měl zkrotit svou netrpělivost!

Beran (21.3. - 20.4.)

Dnes můžete velmi snadno přijít o svou mentální sílu, proto se raději šetřete. Dovolte si přijímat. Nechte ostatní, aby Vás zahrnuli láskyplnou péčí a přijměte ji bez výčitek. Zasloužíte si ji! Je ideální čas vyrazit posedět do restaurace či kavárny se svými blízkými, nebo se případně na takové randíčko pozvat sám/sama.

Býk (21.4.-21.5.)

Vaší převládající emocí dnes bude radost! Nenechte se o ní připravit a naopak jí šiřte dál. Pamatujete si na čas, kdy jste byli ještě malými dětmi, chtěli si jen hrát a skotačit? Tak dnes budete zažívat obdobné pocity. Vaši nově nabytou hravost můžete využít při trávení času s dětmi, přáteli i partnerem.

Blíženci (22.5.-21.6.)

Častou slabinou Blíženců je nepozornost a v tom Vám to dnešek rozhodně ulehčovat nebude. Bude Vás rozptylovat naprosto vše! Ale pokud zvládnete zůstat pozorní, opravdu se to vyplatí! Vesmír Vám bude posílat znamení, kterými když se necháte vést, můžete získat cenné odpovědi na Vaše dlouhodobé otázky.

Rak (22.6.-22.7)

Vaše fyzická síla může dnes velmi kolísat, proto raději zvolte klidnější program. Pracovali jste tvrdě, zasloužíte si chvíli vydechnout. Dnes se vyhýbejte potravinám, které by mohly ještě více posílit kolísání energie. Omezte kávu a cukr, zvolte lehká vyvážená jídla a alkoholu se raději vyhněte úplně.

Lev (23.7.-22.8.)

Dnes se snažte dát věcem volný průběh. Nemá cenu tlačit na pilu, jste na dobré cestě k Vašim cílům, ale zbytečný tlak by Vám mohl jen uškodit. Myslete na to, že vše má svůj čas. 

Panna (23.8.-22.9.)

Kompromisům a smiřováním se s menším zlem odzvonilo, dnes na to opravdu není prostor. Zvyšte svůj standard a očekávejte jen to nejlepší od okolí i od Vás samotných. Neulevujte si, vyhněte se prokrastinaci a sklízejte ovoce dobře odvedené práce.

Váhy (23.9.-23.10.)

Zaměřte se na to, co Vás drží zpátky ve Vašem osobnostním růstu. Dnešek je pro Váhy ideálním dnem pro rozjímání nad doposud nezdolanými překážkami, kterým pokud přijdete na kloub, Vaše vnitřní síla vzroste.

Štír (24.10.-22.11.)

Nebesa jsou Vám nakloněna! Váš život obohatí nové vzrušující příležitosti. Nebraňte se jim, jděte jim naproti a s otevřenou náručí je přijměte. Možná díky nim nabere Váš život nový nečekaný směr.

Střelec (23.11.-21.12.)

Dnešek není pro Střelce časem na improvizaci. Pokud si nebudete vědět s něčím rady, nebojte se říct si o pomoc. Pravděpodobně potřebujete více informací, tak se spojte s odborníkem na danou oblast. Pokud již dlouho toužíte něco vyzkoušet, tak jen do toho! Dnes je pro Vás ideální čas na studium a učení se nových dovedností.

Kozoroh (22.12.-20.1.)

Máte silný pocit, že znáte odpověď na některý z Vašich problémů? Vaše intuice je správná, tak ji vyslyšte. Dnes jste naladěni na vyšší vesmírnou energii a ta Vám napoví, co je pro Vás nejlepší. Nechte se jí beze strachu vést.

Vodnář (21.1.-20.2.)

Nenechte se držet zpátky Vaším přesvědčením, že nejste “dost”, ať už se jedná o cokoliv. Přijměte svou moc a využijte jí ve svůj prospěch. Jste daleko mocnější než si myslíte. Zaplašte obavy, je bezpečné mít sílu.

Ryby (21.2.-20.3.)

Dnes je pro Ryby skvělý den na rozjetí nového projektu. Jako jediné znamení nejsou dnes tolik zatíženy silou vlastních emocí a tak je vhodný čas pustit se do všeho nového. Přijde k Vám nečekané bohatství! Zaměřte se ovšem na sebe a moc se neobracejte k druhým, mohli by Vám narušit Vaše plány.

Zdroj článku:
  • Autorský text