Andělský horoskop na neděli: Berany čeká naprosto skvělý den, Býci by se měli vyvarovat závažných rozhodnutí

Andělský horoskop na neděli: Berany čeká naprosto skvělý den, Býci by se měli vyvarovat závažných rozhodnutí
Konec víkendu se pro mnohá znamení ponese v duchu relaxace a dobíjení baterek. Ačkoli někteří z vás se budou naopak těšit na to, až víkend skončí. Vodnářům se zvedne sebevědomí, Střelci zkazí, na co sáhnou.

Poslední den tohoto týdne nemá společného jmenovatele. Někteří z vás budou jen tak lenošit, jiní budou naopak nezvykle akční a další znamení budou ve stresu ze všech těch úkolů, které nestihli o víkendu dodělat. S andělskou podporou však většina z vás bude večer uléhat s klidným srdcem a úsměvem na tváři. 

Beran (21. března - 19. dubna)

Neděle bude pro vás naprosto skvělým dnem. Vše půjde jako po másle a budete mít také dostatek času na dokončení všech svých úkolů. Budete mít až neobvykle dobrou náladu, což váš dobrý pocit z nedělního dne ještě posílí.

Býk (20. dubna - 20. května)

V tento den můžete být trochu napjatí. Pokud budete brát věci s nadhledem a projevíte trochu flexibility, bude vše v pořádku. Vyvarujte se jakýchkoli závažných rozhodnutí a nepouštějte se do zbytečných hádek s partnerem.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Musíte se naučit ovládat svou úzkost. Nepřipouštějte si žádné negativní myšlenky. Měli byste vždy myslet pozitivně a udržovat si vznešené ideály. V opačném případě to nedopadne dobře.

Rak (22. června - 22. července) 

Dnes se budete cítit pod tlakem a značně ve stresu. Pokud je to jen trochu možné, hoďte vše za hlavu a lehněte si někam k vodě s knihou nebo se rozvalte na gauči a pusťte si nějaký dobrý film. To je to nejlepší, co pro sebe můžete dnes udělat.

Lev (23. července - 22. srpna)

Dnes bude vše probíhat velmi hladce. Vaše sebevědomí se taktéž zvýší, což vám pomůže v pokroku. Budete si užívat každý okamžik dne. Čeká vás také velmi příjemný rozhovor s partnerem. 

Panna (23. srpna - 22. září)

Můžete se zaměřit na úkoly, které splní všechna vaše přání. Přijímání zásadních rozhodnutí vám také prospěje. Budete optimističtí a budete mít dobrý smysl pro humor. Vaši blízcí tyto vaše ‘’znovunalezené’’ vlastnosti velmi ocení.

Váhy (23. září - 22. října)

V neděli musíte být hlavně klidní a trpěliví. To vám přinese mnoho dobrého. Vaše úsilí vám nemusí přinést slávu, protože štěstí vám v tuto chvíli není příliš nakloněno. Snažte se též nepouštět do složitých diskuzí s partnerem.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Musíte se uvolnit, protože pro tento den andělé předpovídají určitý stres. Poslech klidné či meditační hudby vám může přinést úlevu. Vyhněte se zbytečným emocionálním výbuchům a zachovejte si klid. Vyhněte se také přijímání závažných rozhodnutí.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Tento den budete poměrně pasivní. Což je v konečném důsledku dobře, protože při provádění jakýchkoli činností byste se dnes jen dopouštěli zbytečných chyb. Navíc se dnes můžete zbytečně pohádat s partnerem. Je třeba se tomu vyhnout a naučit se trochu přizpůsobit, abyste si užili šťastnější vztah.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Dnes se vám naskytne mnoho příležitostí, které vám výrazně zlepší náladu. Je to také dobrý den pro přijetí mnoha důležitých rozhodnutí, obzvláště finančního charakteru, ve vzduchu totiž visí nečekaný příjem.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Tento den můžete využít k navázání nových kontaktů. Veškeré vaše úsilí přinese dobré výsledky, což mimo jiné zvýší se také vaše sebevědomí. Snadno dokončíte všechny úkoly, které vám byly svěřeny.

Ryby (19. února - 20. března)

Okolnosti vám nemusí být v tento den nakloněny. Mohlo by pro vás být také obtížné vykonávat každodenní činnosti. Vyhněte se přijímání závažných rozhodnutí. Musíte se trochu uvolnit a odpočívat, pamatujte, že nejste robot a nemůžete jet každý den na milion procent.

Zdroje článku: