Andělská poselství na neděli: Raci, respektujte se, Panny, neuzavírejte se do sebe

Andělská poselství na neděli: Raci, respektujte se, Panny, neuzavírejte se do sebe
Z pomoci ostatním získáme nejen radost, ale také užitek. Je prospěšné udělat něco pro ostatní, hlavně proto, že s pomocí většiny lidí můžeme počítat do budoucna. Dalším důvodem je zlepšení karmy. Čím lepší karma, tím více máme šanci slyšet našeptávání andělů.

Andělé se drží hlavně u dobrých lidí. To může být jeden z důvodů, proč dobří lidé vždy vědí, co mají udělat, aby nám pomohli. Někdo jim totiž radí, jak se správně rozhodnout. Slyšíte i vy jejich hlásky? Pokud ne, nevadí. Přečtěte si nedělní andělská poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nepřipadáte-li si šťastní, neznamená to, že šťastní nejste. Znamená to, že váš pohled je nyní nesprávný. Udělejte si výlet do minulosti a zjistěte, že nyní si toho můžete dovolit mnohem více. Buďte proto vděční za to, co nyní máte.

Andělská rada: Nevnucujte své nynější úspěchy jiným lidem. Je to neslušné a může je to rozesmutnit, což se rozhodně nezapočítává do vaší dobré karmy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jakmile máte horší chvilku, rádi urážíte ostatní lidi, včetně těch, kteří nemají ani tušení, co se vám stalo. Dejte šanci členům své rodiny, aby vás v klidu vyslechli a nabídli řešení vašich problémů. Též přátelé pro vás mají cenné rady, ale vy je neposloucháte.

Andělská rada: Jste-li rozhněvaní, nejste to vy. Je to vaše iracionální já, které vás ovládá. Snažte se ho překonat a buďte vlídnější k ostatním lidem.

Blíženci (21. května – 21. června)

Netrapte se tím, co nedokážete ovlivnit. Utrpení vám ubližuje, tak proč si ho vědomě dál držíte u těla? Zbavte se stresu, který vás táhne dolů. Poproste nás, abychom vám pomohli, pokud již nevíte, kudy kam ze začarovaného kruhu.

Andělská rada: Nebuďte sobečtí k ostatním. Poskytnou vám velké množství dobré nálady díky socializaci, což potřebujete hodně.

Zbavte se stresu, který vás táhne dolů.
Zbavte se stresu, který vás táhne dolů. | Zdroj: vmaslova / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Sami sebe si nevážíte, proto vás nerespektují ani jiní lidé. Projevte všem svou náklonnost, ale také sebevědomí. Bez něho není respekt a bez respektu jste pouze oběť, s níž si každý dělá, co se mu zamane. Hlavně nemlčte, pokud na vás někdo zvýší hlas.

Andělská rada: Vy jste svůj vlastní nejlepší přítel, proto se přestaňte shazovat jako ten nejhorší nepřítel. Neklamte sami sebe.

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte vše, co potřebujete, abyste dosáhli svých cílů. Chybí vás pouze trpělivost. Pokud se vám stále nedaří, zkuste udělat více dobrých skutků. Těch sice není nikdy dost, ale sčítají se. Udělejte svět lepším místem a vše se opět v dobré obrátí.

Andělská rada: Radujte se z toho, co nyní máte. Tak dosáhnete toho pravého štěstí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Neuzavírejte se do sebe. Není pravda, že můžete věřit pouze sami sobě. Pokud byste skutečně chtěli, již byste zjistili, že můžete věřit i jiným lidem. Neuzavírejte se příliš do sebe, to by vedlo ke špatným vzorcům chování.

Andělská rada: Ne nadarmo se říká, že pes je nejlepším přítelem člověka. Nikde není psáno, že musíte hledat oporu pouze u lidí.

Váhy (23. září – 23. října)

Neustále se bojíte jak o svou budoucnost, tak samotné budoucnosti. Nemyslete tak negativně. Již brzy zjistíte, že pokud zůstanete věrní životní situaci, v níž se nacházíte dnes, přinese vám to větší pozitiva než si nyní myslíte.

Andělská rada: Dělejte to, v čem jste dobří, a nestrachujte se o budoucnost. Ve správný čas se dozvíte to, co potřebujete vědět.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte velkou schopnost měnit své sny v realitu. Vždy se najdou lidé, kteří vám budou dělat radost a kteří vám pomohou na cestě za vašimi sny. Když pomůžete někomu v nouzi, osud k vám rázem bude více nakloněn.

Andělská rada: Vnímejte svět kolem sebe, nebuďte tak zaslepení touhou uspět. Brzy potkáte někoho, kdo vám změní život navždy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Když se vám nedaří, voláte všechny svaté, ale vzpomněli jste si na nás, když jste nás tolik nepotřebovali? Zkuste si dnes vzpomenout. Děkujte za všechno dobré, co vás v životě potká, a dokonce i za to špatné. Nic není tak strašné, jak se prvně jeví.

Andělská rada: Choďte s úsměvem na tváři. Pomůžete mnoha lidem přesto, že to berete jako banalitu, která nic nezmění.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vždy se najdou lidé, kterým na vás opravdu záleží. Míjíte je, když jdete nakoupit. Pomohou vám, podrží vám dveře, podají položku, na kterou nedosáhnete. Zkuste takto pomoci i vy starším lidem, které v obchodě potkáte.

Andělská rada: Dobrý skutek znamená radost. Vaše radost těší i vás. Zkuste každý den udělat co nejvíce dobrých skutků.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Od každého si nechte něco vysvětlit. Vždy vám to přinese novou zkušenost. Každý člověk vám má co říci. Modlíte se a prosíte o radu, ale když ji vám pošleme, nechcete ji slyšet. Buďte více předvídatelní, každý vás bude mít rád a dostanete svou vytouženou radu.

Andělská rada: Komunikujeme s vámi převážně prostřednictvím myšlenek. Dejte nám prostor, abychom vám pomohli, když naši pomoc potřebujete.

Ryby (19. února – 20. března)

Lékem na starost je vždy radost. Když jste smutní, nevěříte tomu. Každý den přináší mnohé problémy, ale šťastní lidé jsou jen ti, kteří si ze svého neštěstí dokážou udělat legraci a sdělit své myšlenky ostatním.

Andělská rada: Zažíváte-li momentálně krizi, radost a relaxace vám pomohou dostat se zpět do psychické pohody.

Zdroj článku:
  • Autorský text