Tcháni a tchyně zvěrokruhu, kteří se ohlížejí po penězích partnera svého potomka

Tcháni a tchyně zvěrokruhu, kteří se ohlížejí po penězích partnera svého potomka
Ne vždy si náš potomek přivede partnera, který se nám plně zamlouvá. Nejlepší rozhodnutí je respektovat jeho volbu. Nicméně ne každý je stejného názoru. Zde je seznam tchánů a tchyní, kteří se nesmíří s volbou svého potomka, pokud dotyčný partner nemá mnoho peněz na rozhazování. Sdílíte tento názor?

Rak (22. června – 22. července)

Jste přesně ten typ rodiče, který si přeje, aby jeho potomek byl finančně zabezpečený i v případě, že ztratí práci. Proto se při představení svého zetě nebo snahy zajímáte primárně o to, zda je dostatečně bohatý či bohatá, či zda má alespoň dobře placenou práci. Svému potomkovi chcete dopřát jen to nejlepší a z tohoto důvodu neschválíte partnerský vztah, pokud nebudete dostatečně přesvědčeni o tom, že partner vašeho potomka mu má co nabídnout nejen nyní, ale také do budoucna.

Partner vašich dětí musí být finančně zajištěný, aby byla tato znamení spokojená. Zdroj: Krakenimages.com/ Shutterstock

Ryby (19. února – 20. března)

Jste extrémně starostlivý rodič, který nechce, aby jeho potomek trpěl jakýmkoliv způsobem. Vy víte moc dobře, co to znamená utrpení, a nechcete, aby se váš potomek s tímto termínem seznámil více než bude potřeba. Milujete své dítě, ne partnera, kterého si vybralo. Nerespektujete někoho pro vás cizího jako svou rodinu za všech okolností. A pokud se dozvíte, že jeho budoucnost není příliš finančně přívětivá, máte ho ještě méně rádi než doposud. U vás je vysoce pravděpodobné, že svého zetě nebo svou snachu nebudete mít rádi a budete mu nebo jí soustavně znepříjemňovat život.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte tendenci být mimořádně vybíraví, co se týče partnera vhodného pro svého potomka. Nezáleží na věku vašeho dítěte, vy mu vždy budete podsouvat svůj názor na to, s kým by mělo chodit a koho by si mělo nakonec vzít. Pokud si někoho váš potomek najde sám, nemáte nic proti, pokud je ten někdo finančně zabezpečený minimálně na rok, kdyby náhodou oba ztratili zaměstnání. Pokud je to někdo, kdo vám nevyhovuje, nejspíše to budete svému potomkovi vyčítat každý den, dokud nedospěje k závěru, že si zaslouží někoho lepšího.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud si váš potomek podle vás vybere nesprávného partnera, projevíte to buď pasivní agresivitou nebo svým nepříjemným mlčením naznačujícím, že něco je špatně. Od partnera svého potomka totiž očekáváte, že vám bude každý svátek či jinou příležitost, kdy se s vámi setká, nosit dárky. A ne ledajaké dárky. Víte moc dobře, že pokud mu vy něco koupíte, je to drahé, a čekáte, že vám vaši štědrost plně oplatí. Budíte pocit, že se snažíte partnera svého potomka využívat, dokud to jde, ale vám jde primárně pouze o slušnost, kterou by vám měl projevit.

Zdroj článku: