Jste v lednu předurčeni k finančním úspěchům? Čeká na Vás v lednu 2023 opravdové bohatství?

Jste v lednu předurčeni k finančním úspěchům? Čeká na Vás v lednu 2023 opravdové bohatství?
Ať si to přiznáváme nebo ne, peníze jsou pro nás velmi důležité. Jak se bude finančně dařit Vám? Budete si v lednu moci vyhodit z kopýtka, nebo je na místě šetření? 

Pro někoho jsou peníze jednou z nejdůležitějších věcí v životě, pro jiného jen nutným zlem. Potřebujeme je ale všichni. Finanční stabilita a jistota jsou jedním z předpokladů subjektivního vnímání štěstí. Přece jen se Vám bude usínat mnohem lépe, pokud budete vědět, že máte z čeho zaplatit složenky, bydlení a jídlo. Zajisté je také velmi příjemné, když nemusíte obracet každou korunu a můžete si dopřát třeba krásný výlet, nebo dovolenou. Jak se bude dařit v oblasti financí v lednu 2023 právě Vašemu znamení? 

Beran (21.3. - 20.4.) 

Vaše finance mohou být v lednu poněkud ohroženy. Dejte si pozor především na člověka, který se bude snažit ohrozit Vaši finanční stabilitu. Nemusí to být nutně kolega v práci, ale také prodejce, nebo finanční poradce, který Vám nabídne produkt, který bude výhodný ale pouze pro něj. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Finančně se Vám bude dařit v lednu naprosto pohádkově. Vydělat krásné peníze pro Vás nebude vůbec těžké. Dočkáte se tak i nádherné částky, se kterou jste vůbec nepočítali. Díky tomu si budete moci dovolit více než jindy. Peníze také můžete investovat a tím se zasloužit o růst Vašeho majetku.  

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

V lednu se Vám bude dařit poměrně dobře. A to především díky lidem ve Vašem okolí. Můžete se od nich dostat daru ve formě peněz, nebo také daru ve formě zkušeností a informací, které Vás dovedou k lepšímu finančnímu ohodnocení. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

V lednu si dejte na své finance velký pozor. Někdo by Vás totiž o ně mohl připravit. Tím člověkem můžete být také Vy sami. Nenechte se zlákat podezřele výhodnými obchody a velký pozor si také dejte na neověřené investice a hazard. Zisk pro Vás v této oblasti totiž připraven není. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Vaše finanční situace bude v lednu nad Vaše očekávání. Nemusíte nutně odložit každou korunu. Dopřejte si také krásné zážitky a investujte do sebe a svých snů. Nezapomeňte alespoň část peněž vložit také do cestování a vzdělání. Vyplatí se Vám to a peníze se možná dokonce i vrátí. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

Pokud chcete v lednu rozmnožit svůj majetek, věnujte se vzdělávání. Buďte v práci aktivní a pusťte se s chutí do nových úkolů a projektů. Nepodceňujte ale přípravu. Kromě knih a internetu Vám může pomoci také Váš nadřízený, nebo některý z kolegů. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Finančně se Vám sice bude dařit skvěle, ale nebude to zadarmo. Budete věnovat hodně času práci a na soukromý život, rodinu a kamarády Vás nebude zbývat čas. Vy se tak můžete cítit osaměle a peníze Vám nakonec takovou radost neudělají. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Dejte si v lednu velký pozor na podvodné jednání ze strany Vašich obchodních partnerů. Pozor si dejte také na nejrůznější smlouvy a dobře si je pročtěte. Může se v nich totiž ukrývat právnická formule, která Vás připraví o nemalou částku. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Pokud se nechcete připravit o ušetřené peníze, dejte si velký pozor na veškeré úřední záležitosti. Ujistěte se, že všechny Vaše platby a splátky odešly v pořádku, abyste se vyhnuli pokutám. Těm se snažte vyhnout také za volantem. Nemusí jít o částku nutně závratnou, ale s rodinným rozpočtem pohnout dokáže. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Pokud se v lednu nebudete pouštět do podezřelých obchodů a projektů, kterým nevěříte, můžete být klidní. Tento měsíc jste předurčeni k úspěchům a finanční stabilitě. Důležité je dobře zvolit práci, nebo projekt, do kterého se rozhodnete pustit.  

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

V lednu se Vám bude skvěle dařit. Finance k Vám budou přicházet téměř samy. Někdo by Vám to ale mohl hodně závidět a pokusit se Vás vykolejit. Nedejte se a dál pokračujte v cestě, na kterou jste se vydali. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Leden velmi příjemně odmění Vaši snahu, kterou budete v práci vynakládat. Můžete se dočkat povýšení, nebo příjemné finanční prémie. Nebude to ale zadarmo. Tento úspěch budete vyžadovat velkou dávku Vašeho úsilí a snahy. 

Zdroj článku:
  • Autorský text