Jaké jsou současné módní ikony?

Jaké jsou současné módní ikony?
Také ráno často stojíte před skříní a říkáte si, že prostě nemáte co na sebe, nebo nevíte, jak své oblečení zkombinovat? Znáte osobnosti, které jsou celosvětově uznávanými módními ikonami? Nechejte se inspirovat jejich stylem a nemůžete tak šlápnout vedle.

Vévodkyně Kate

Myslíte, že je Kate unavená matka tří dětí? Tak to v žádném případě! Styl i vzezření vévodkyně Kate, manželky prince Williama, druhého dědice v pořadí na britský trůn, je vyladěn naprosto do posledního detailu.

Zdroj: Autor: Bart Lenoir / Shutterstock

Má na to sice celý tým lidí, ale inspiraci přináší i pro běžné obyvatelstvo – jednobarevné kabáty doplněné neutrálními doplňky, šaty zemitých tónů nebo naopak šaty červené barvy, které sluší každé ženě. Samozřejmě doplněné černým psaníčkem a černými lodičkami, decentní make-up i lak na nehty v pudrových barvách, to je sázka na jistotu.

David Beckham

Ano, tomuto muži v žádném případě nelze upřít přirozený sex-appeal. Ale ten by mu byl k ničemu, kdyby se neuměl vhodně upravit a také obléknout. Jeho účesy se během mnoha let stávaly top trendy a přáli si je všichni mladí muži. Cit pro styl má tento táta mnoha dětí vryt hluboko pod kůži. Pečuje o svou pleť, vousy i vlasy.

Skvěle padnoucí košile, kalhoty a vhodně zvolený pásek je základ – nádherný propracovaný svrchník vždy doladí jeho celkový dojem. David je také velkým propagátorem pánských parfémů, na něž ještě stále mnoho mužů v naší zemi pro každodenní nošení zapomíná.

Jeho účesy se během mnoha let stávaly top trendy a přáli si je všichni mladí muži.

Anya Taylor-Joy

Tak tahle herečka se dostala do povědomí všech teprve nedávno, ale je již více než jisté, že svými outfity zabodovala a jistě ovlivní i mnohé z nás. Zapomeňte u ní na minimalismus – jestliže tedy holdujete extravaganci, měla byste ji sledovat. Dokáže skvěle zkombinovat výrazné barvy, flitry, doplňky – ale vždy všechno tak, aby působila sakra žensky. Tahle dáma v tom prostě umí chodit!

A čí styl obdivujete vy?

Zdroj: autorský text