Horoskop na 1. listopadový víkend: Štíři přehodnotí své názory, Lvi budou přecitlivělí

Horoskop na 1. listopadový víkend: Štíři přehodnotí své názory, Lvi budou přecitlivělí
Pátek bude výjimečně výdělečný, poněvadž Měsíc ve znamení Ryb se spojí s Neptunem a Jupiterem. V sobotu, kdy se Měsíc přesune pod vliv Berana, můžeme zaznamenat určité změny v pracovním či osobním životě. V neděli budeme myslet na lásku či na kariéru. Jak si tento víkend povedete vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento pátek Vás čeká silný optimismus. Nepozastavíte se nad slovy lidí, kteří Vás budou chtít vyprovokovat, budete nadmíru klidní. Vaše finanční situace se v sobotu buď zlepší, nebo zhorší, vše záleží na tom, nakolik jste se na práci zaměřili. V neděli se setkáte s lidmi, na nichž Vám záleží.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přemýšlejte, které přátele jste dlouho neviděli, pátek je nejvhodnější den pro příjemný rozhovor s člověkem, kterého dobře znáte. V sobotu zjistíte, že nejste dokonalí, a budete se snažit to co nejdříve změnit. V neděli se zaměříte na své peníze či na způsob, jak peníze znásobit.

Blíženci (21. května – 20. června)

V pátek si můžete povšimnout více pracovních příležitostí, které Vám vyhovují, popřípadě Vás napadne, jak se zlepšit v současném zaměstnání. V sobotu si spořádáte své myšlenky. Tento den je také vhodný na setkání s přáteli. V neděli neposedíte na místě, budete neustále v pohybu.

Rak (21. června – 22. července)

Touha po dobrodružství Vás pohltí v pátek. Budete chtít vyrazit ven a bavit se, bude to příjemná změna. V sobotu se zaměříte pouze na svou kariéru, pokud s nikým nebudete chtít strávit celý den. V neděli si uvědomíte, čeho v životě vlastně chcete dosáhnout, a zaměříte se na to.

dobrodružství, zdroj: Rido / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Hned v pátek na sobě můžete pozorovat zvýšenou přecitlivělost, vše nemusí jít tento den podle Vašich plánů. Pokud chcete poklidnou sobotu, měli byste vyrazit ven, nejlépe s přáteli. Také dostanete zprávu od Vašeho zaměstnavatele. V neděli vyřešte všechny neshody s ostatními lidmi.

Panna (23. srpna – 22. září)

Již od pátku budete romanticky založeni, pokud nebudete mít s kým sdílet své pocity, střetnete se s přáteli nebo celý den strávíte pracovně. V sobotu se zaměříte na to, jak postupujete ve svých plánech do budoucna, a popřemýšlíte, co byste měli zlepšit.

Váhy (23. září – 22. října)

V pátek o sebe začnete pečovat více než obvykle. Též všechno krásné Vás bude přitahovat. V sobotu zatoužíte buď po intimitě nebo po spravování Vašich financí, záleží na tom, co pro Vás bude tento den důležitější. V neděli se zamyslíte nad tím, kam chcete v životě dojít.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Láska zaujme v pátek hlavní roli. Pokud nemáte partnera, můžete se pokusit ulovit nějakého dočasného. Důležité je, aby dotyčný člověk byl seznámen s Vašimi záměry. V sobotu můžete přehodnotit své názory na ostatní a začnete o sebe pečovat. V neděli nemusíte mít nejlepší náladu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaši přátelé Vás budou mít možnost v pátek zastihnout pouze doma. V sobotu se můžete naplno ponořit do práce, pokud Vám nějaká zbyde, taktéž zatoužíte po lásce. Neděle bude hlavně o komunikaci s ostatními lidmi.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

První víkendový den po práci budete přitahováni k lidem, kteří mají podobné smýšlení jako Vy. V sobotu se rozhodnete zůstat doma a vylepšovat Váš domov novými nápady, o nichž jste přemýšleli již delší dobu. V neděli pocítíte silné ambice k uskutečnění nových plánů.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

První víkendový den zjistíte, jak zlepšit svou finanční situaci, a na této změně začnete tvrdě pracovat. Jak doma, tak v práci Vás v sobotu čeká výrazná změna. Také můžete s někým pracovat na novém projektu. Vaše sebevědomí bude zvýšeno v neděli, využijte toho.

Ryby (19. února – 20. března)

V pátek vstanete s dobrou náladou, která Vám vydrží až do soboty dopoledne. Vše budete vnímat pozitivněji než obvykle, není nic, co by Vám mohlo zkazit náladu. V sobotu se zaměříte převážně na své finance, budete hledat způsob, jak mít více peněz. V neděli se z Vás stane domácí kutil.

Zdroj článku: