Andělská poselství na neděli: Střelci, proměňte laskavost na štěstí, Štíři, problémy vás nesmějí zastavit

Andělská poselství na neděli: Střelci, proměňte laskavost na štěstí, Štíři, problémy vás nesmějí zastavit
Andělé vždy podporují naše právo na vlastní volbu. Vědí, že jaký život si uděláme, takový ho budeme mít. Můžeme být nešťastní celý život, protože je to pro nás pohodlné. Avšak pokud budeme bojovat za lepší život, přijde den, kdy ho dostaneme.

Mnohdy se cítíme poraženi a náš sok je sám osud. Je to tím, že se snadno vzdáváme. Pokud bychom se nikdy nevzdali a vytrvali, nikdo, ani životní tragédie, nás nemůže zastavit či porazit. Pěstujme proto větší sebevědomí, budeme ho ještě potřebovat. A pokud si nebudeme vědět rady, stačí si vzpomenout na andílky a požádat je o radu. Jaká jsou jejich nedělní poselství?

Beran (21. března – 19. dubna)

Plánování není vždy nutné. Máte-li nápad, jak uspět, důležité je s ním začít co nejdříve. Menší kroky můžete podniknout již nyní. Dokonalý plán, který se nikdy neuskuteční, vám nic nepřinese. Naopak nedokonalý plán, který dovedete k dokonalosti za pochodu, změní váš život k lepšímu.

Andělská rada: Nebuďte nečinní. Nikdy neuděláte krok kupředu, pokud pouze budete stát na místě. Rozdělte si svůj plán na menší části a začněte ho naplňovat hned teď.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nezaměřujte se na své obavy, ty vás pouze drží zpátky a nutí vás vymýšlet si výmluvy, proč něco nemůžete udělat. Dejte jim sbohem a místo nich si v mysli udržujte naděje a sny. Máte potenciál uspět, avšak ten nyní zůstává nenaplněný. Pokud v něčem selžete, zaměřte se na to, co můžete udělat.

Andělská rada: Negativní myšlenky vyrušují ty dobré. Nemějte pocit nechtěnosti, nemějte pocit, že jste někdo méně než všichni ostatní. Jste silná bytost, která musí začít přemýšlet jiným způsobem.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pouhým stáním na jednom místě opravdu nic nezmůžete. Pokud stojíte na břehu a chcete se dostat na druhý břeh, nedostanete se na něj pouhým stáním a zíráním do vody. Vymyslete plán, jak se na druhý břeh dostat, jestli svůj život chcete skutečně změnit.

Andělská rada: Kreativita je schopnost, která vám byla dána, abyste dokázali čelit problémům a řešit je správně. Nebudete-li vědět, kudy kam, využijte své kreativity.

Rak (22. června – 22. července)

Chce to čas, než se oklepete ze všech svých neúspěchů. Je dobré si z vašich chyb něco vzít, ale myšlenky na to, jak se vám něco nepovedlo, vás pouze odrazují od úspěchů, nemyslete proto na ně. Vyčistěte svou mysl činností, která vás naplňuje, a další den zkuste to samé trochu jinak.

Andělská rada: Jakmile jste na konci svých sil, máte tendenci vzpomínat na celý život jako na jednu obří katastrofu. Vybavte si něco dobrého, třeba když jste pomohli ostatním či když vás něco rozveselilo.

Co se nyní naučíte, můžete využít v budoucnu.
Co se nyní naučíte, můžete využít v budoucnu. | Zdroj: pressmaster / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Snaha se nejen cení, ale také se do budoucna vyplácí. Snažte se dělat vše co nejsvědomitěji. Lepší je věnovat tomu více času, ale udělat to precizně. Je to vaše budoucnost, kvůli čemu to děláte. Jste to vy, kdo se bude mít lépe než doposud, pokud nepolevíte ve svém úsilí.

Andělská rada: V budoucnu oceníte všechen čas, který věnujete svým činnostem. Cokoli se naučíte, se vám může hodit, přestože v přítomném okamžiku se to tak jevit nemusí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Přátelé vám radí, drží vás nad vodou, když zažíváte horší časy, a předkládají vám své názory. Chcete-li prožívat skutečnou radost, neměli byste se stýkat s lidmi, kteří vás ponižují, a to neplatí pouze o přátelích. Je-li vám s někým dobře, travte s tímto člověkem více času, v opačném případě pouze ztrácíte čas.

Andělská rada: Nechoďte někam pouze proto, že vám to někdo přikázal. Máte-li nařízeno, kde máte být, není to vaše svobodné rozhodnutí a je vysoce nepravděpodobné, že vám tam bude příjemně.

Váhy (23. září – 23. října)

Kultivujte vytrvalost. Nejde o to neustále se zaměřovat na jeden cíl. Vytrvalost je schopnost neztrácet motivaci, přičemž je důležité činnosti obměňovat. Spousta krátkodobých cílů povede ke splnění jednoho dlouhodobého a na konci své cesty si můžete poblahopřát, že jste vytrvali.

Andělská rada: Začněte maličkostmi, které vám nezaberou tolik času, a postupně zvedejte laťku v tempu, které vám bude vyhovovat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nenechte problémy, na které narazíte, aby vás zastavili. Ve skutečnosti jsou pokyny, které musíte rozluštit. Životní cesta se neobejde bez překážek. Pochopte, na co se máte zaměřit a co naopak vylepšit, abyste rozvíjeli svůj talent a příště řešili problémy snáze.

Andělská rada: Nenechte své emoce, aby vám ztěžovaly život. Ke každé potíži přistupujte jako k příležitosti osobního růstu. Nyní na problém zareagujete negativně, příště budete více připraveni.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Laskavost, kterou šíříte mezi ostatní lidi, se může stát pasivním příjmem vašeho štěstí. Buďte k ostatním tak laskaví, jak je to možné, kdykoli je to možné. Věřte, že vždy je to možné, pokud se dokážete plně soustředit na svou vizi lepšího světa.

Andělská rada: Vždy, když pocítíte příval sobeckosti, kdy jste sami pro sebe na prvním místě, si připomeňte, že jste společenský tvor, který ke svému štěstí potřebuje jiné lidi. Již nebude tak složité myslet více na ně než na sebe.

Pouhé slovo může v druhém zanechat
Dávejte si pozor na to, co říkáte. | Zdroj: VitalikRadko / Depositphotos

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nejednejte s ostatními jako s kusem hadru. Važte svých slov. Říkejte jen to, co si myslíte, a nepomlouvejte ostatní ani sami sebe. Mluvte jen tehdy, když se rozhodnete šířit lásku či když vaše sdělení pomůže odhalit pravdu. Pomáhejte ostatním, neubližujte jim.

Andělská rada: Pouhé slovo dokáže poznamenat daného jedince na celý život. Uvědomujte si, co vaše slova mohou způsobit, než je vyslovíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Neseďte doma, vymyslete si zajímavý program. Pozvěte pár přátel, aby viděli, jaké činnosti vás naplňují. Přesvědčte je, aby to zkusili s vámi. Vytvořte si kolektiv přátel, s nimiž budete sdílet nejeden koníček. Starejte se o ně a vždy budete mít zadní vrátka, až se něco pokazí.

Andělská rada: Vytvořte z lidí kolem sebe svou naději. Tvořte zázraky ve svém životě, jakkoli malé. Pochvalte ostatní za to, co se vám na nich líbí, a oni udělají to samé.

Ryby (19. února – 20. března)

Rozvíjejte svou sílu vůle. Připravujte se na lepší budoucnost. Lepší život obnáší více zodpovědnosti. Než abyste se dívali na televizi, ukliďte a dívejte se potom za odměnu. Napřed udělejte svou práci a teprve poté dělejte to, co vás baví. Když něco nechcete, řekněte ne. Možnosti jsou nekonečné.

Andělská rada: Je důležité být si vědomi toho, co chcete, ale ještě důležitější je mít vůli vstát a začít se připravovat na tuto změnu.

Zdroj článku:
  • Autorský text