Andělská poselství na neděli – Ryby, nelitujte sami sebe, Kozorozi, chce to trpělivost

Andělská poselství na neděli – Ryby, nelitujte sami sebe, Kozorozi, chce to trpělivost
Andělé k nám promlouvají neustále. Někdy slyšíme vnitřní hlas, který nám radí, abychom něco nedělali, jindy se něco rozhodneme udělat a uprostřed cesty nás něco jakoby zastaví. To je přítomnost andělů, kteří pro nás chtějí to nejlepší. Co radí vám?

Andělé nemají špatné úmysly. Chtějí, aby všichni na této planetě byli šťastní. Vědí, se je jedná o těžký úkol, ale nikdy se nevzdají. Bez andělů, kteří nás hlídají, bychom neustále dělali něco, čeho bychom později litovali. Život by se stal černobílým, ne barevným. Přečtěte si poselství, která vám andělé chtějí předat.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ve vašich vztazích existuje jeden, který je čistě harmonický, ale vy ho kazíte myšlenkou, že příliš neklape. Najděte tento vztah a dotyčnému člověku vyslovte svou důvěru. On se totiž vaším chováním trápí, kvůli čemuž poslední dobou reaguje tak přehnaně.

Býk (20. dubna – 20. května)

Opusťte svůj negativní pohled na svět a odmítavý postoj ke všem, kteří to s vámi myslí dobře. Ne všichni jsou proti vám. Musíte jen být sami pozitivní, abyste začali vnímat skutečnou krásu světa. Odmítavým postojem se bolesti neubráníte, naopak jí otevřete bránu k vašemu srdci.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pozvěte veškerou dobrou energii do vaší mysli. Něco vás trápí a vy se tomu poddáváte, nevidíte jediný světlý okamžik ve vašem životě. To je špatně. Radost můžete mít naprosto z čehokoli, kolem čeho projdete, stačí jen zaujmout ten správný postoj k životu.

Rak (22. června – 22. července)

Domníváte se, že k naplnění svých tužeb a povinností nemáte dostatek finančních prostředků ani času, ale to je špatná úvaha. Zastavte se a shrňte svůj dosavadní život. Sami uvidíte své úspěchy a život vám již nebude připadat tolik těžký.

Lev (23. července – 22. srpna)

Berete příliš mnoho a vracíte příliš málo. Zamyslete se nad tím, co byste pro tuto planetu i pro ostatní lidi mohli udělat. Napište si seznam věcí, které je ve vašich silách udělat. Tyto úkoly musejí být nesobecké, myslete při jejich vymýšlení na ostatní, ne na sebe.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše přání být šťastnější není nevyslyšeno, již se na něm pracuje. Poděkujte za všechno, co se ve vašem životě stane. Nenechte vztek, aby vás ovládal, jinak se vaše štěstí vzdálí vaší vinou. Počkejte, než se věci zlepší, a mějte víru v lepší zítřky.

Váhy (23. září – 23. října)

Nevědomost se nyní vyplatí. Nechtějte vědět něco, co vám není souzeno vědět. Vaše zvědavost vám nepomůže, naopak vás dovede do velkých problémů. Všímejte si pouze sami sebe, nikoli ostatních lidí. Popřemýšlejte, jak byste se mohli změnit k lepšímu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Podívejte se na své úspory a popřemýšlejte, zda neexistuje někdo, komu by se část vašich peněz mohla hodit. Někdo, kdo vaše peníze potřebuje mnohem více než vy. Je krásné mít hodně peněz, ale do svého hrobu si je nevezmete. Buďte k ostatním soucitnější než nyní.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

To, co si myslíte, se promítá do vašeho skutečného života. Pokud ostatním přejete to nejhorší, těžko budete spokojeni, spíše se vám budou problémy kupit. Buďte k ostatním shovívaví, také oni jsou lidé jako vy a chtějí být vyslyšeni.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Trpělivost dnes není vaší silnou stránkou, ostatní lidé vás jakoby štvou záměrně. Pěstujte svou trpělivost a mějte v ostatní lidi víru. Naučte se mít rádi sami sebe, jinak nebudete mít rádi ani ostatní lidi. Společnost nyní potřebujete více než kdy předtím.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Všímejte si dobrých lidí všude kolem vás. Pokud nebudete vědět, jak dál, zkuste meditovat. Meditace všímavosti vás zbaví stresu, meditace pozorování dechu vám umožní se uklidnit a vnímat okolní svět takový, jaký ve skutečnosti je.

Ryby (19. února – 20. března)

Nebuďte tak přecitlivělí, když vám někdo sdělí svůj názor a vy s ním nebudete souhlasit. Můžete cítit smutek či dokonce zradu, nevnímejte to tak. Stres pro vás bude dnes ještě méně zdravý než kdykoli jindy, neumožněte mu vás přemoci.

Zdroj článku:
  • Autorský text