Andělská poselství na úterý: Lvi, lidé vás mají rádi, Berani, nelpěte na bolesti z minulosti

Andělská poselství na úterý: Lvi, lidé vás mají rádi, Berani, nelpěte na bolesti z minulosti
Myslíme-li na anděly i ve chvílích, kdy jejich pomoc nepotřebujeme, zůstanou nám stále nablízku a jejich pomoc dorazí rychle ve chvíli, kdy se nám přestane dařit. Spousta lidí na to zapomíná. Poté musíme být více trpěliví, než dosáhneme svého cíle. Andělé nám mají co říci každý den. Co vzkazují vám?

Andělé jsou tvorové, kteří nám nikdy neřeknou ne. Žádný náš skutek není natolik závažný, aby je přiměl otočit se k nám zády. Odpuštění posiluje pouto mezi nimi a námi. Jejich způsob myšlení je tak výjimečný, že bychom se z něj měli poučit, čímž zlepšíme mezilidské vztahy. Andělé nám neustále radí napříč naším životem. Jakou radu pro vás mají dnes?

Beran (21. března – 19. dubna)

Neustále lpíte na bolesti, kterou vám způsobili druzí. Nebudete šťastní, dokud bude to jediné, na co myslíte, vaše zklamání z ostatních. Nechte to, co bylo, v minulosti, a plně se zaměřte na přítomnost. Popřemýšlejte, jak si udělat radost, abyste zapomněli na svou bolest.

Tip: Začněte se dívat na svět, jako byste nikdy žádnou bolest nepocítili. Rázem se stane barevnějším a veselejším.

Býk (20. dubna – 20. května)

Myslete srdcem, pokud se vás někdo na něco zeptá a bude chtít, abyste se rozhodli okamžitě. Nejlépe uděláte, pokud upřímně odvětíte, že potřebujete čas na rozmyšlenou. Snažte se vcítit se do ostatních lidí, nemyslete pouze na sebe.

Tip: Stát se chyceni v pasti vzteku je příliš jednoduché. Dnes volte složitější cestu, která je mnohem lepší.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nemyslete si, že jste jediný člověk na tomto světě, který je na tom hodně špatně. Každý má někdy takový pocit, protože ego vás nutí se mít rádi. Proto jste naštvaní na celé okolí, pokud se vám zrovna nedaří. Myslete na to, že nejste sami, kdo má takový pocit.

Tip: Konejte dobré skutky, kdykoli máte náladu zabednit se doma a nechodit ostatním na oči. Sociální kontakt je to, co skutečně potřebujete.

Konejte dobré skutky
Konejte dobré skutky | Zdroj: Hakase_420 / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Staráme se o to, abyste se cítili více v bezpečí. Usilovně pracujeme na zlepšení každé oblasti vašeho života. Nyní se zaměřujeme na tu oblast, která vás trápí nejvíce. Vyčkejte a pozorujte známky našeho pokroku. Udělte nám plný souhlas učinit vás šťastnější.

Tip: Čím více se budete snažit změnit svůj život k lepšímu, tím více nám pomůžete.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nebojte se, že by vás lidé neměli rádi. Je to přesně naopak. Paradoxem je, že existuje člověk, kterého od sebe soustavně odháníte a považujete ho za otravného, ale právě tento člověk vám přichází předat štěstí, které on sám nedávno zažil a nyní se o něj chce podělit s někým dalším.

Tip: Buďte milí ke všem lidem. Nikdy nevíte, kdo vám pomůže, až se vám nebude dařit tak jako doposud.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte tu moc sami změnit svůj život. Pomáháme vám s tím každý den. Zkuste se objektivně zamyslet nad tím, kterou životní oblast potřebujete změnit nejvíce. Momentálně si totiž neuvědomujete, že jedna oblast vám způsobuje velké utrpení.

Tip: Raději si přibarvíte pravdu než abyste si ji přiznali takovou, jaká je. Více si všímejte detailů.

Váhy (23. září – 23. října)

Nenávist a zahořklost jsou jako obrovský nezastavitelný požár, který se šíří do celého okolí. My vám přinášíme lásku, kterou můžete tento požár uhasit. Nečinné přihlížení šikaně vám dává stejnou karmu jako kdybyste někoho ponižovali vy sami.

Tip: Je mnoho příležitostí, jak dokázat, že jste lepší než všichni ostatní. Šiřte naši lásku a nedovolte, aby zvítězila nenávist.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte dar změnit svůj život, kdykoli se vám zamane. Na chvilku zastavte a zamyslete se nad tím, jsou-li všechny tyto změny nutné. Občas jednáte impulzivně a odstrkujete lidi, kteří jsou k vám nejupřímnější, jen proto, že se vás jejich slova nějakým způsobem dotkla.

Tip: Nikdy netrestejte ostatní za upřímný názor, jinak vám postupně v životě zbydou pouze falešní lidé.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Chcete pomáhat druhým lidem, ale ve skutečnosti nevíte nic o jejich problémech, jejich bolesti ani jejich minulosti. Napřed se pokuste se s těmito lidmi sblížit, poté budete schopni řešit jejich problémy mnohem lépe.

Tip: Čím více problémům ostatních porozumíte, tím větší bude vaše schopnost řešit své vlastní problémy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Radujte se z každého okamžiku, který prožijete. Každý je svým způsobem výjimečný. Nevíte-li si rady, naleznete útěchu ve svém největším koníčku. Lidský život je příliš krátký na to, abyste ho strávili v sebelítosti.

Tip: Jděte ven s člověkem, se kterým vám je dobře. On sám je tím největším darem, jaký jste mohli od Pána obdržet.

Radujte se z každého okamžiku
Radujte se z každého okamžiku | Zdroj: Dmitry Molchanov / Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Trápí vás nedostatek víry. Je v pořádku se bát o budoucnost či litovat minulosti. Důležité je, jak dobře se přes negativní události v životě dokážete přenést a najít v nich něco dobrého. Požádejte nás, abychom vám ukázali dobré chvilky, a my vám je promítneme pomocí snu.

Tip: Neuzavírejte se do sebe. Nemáte-li s kým mluvit, napište své emoce na papír, třeba i ve stylu smyšleného příběhu.

Ryby (19. února – 20. března)

Zkoumejte, co vám přináší největší štěstí a co naopak největší bolest. Trápí vás vlastní myšlenky? Naštěstí existuje způsob, jak svou mysl převychovat, aby vám připomínala jen to dobré. Myslete na ostatní stejně jako na sebe a nebuďte sobečtí ani lakomí.

Tip: Vždy existuje člověk, který je na tom hůře než vy. Vaše utrpení ale pramení z pocitu radosti, že jste na tom mnohem lépe.

Zdroj článku:
  • Autorský text