Andělská poselství na sobotu: Kozorozi, sdělte své plány příteli, Panny, šiřte radost a buďte uvážlivé

Andělská poselství na sobotu: Kozorozi, sdělte své plány příteli, Panny, šiřte radost a buďte uvážlivé
Nikdy nejsme na nic sami, vždy nás někdo podpoří. To platí nejen o andělech, ale také o dobrých lidech, které k nám andělé posílají. Nikdy nenechají nikoho jen trpět nebo jen zažívat úspěch, starají se o rovnováhu. Podívejte se, co chtějí, abyste věděli vy, právě tuto sobotu.

Nic v životě není pouhá náhoda. Pokud se nám do cesty připletou náhodní lidé, kteří náš život změní k lepšímu, je to vůle andělů. Ti si nepřejí, abychom se utápěli v sebelítosti. Když už se zdá, že si nezasloužíme lepší život, oni nás přesvědčí o opaku. Jaká jsou jejich poselství na dnešní den?

Beran (21. března – 19. dubna)

Není vhodné pracovat do úmoru. Místo toho si pořádně užijte víkend, a pokud je to nutné, pracujte s přestávkami. Dnes není doba, kdy se musíte bát o své peníze, proto investujte do své zábavy. Na druhou stranu nechtějte nemožné, obzvláště v oblasti zdraví.

Andělská rada: Více plánujte, abyste stíhali všechny povinnosti a závazky vůči ostatním. Nemůžete se rozkouskovat, proto pečlivě vybírejte, co dnes uděláte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Předvést své schopnosti je dobré pro získání sympatií, ale nenechte svou mysl, aby vás učinila namyšlenými. Místo toho se zaměřte na to, jak pomoci ostatním. Pokud vám za vaši pomoc bude nabídnuta hotovost, dnes ji s úsměvem odmítněte a s dobrou náladou odejděte.

Andělská rada: Udržte si pozitivní náladu také v oblasti domova. Vaši spolubydlící, ať už lidé či zvířata, si také zaslouží vaši péči.

Blíženci (21. května – 21. června)

Úspěch vám půjde naproti, když se budete opravdu snažit, ne snahu pouze předstírat. Péčí o svou mysl získáte potřebnou soustředěnost. Do své činnosti vložte své srdce a rázem vám vše půjde od ruky, od domácího úklidu po výběr dovolené pro přátele.

Andělská rada: Sdělte lidem své nápady, jak se dobře zabavit, a stanete se oblíbenějšími. Kreativita vám totiž chybět rozhodně nebude.

Rak (22. června – 22. července)

Ve vašem životě se objeví něco, na co si nebudete moci zvyknout. Nebojujte s tím, stejně nad tím nevyhrajete. Čím dříve si uvědomíte, že se to stane součástí vašeho života, tím dříve se s tím naučíte žít. Nakonec zjistíte, že jste rádi, že vám tato změna přišla do života.

Andělská rada: Pokud jste někomu něco slíbili, využijte toho, že vše stihnete s předstihem. S penězi to bude horší, nebudete spokojeni, ale každý měsíc nemůžete vydělávat nad rámec možností.

S penězi tento měsíc moc spokojeni nebudete.
S penězi tento měsíc moc spokojeni nebudete. | Zdroj: Nattakorn_Maneerat / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Zaměřte se na své zdraví. Neonemocníte, ale pokud se nebudete udržovat v kondici, nemoc může propuknout kdykoli. Také v zaměstnání je vše v pořádku, neměli byste pracovat déle než je zapotřebí. Také poraďte lidem, kteří jsou vám nejmilejší, a dočkáte se uznání.

Andělská rada: Ačkoli se vám bude dařit, není moudré zůstávat s přáteli po dlouhou dobu, zejména ve večerních hodinách. Lepší je dodržovat spánkový režim než být později překvapeni nachlazením.

Panna (23. srpna – 22. září)

Uvážlivost vám pomůže ušetřit nějakou tu korunu. Využijte svých možností, abyste někomu blízkému udělali radost. Zaměřte se na jejich přátele, abyste projevili svůj zájem o jejich život. Naplánujte si dovolenou, vyberete vhodnou destinaci.

Andělská rada: Lidé ocení vaše odhodlání při řešení každodenních problémů. Když uslyšíte, jak si někdo stěžuje na svůj život, předveďte mu, jak život dokáže být krásný.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte-li vůli, podaří se vám vše, na co sáhnete. Vaše činnost by měla pomáhat všem a neublížit ani lidem, ani zvířatům. Máte-li nápad, jak pomoci této planetě, podělte se o něj s lidmi, kteří jsou kompetentní vám pomoci tento plán zrealizovat.

Andělská rada: Zůstaňte pozitivní bez ohledu na to, jaké reakce váš plán vyvolá. Diskutujte o něm a argumentujte správně. Máte moc přesvědčit, koho budete chtít.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Můžete mít nutkání vést pohodový život. Nyní byste neměli polevovat ve svém úsilí. Zároveň se vyhýbejte hrubé mluvě, mohla by vám způsobit potíže. Vytrvejte a za svou píli budete odměněni finančními prostředky či pochvalou. I ta samotná pochvala je přeci velká odměna.

Andělská rada: Čekáte-li návštěvu, vyzdobte svůj domov a prostřete stůl. Také očekávejte dobré zprávy, může jít o příchod nového potomka někoho vám blízkého.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Lepší pocit a radost ze života budou náplní vašeho sobotního dne. Nezapomínejte ale ani na ostatní. Přestože vám se momentálně daří, ostatní tento pocit sdílet nemusejí. Věnujte proto každému úsměv, aby se cítili lépe, a pokud můžete pomozte jim. Šiřte radost.

Andělská rada: Máte-li něco udělat, udělejte to sami, nežádejte o pomoc nikoho jiného. Budete mít totiž tendenci žádat o pomoc lidi, kterým tímto skutkem razantně změníte plány a způsobíte stres.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Některé vaše plány budou výnosné nikoli pro vás, nýbrž pro ostatní. Svěřte se někomu, u koho si myslíte, že za vámi vždy stál a že si tyto plány zaslouží vědět. Také můžete s tímto člověkem vycestovat a kreativně vyjádřit svou nekončící podporu a radost z jeho existence.

Andělská rada: Také rodina vás bude plně podporovat, ta však bude chtít něco na oplátku, proto požádejte spíše dobrého přítele než ji.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Řešení vašeho problému máte na dosah ruky, stačí se pořádně dívat. Zejména vaši přátelé vám mohou poskytnout cennou radu, pokud se rozhodnete jim naslouchat a neznevažovat jejich nápady. Obavy ze špatného zdraví vám mohou zdraví zhoršit.

Andělská rada: Může se stát, že si k vám dnes někdo přijde pro radu. Snažte se radit co nejlépe, někomu zcela změníte život.

Ryby (19. února – 20. března)

Dopřejte si svou oblíbenou zábavu, ale neignorujte ostatní. Nestudujte problémy ostatních lidí do hloubky, pokud si to sami nepřejí, a důvěra ve vás vzroste. Ten, na kom vám záleží nejvíce, k vám bude chovat větší sympatie, tudíž vám nic nebrání mu sdělit, co si o něm myslíte.

Andělská rada: Bude vás to táhnout k nadměrnému utrácení za ostatní lidi. Napřed se ujistěte, že vyjdete do příštího příjmu, než začnete bezhlavě utrácet.

Zdroj článku:
  • Autorský text