Partnerský horoskop na 2. lednový týden: Střelci okouzlí slovy, Lvi zažijí harmonický vztah

Partnerský horoskop na 2. lednový týden: Střelci okouzlí slovy, Lvi zažijí harmonický vztah
Venuše a Mars se spojí začátkem týdne, pokud jsme s partnerem šťastní, upevní náš vztah. V opačném případě můžeme přemýšlet nad někým z minulosti. Od čtvrtka si budeme mít partnerem co říci, neshody se vyjasní. Co můžete tento týden čekat ve vztahu Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Začátkem týdne, konkrétně první tři dny, pocítíte ve svém nitru velkou romantiku. Partnera uspokojíte na tisíc způsobů hlavně kreativním plánem na prožití těchto dnů, ale také rande vztah patřičně okoření. Ve čtvrtek budete ještě romantičtější, názory Vašeho partnera Vás budou zajímat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud máte pocit, že to s partnerem příliš neklape, rande na začátku týdne je vhodné. Rande byste však měli navrhnout tak jako tak – zlepší to porozumění mezi vámi. Ve čtvrtek budete přemýšlet, jak zlepšit svou finanční stránku, Váš partner může být součástí Vašeho plánu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Na svého partnera budete první tři dny v týdnu pohlížet jako na někoho, kdo Vám plně rozumí. Intimita není vyloučena, znovuobjevíte kouzlo jeho osobnosti a bude Vás opět hodně přitahovat. Pokud chcete okořenit vztah, ve čtvrtek zjistíte, čím by to šlo nejlépe.

Rak (22. června – 22. července)

Začátkem týdne si s partnerem budete hodně rozumět, poněvadž budete zaměřeni pouze na lásku. Partner rád vyslechne Vaše slova a také Vám sdělí svůj názor. Ve čtvrtek můžete využít svou intuici k tomu, abyste udělali všechno pro to, aby se Váš vztah rapidně zlepšil.

Lev (23. července – 22. srpna)

Od pondělí do středy se nemusíte bát, partner k Vám bude vzhlížet a vztah se stane velmi harmonickým, poněvadž také Vy si budete svého partnera hýčkat. Také si budete dlouze povídat, a to po většinu tohoto týdne vyjma víkendu, kdy to může trochu skřípat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Začátkem týdne dostanete jedinečnou příležitost upevnit vztah s partnerem, pokud hrozí, že se rozpadne. Pokud spolu vycházíte, společná řeč může být začátkem romantické předehry. Ve čtvrtek budete zaneprázdněni, ovšem na partnera si čas uděláte, poněvadž Vás bude přitahovat.

Váhy (23. září – 23. října)

Je mnoho způsobů, jak s partnerem tento týden strávit příjemné dny. Cestování je vhodné zejména na začátku týdne, stejně jako mazlení se při intimních chvilkách. Ve čtvrtek více než kdy jindy zatoužíte po průzkumu s Vaší spřízněnou duší. Při této příležitosti se oba naučíte něco nového.

Štír (24. října – 21. listopadu)

První tři dny v týdnu budete extrémně romanticky založení. Celé tři dny se obejdete bez hádek, naopak slovně vyzdvihnete, co se Vám na partnerovi líbí. Ve čtvrtek můžete uvolnit emoce, pokud se cítíte napjatí, vztahu to ale nijak neuškodí, brzy se uklidníte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Chcete-li si s Vaším partnerem zařádit, první tři dny v týdnu jsou nejvhodnější inspirativní slova, která mu sdělíte. Bude to mít větší efekt, než kdybyste byli přehnaně romantičtí. Ve čtvrtek se Vaše schopnost komunikace ještě zlepší, využijte ji ke konverzacím s partnerem na hlubší úrovni.

smysl pro humor, Zdroj: Krakenimages.com / Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Partner se pro Vás stane prioritou číslo jedna, jakmile skončíte svou práci. První tři dny v týdnu se na partnera budete hodně těšit, Vaše mysl bude naplněna romantikou. Ve čtvrtek budete myslet na své i partnerovo zdraví a navrhnete mu, aby si s Vámi šel zacvičit či alespoň zaběhat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete přitahováni k Vašemu partnerovi, ale pokud si nebudete vědomi toho, že víte, co vlastně po partnerovi chcete, první tři dny si s Vaším miláčkem nemusíte příliš rozumět. Ve čtvrtek si s partnerem rozumět budete a navíc Vaše romantika bude umocněna vašimi hrátkami.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš vztah bude od pondělí do středy zaostávat kvůli Vašemu bývalému partnerovi, který se ozve sám nebo na něj budete myslet. Jsou možné hádky. Ve čtvrtek Vás minulost přejde a navrhnete partnerovi, aby s Vámi vyzdobil Váš domov. Také návštěva rodičů vás obou je možná.

Zdroj článku: