6 znamení, která zkazí všechnu zábavu. Nepatříte mezi ně?

6 znamení, která zkazí všechnu zábavu. Nepatříte mezi ně?
Lidé jsou společenští tvorové a chtějí se bavit. Alespoň většinou. Pokud jste se totiž narodili v jednom z následujících znamení zvěrokruhu, zábavu ostatních příliš v oblibě nemáte, naopak se při každém něčím pokusu o vytvoření zábavy rozhodnete zabít veškerou pozitivní energii kolem vás. Sedí to na vás?

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nemáte příliš smysl pro zábavu ostatních lidí. Jakmile někdo ve vašem okolí něco vymyslí a všichni se shodnou na tom, že to bude zábava, nastoupíte na scénu vy a začnete vysvětlovat, proč by to dělat neměli. Vaše přednáška je sáhodlouhá a založena na logice. Vy možná máte skvělý pocit, že jste někoho zachránili před zbytečným trávením času, ale ostatní jsou otráveni vaším projevem.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše schopnost manipulovat odrazuje ostatní lidi od zábavy. Jakmile nemáte svůj den, stáváte se pasivně agresivními a lidé ve vašem okolí se nemohou řádně bavit. Dalším lidem dokážete svými slovy zkazit náladu během několika vteřin, pokud chcete, dokážete ze sebe udělat oběť. Naštěstí pro ostatní jim nálada zkažená vámi vydrží jen pár desítek minut.

Beran (21. března – 19. dubna)

Neustále plánujete vlastní zábavu a vrháte se do ní po hlavě nehledě na to, jak je nebezpečná. Jenže právě toto způsobuje, že všichni se ve vaší přítomnosti přestávají bavit. Jakmile někdo navrhne zábavný program na následující hodinu, vy se pro to nadchnete a vylepšíte ho svými nápady. Problém je, že vaše zlepšení ne všichni lidé berou jako skutečné zlepšení, naopak jim můžete zkazit chuť pokračovat v jejich plánu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Mezi ostatními lidmi je všeobecně známo, že zkazíte každou chvilku zábavy. Je to vaším fanatickým postojem k dodržování zákonů a pravidel. Pokud vám někdo navrhne, jak byste se mohli zabavit, vy si tento plán vyslechnete, ale poté si vymezíte spoustu času na přednášku, proč byste se bavit neměli, komu všemu to může vadit a kolik práce byste za tu dobu stihli udělat.

Ryby (19. února – 20. března)

Neustále se litujete. Jakmile někdo ve vaší přítomnosti navrhne zábavu pro všechny včetně vás, jste jednoznačně pro. Problém nastává ve chvíli, kdy se sami uvrhnete do lítostivého stavu a litujete různých rozhodnutí ve vašem životě. Z tohoto důvodu není příliš vhodné se bavit povídáním vtipů, poněvadž dříve nebo později na vtipy začnete reagovat negativně a vzpomínat na svou minulost.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud se nejedná přímo o vaši zábavu, nemáte příliš smysl pro humor ani pro trávení času optimistickým způsobem. Máte tendenci začít na ostatní lidi křičet, pokud si myslíte, že trávení dne zábavou postrádá smysl. I za předpokladu, že se jedná o zábavu vymyšlenou vámi, se vám časem přestane něco líbit a zábavu ukončíte.

Zdroj článku: