Proč je pro Vás těžké skončit se svými zlozvyky, podle Vašeho znamení

Proč je pro Vás těžké skončit se svými zlozvyky, podle Vašeho znamení
​​​​​​​Určitě jste se alespoň již v jednou v životě pokusili skončit se svým zlozvykem. Záhy jste však zjistili, že je to téměř nemožné, přestože to vypadalo jednoduše – přestat něco dělat. Je to tím, že mozek má zafixováno, že jste něco zvyklí dělat, možná tím odbouráváte stres. Jaké jsou důvody toho, proč nemůžete přestat se zlozvyky právě Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tvrdě se rozhodnete skončit se svými zlozvyky, a ještě tvrději si jdete za svým cílem, ale v momentě, kdy se máte rozhodnout, zda ve zlozvyku pokračovat nebo s ním skončit, vzdáte se.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zlozvyk Vám přináší uspokojení. Je proto těžké se zlozvykem přestat. Nesnášíte myšlenku, že se uspokojení nebude konat. Také jste líní a je lepší dělat zlozvyk než dělat něco, co je správné, ale nebaví Vás to.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vždy, když se rozhodnete přestat se svými zlozvyky, si říkáte, že Vám nic nebude stát v cestě. Postupem času si však uvědomíte, jak dlouho Vám potrvá, než se zlozvyku zbavíte. Dostanete se na mrtvý bod.

Rak (22. června – 22. července)

Nikdy nezačnete pracovat sami na sobě, protože se příliš staráte o ostatní lidi. Po náročném dni si dopřáváte odměnu – pokračování ve svých zlozvycích. Nemáte tak silnou vůli, jak si myslíte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste sami k sobě až příliš shovívaví. Rádi se odměňujete za Váš pokrok v cestě za ukončením zlozvyku dopřáním si tohoto zlozvyku jednou za čas, když vidíte pokrok.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vždy si dáte přesnou cestu za ukončením svého zlozvyku. Hledáte si informace, čtete příběhy lidí, kterým se podařilo se zlozvykem přestat, ovšem jakmile začnete konat, zjistíte, že Váš plán není dokonalý, a ukončíte svou snahu.

Váhy (23. září – 23. října)

Jakmile se rozhodnete vzdát svého zlozvyku, chcete vidět výsledky okamžitě. Nejraději byste večer šli spát a ráno se probudili bez zlozvyku. Co se týče tohoto, nejste trpěliví a ke zlozvyku se vrátíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Bojíte se, že se zlozvyku nikdy nezbavíte, ale také máte strach, co s Vámi ve skutečnosti bude, pokud se zlozvyku zbavíte. Většinou se však nechcete vzdát zlozvyku kvůli obavám z těžké cesty za úspěchem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Držíte se hesla „Ani Řím nebyl postaven za den“. Neděláte si nic ze svých chyb při odvykání si zlozvyku, tudíž si můžete dopřávat donekonečna. Hlavní pro Vás je, že jednou se dostaví konec zlozvyku.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Držíte se přesného postupu u příběhů jiných lidí, kteří úspěšně skončili se svým zlozvykem. Neuvědomujete si, že jste jiní než oni. Kvůli tomu se špatného návyku nikdy nezbavíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nedělá Vám příliš mnoho problémů zbavit se zlozvyku, ovšem nepovažujete-li zlozvyk za skutečně špatný, nemáte motivaci s ním skončit. Budete hledat zlozvyky, které jsou mnohem horší než ten Váš.

Ryby (19. února – 20. března)

Uděláte příliš velký pokrok a následně ho opět ztratíte. Obviňujete všechny kolem Vás, že Vás donutili se ke zlozvyku vrátit, nepřipustíte si, že jste se tak rozhodli sami.

Zdroj článku: